- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Olsun yenersinnnn sen kilolariniz da yakın benimle çok yüzde farkın olurdu
ay harbimiiii keşke teklif etseydinnnn
önce sen kapardın benii ahahaha ay ben zaten napcam türkanla bilmiyorummm
içime öküz oturdu şinciii, keşke sana varaydımmm
ayy bu hafta yapsam ölmem aslında çok ihtiyacım var kilo vermek için iyi motive olur benim için, neden olmasın ya hadi akşam yemek yemeyeceğim bakalım dayanabilecek miyimcanım senin metan süper çalışıyor kıymetini bil derimmmm
gel başla sendeee
Peki ausum oyle yapalim.çiçeğim dediğimi uygulayın miu ile ... ama ne derse harfi harfine uy
Peki ausum oyle yapalim.çiçeğim dediğimi uygulayın miu ile ... ama ne derse harfi harfine uy
@MiuLego bana uyar biraz geciktim ama kusura bakmaBu cuma kuzum 3 kasım itibariyle başlayalım uyar mı?
ayy bu hafta yapsam ölmem aslında çok ihtiyacım var kilo vermek için iyi motive olur benim için, neden olmasın ya hadi akşam yemek yemeyeceğim bakalım dayanabilecek miyim
hadi bakalım tamamYavaş yavaş başlayayım dedim kaptanicem kendimi kasmadan sakın sakın dün yediklerimi bilsen o artının sebebi var yarına bisicik kalmaz ohh mis gibi ödem çayı demledim akşam boyu içeceğim
bak yukarıda alıntı yaptım varsın ya :)Ben 542. Etap listesinde yokum kaptan
Yavruna geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah@MiuLego bana uyar biraz geciktim ama kusura bakma
çarşamba günü oğlanı ultrason için hastaneye götürdük radyoaktif madde verdiler biz ultrasona diye gittik ama sintigrafinin günüymüş
oğluma radyoaktif madde verdiler beynimden vurulmuşadöndüm 48 saat onun bakımıyla uğraştık çarşambadan beri onunla uğraşıyorum az bir miktar ama onu vücuttan attırmak için beslenmesine dikkat etmek ve insanlara 4-5 metre yaklaştırmamaya çalışmak zorundaymışız
2,5 yaşındaki çocuk laf dinler mi bir de onunla oynamak isteyen 4 yaşındaki kızım da zorlayınca bir türlü uğrayamadım
bu sabah bir geldim daire karışmış odalar değişti herkesin yeri karıştı bir de demirbaşların sorumluluğu benimdi 2 günlük yorgunluğun ardından bu gün tuz biber oldu o derece kötüyüm
geçen haftaki kilom
96,1
bu hafta 95,3
-800 gr
% 0,83
3 günlük menümü de akşama yazmaya çalışacağım şimdi servise binip eve gitmem gerek
herkesten çok çok özür dilerim.
spora bu günden itibaren başlayalım şartları sen belirle
ahhhh geçmiş olsun çok.. Allah güç kuvvet versin sana yavruna da şifa ..@MiuLego bana uyar biraz geciktim ama kusura bakma
çarşamba günü oğlanı ultrason için hastaneye götürdük radyoaktif madde verdiler biz ultrasona diye gittik ama sintigrafinin günüymüş
oğluma radyoaktif madde verdiler beynimden vurulmuşadöndüm 48 saat onun bakımıyla uğraştık çarşambadan beri onunla uğraşıyorum az bir miktar ama onu vücuttan attırmak için beslenmesine dikkat etmek ve insanlara 4-5 metre yaklaştırmamaya çalışmak zorundaymışız
2,5 yaşındaki çocuk laf dinler mi bir de onunla oynamak isteyen 4 yaşındaki kızım da zorlayınca bir türlü uğrayamadım
bu sabah bir geldim daire karışmış odalar değişti herkesin yeri karıştı bir de demirbaşların sorumluluğu benimdi 2 günlük yorgunluğun ardından bu gün tuz biber oldu o derece kötüyüm
geçen haftaki kilom
96,1
bu hafta 95,3
-800 gr
% 0,83
3 günlük menümü de akşama yazmaya çalışacağım şimdi servise binip eve gitmem gerek
herkesten çok çok özür dilerim.
spora bu günden itibaren başlayalım şartları sen belirle
azıcık yemene gerek yok çorbayı kuzum.. şişkinlik yapsa da geçer zaten :)
yemin çekkkkkkkkkkkkkkk
abowwwwwwwwwwww napcam ben sözümden dönmekte olmazzzzzz
ayy rapor mu alsam akli dengesi yerinde degildir, ne yaptıgını bilmiyor diye ahahaha
Sisirir falan ne bileyim tirsiyorum biraz karbondan sabahta 3 tane zeytini yazmamisimahhhh geçmiş olsun çok.. Allah güç kuvvet versin sana yavruna da şifa ..
eksi gayet iyi canım bu telaşede özellikle..
azıcık yemene gerek yok çorbayı kuzum.. şişkinlik yapsa da geçer zaten :)
menü harika
kız türkan whitegillerden1 kilo verse bunalım agiriyor bu hafta az oldu diye ama sen yenersin onu ....
ahahahaha buna çok güldüm
kız türkan whitegillerden1 kilo verse bunalım agiriyor bu hafta az oldu diye ama sen yenersin onu ....
Çok güldum whitegillerden bi regl olsaydım 1 kilo garantiydi gor olacasi gelmedi
yavrum şişirsin zaten iner 1-2 güne sen iç çorbanı :)Sisirir falan ne bileyim tirsiyorum biraz karbondan sabahta 3 tane zeytini yazmamisim
masum tırstın mııııııııııbunu demiyeydinn iyiydiiii
adagillerrrr neyime yetmiyorrrrrrrrr
napsam, nerelere gitsem
bu hafta ölü taklitimi yapsammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?