o ikili seni eritecekti.. bana haber edin ikili mi üçlü morti misiniz?yokk ya daha nölörrrrrrrrr, doho doho nölörrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iki ateş arasına at beniiiiiiiiiiii başkaaaaaaaaaaa
yap spor
İlahi Banu bugün performansın yüksek haa
yemin çekkkkkkkkkkkkkkk
abowwwwwwwwwwww napcam ben sözümden dönmekte olmazzzzzz
ayy rapor mu alsam akli dengesi yerinde degildir, ne yaptıgını bilmiyor diye ahahaha
Dün kendi ağzımla hedefi belirledim demiGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
10 KASIM HEDEFLERİ
Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam
@Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada
@suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..
@nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.
Whiteblacklife (50.5) ______________ yakışı sana be ..
@eflalim (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak
@CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..
Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu
@Candysugar (59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar
@matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.
@Makbule007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi
@ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın
@Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.
ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum
@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu
@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı
Nefs (?)________________________
@ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin
kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli
@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri
@deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?
@Stepbystephappiness (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık
@Ahmet esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..
@cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım
@begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm
@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
Ye balım ye can boğazdan gelir demi amaben çıkar kızlar
markete gideyimmm
bugün cuma dizi günü abur cubur alayım çay boş gitmez şimdi
yemezsem mortim @Candysugar üzülürrr en sevdikleirmden alayım
yemek kartıma yüklenmiş paracıklarımmmm
al al ödeme , beleş gibi süper
Çok çok ye balık ya bu biseycik olmaz 3 5 tane ye emiTamam az yerim birde salata
anaammmm eksik bişey kaldı mı yaaaa
düşünüyorum da cumaları yaptığımız ama eksik kalan
ya biriNefs i dürtse ya aşırı merak ettim o yapmazdı böyle
Gulun adagillere sizzzbunu demiyeydinn iyiydiiii
adagillerrrr neyime yetmiyorrrrrrrrr
napsam, nerelere gitsem
bu hafta ölü taklitimi yapsammmm
InşallahMunzevi Zencefil portim ördekim ciğerci güzelim mezuniyetini kutlarım en kısa zamanda Urfada bir ocakbaşında buluşmak dileğiyle
Inşallah
Şimdi çıktım ciğerciden bu arada
Ayy kutlamaya gitmisss ama mortin yendi seniiiInşallah
Şimdi çıktım ciğerciden bu arada
Evet ama veremedim canim motivasyonum cok bozuldu ...Ada spora başladın sen yaa incelirsin ki ve bence daha güzel en güzeli..
Hee kilo da versen dadundan yenmez..
Adam düzenli spor yaptığında vücut alışacak sakın bozma moralini keşke bende gidebilsem spora benim plates veto yedi benim kocadanEvet ama veremedim canim motivasyonum cok bozuldu ...
Sallattiya abla sanada şunlarıAhanda buldum bildirimini....
Abooooo kız kirli çıkı nasıl verdin o kadar maşallah
Temam temam salliyomm ben hiç merak etme sen
Evet ama veremedim canim motivasyonum cok bozuldu ...
Ben geldimm artılar getirdim yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?