- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
HMMM
Yavaş yavaş başlayayım dedim kaptanicem kendimi kasmadan sakın sakın dün yediklerimi bilsen o artının sebebi var yarına bisicik kalmaz ohh mis gibi ödem çayı demledim akşam boyu içeceğimhala etkisi anladım kuzum.. o zaman haftaya yüzden en az 1.5 olacak
iyiyim iyiyim azcık üzüldüm yalan yok.. tam gaz devam.. yeni hedef haftaya
oh başlanmış hee bugün gerçekten..
ben olsam artıdayken karbonu ağzıma sürmezdim makarna hele!
helal be türkanımaaaaaaaaaaaaaaaa hiperstarım benim
Tamam bebek
Yanlış benim şartım var düzenli spor yapacaksın ben öyle morti isterim
bulursan bana da söyle
evet canım hepimiz için geçerli.
benim mortimAntepia27 sana da şöyle güzel bir morti bulalım @Bonus olabilir mi acaba ne dersiniz bonus efser mortiliği
Efser Sarayca ortiliği
@BonusAntepia27 ortiliğine karşı nasıl bence güzel
masum sırf bu yüzden if yapmayı bile düşündüm akşam yemeyeyim diyehayır reçel ne ya, normalde yemediğim bir şey
gayet güzel tebrikler
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
10 KASIM HEDEFLERİ
@Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam
Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada
suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..
@nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.
Whiteblacklife (50.5) ______________ yakışı sana be ..
@eflalim (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak
@CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..
Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu
S Sguat girls (59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar
matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.
Cutemom007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi
@ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın
Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.
ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum
Nare83 (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu
@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı
Nefs (?)________________________
@ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin
kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli
@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri
@deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?
matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu
Donna_salut (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık
@Ahmet esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..
@cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım
begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm
Sarayca (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
Cümletten selamlar kızçeleeer. Listeden gördüm. Yüzdemiz 1 in altına düşmüş. Bonus izne ayrılıyormuş...
Nöbetçiydim bugün. Çok zevkliydi yahu. Çocuklara içeri girin zil çaldı diyorum hocam ders boş diyorlar. sonra sınıftan biri bağırıyor. Laaaa gelin uzun eşşek oynayacaz diyeErkek lisesi tam bana göreymiş
Nöbetçi miCümletten selamlar kızçeleeer. Listeden gördüm. Yüzdemiz 1 in altına düşmüş. Bonus izne ayrılıyormuş...
Nöbetçiydim bugün. Çok zevkliydi yahu. Çocuklara içeri girin zil çaldı diyorum hocam ders boş diyorlar. sonra sınıftan biri bağırıyor. Laaaa gelin uzun eşşek oynayacaz diyeErkek lisesi tam bana göreymiş
Ben 542. Etap listesinde yokum kaptantaşıyayım ben listeyi
sorma canım akşam tutabilseydim en az -500 giderdi, tutamadım 500 artı geldigöz ucu ile tarama yaptım .....
S Sguat girls türkan sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ...haftaya 2.5 ver inşallah çok aminnnnnn... kız o , ben 1.oldum lan yazısı ne idi
Sarayca ve Antepia27 valla ikinizin sonucuda çok hüsran oldu resmen ... harika hırslı bir yarış beklerken artılar çarpıştı ....
suspushanimcim nisacım önümüzdeki hafta mutlaka daha iyi olacaktır ...eşinle girdiğin iddia da son derece motive ediciymiş ... düşündüm de aynı iddiadan S Sguat girls türkan girse eşi iflas ederdi
Efser sende artık motive ve adaptasyon sürecine yeniden gir ..kv ile günler bitti ...ausla günler başlasın
canım yapabilsem ne iyi olur, bıktım kaç aydır böyleyim
ay inşallah diyeyimmm bugün uyandım yaptım bakalımm
amaaa adımı kırmızı harflerle yazdıracagımmm
ya ben if yapmadan önce çok araştırdım
yeme krizi olan hastalara veriyorlar genelde birde şeker hastalarına
denemeni tavsiye ederim cnmmmmm
canım gider gibi geldi banada inşşş diyelimmm
dügün haftası asılmam laızm yani
5000 ip
Yaaa ben kazandimmm yaaaa27 EKİM-3 KASIM HAFTASI MORTİLİKLERİ
nehirnil111 _____________ begum75 daimi mortiliğiiiiiii
KAZANAAAANNNNNNNNNNNNNNN------------->begum75 %1.01 ile
@Portakal Sulu Ordek __________Whiteblacklife Yeni kan yeni can mortiliğii
KAZANAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNN------------->Whiteblacklife %1.15 ile
Nefs _______________ Nevreste bayrak sallamacalı mortilikkkk
KAZANAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN ----------> ?
Sarayca ______________ Antepia27 99-55 mortiliğiiii
KAZANAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN--------->Antepia27 -%0.19 İLE
@eflalim _______________Nare83 55 olucam mortiliğiiiiiiiiiii
KAZANAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNN--------------> @masumm %1.20 ile
ada81 _________________ kelebekolacam alırım aklını mortiliiiğiiiiiiii
KAZANAAAAAAAAAANNNNNNNNNN-----------------> -%0.43 ile
3-10 KASIM MORTİLİKLERİİİİİİİİİİ
Nefs _______________ Nevreste bayrak sallamacalı mortilikkkk
Sarayca ______________ Antepia27 99-55 mortiliğiiii
S Sguat girls ________________Nare83 a karşıııııııııııı iki hırslı karşı karşıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MORTİLER EKLENMEYE DEVAM EDECEKTİR.
bu hafta direkt 63.5 yazalım sana
türkan eksi 1.5 tan aşağıya görmüyor pek
canım yapabilsem ne iyi olur, bıktım kaç aydır böyleyim
Seni bu hafta ben gözüme kestirmistim ama mortini bulmussun
yemin çekkkkkkkkkkkkkkk
abowwwwwwwwwwww napcam ben sözümden dönmekte olmazzzzzz
ayy rapor mu alsam akli dengesi yerinde degildir, ne yaptıgını bilmiyor diye ahahaha
Öyle bir arkadaşa sahibim kendisi 51 kilo gece 12 kalkıp yemek yiyor onun yediğini ben yesem 200 kilo olurum yeminleya ofiste herkes tuhaf tuhaf bakıyor bunla nasıl doyyorsun diye
ciddden öglen yedikleirmlede gayet doydum migdem küçük benim diyorumm
bizim çaycı arkadaş çok zayıf
55 kilo ama bugün sabah 1 simit1 pogaça
öglen 2 lahmacun gömdü
akşamda yer ama çöp
Seni bu hafta ben gözüme kestirmistim ama mortini bulmussun
Öyle bir arkadaşa sahibim kendisi 51 kilo gece 12 kalkıp yemek yiyor onun yediğini ben yesem 200 kilo olurum yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?