- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Mortimin bani ne zaman bitiyor de heleYa hahahahhahah hahahhaha ama böyle beyaz beyaz olmuyor nefsim kırmızısı yok mu bunun
Bak hele yaaaa hemen hemen gitmiş kaçırmamış
Afiyet olsun kuzum
Yaaaa aus hahahhahah
Whiteblacklife @eflalim senle morti olmak istermiş
Üstüne de ikiniz @Candysugar ve @masumm a grupcak morti olun istermiş
Bence harikaaaaaa.. ne dersin?
Ausum uyuyan devi uyandırma lütfen amavaaay vaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaay eflal oturduğu yerden banlı banlı hain planlar içinde
kaç hedefliyor bu hafta acep ..eksi 2 mi
Kız yemeden böyleyim yesem gerisini düşünemıiyorumo ayrı ...eskilik ayrı mevzu .
Yoksa çakılı kalmakta ahu ile ikiniz efsane oldunuz .... yani gelmiyorsunuz ...menü yazmıyorsunuz ... bizde yorum yapamıyoruz neden çakılı kaldığınıza dair ...eee miu ya yolluyorum dedin ... ne diyeyim efser ..yedin de mi çakıldın 3 haftadır
Ben de öyle biliyor idim. Biz şu an felsefe grubuyla ortak staj görüyoruz. Sanırım ondanNöbetçi mirehber öğretmene nöbet görevi verilemez iğdealistirma onları
Bir gün bile beklememiş la hatunInşallah
Şimdi çıktım ciğerciden bu arada
Ausum uyuyan devi uyandırma lütfen ama
Kız yemeden böyleyim yesem gerisini düşünemıiyorum
Sizde haklısıniz ne yeyip ne yemedigi bilmediginiz için yorum yapamIyorsunuz
Kimi tutuyorsun aus yenmem lazım eflalim burada yokken seyirci desteği alayimahahahahahhahahhahahhhhh ne zaman uyudu o devbence hep cin gibi idi
hadi yaz bakem ne yedin bugün ?
benim gibi gebelik falan olmazsa o rüyadan uyanmazsın kolay kolay white'ım ...Ayy adımın altında yazan kalan 1.6 yazısı hala benim mi diye iki de bir bakıyorum inanmıyorum hala ne acayip tartiyla her çıktığımda sanki 78.5 çıkacak gibi hissediyorum sanki bir rüya da biri kalk hadi uyan diyecek gibi
Bu akşam gelecek :) her an damlayabilir :)Mortimin bani ne zaman bitiyor de hele
Valla bilmiyorum herkese meydan okuyoum tçyaz beni miu didivaaay vaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaay eflal oturduğu yerden banlı banlı hain planlar içinde
kaç hedefliyor bu hafta acep ..eksi 2 mi
Kimi tutuyorsun aus yenmem lazım eflalim burada yokken seyirci desteği alayim
Ya hahahahahhaha 50 leri mi özledin sen oy ona da mı duygulandınbenim gibi gebelik falan olmazsa o rüyadan uyanmazsın kolay kolay white'ım ...
bende durup durup çıkardım .
hele bi gazla 51.8 gördüm ben ...gerçi 24 saat sürmedi amagördüm ya
şimdi açken don atlet 59 küsürler .. gün içinde 60 lar görüyorum ... oyyy diyorum rüya gibiydi 50 ler ..ilkokuldan sonra
Valla bilmiyorum herkese meydan okuyoum tçyaz beni miu didi
Sende o irade var kızın doğdun yine görürsün sen o rakamları benim kendimden pek umutlu değildim galiba hiç umudum yoktu kilo verecegime galiba bu yüzden inanmıyorum halabenim gibi gebelik falan olmazsa o rüyadan uyanmazsın kolay kolay white'ım ...
bende durup durup çıkardım .
hele bi gazla 51.8 gördüm ben ...gerçi 24 saat sürmedi amagördüm ya
şimdi açken don atlet 59 küsürler .. gün içinde 60 lar görüyorum ... oyyy diyorum rüya gibiydi 50 ler ..ilkokuldan sonra
Ya hahahahahhaha 50 leri mi özledin sen oy ona da mı duygulandın
Aman eksik kalma hiçbişeydenbana da okusun
Kız olacak demi kızzSende o irade var kızın doğdun yine görürsün sen o rakamları benim kendimden pek umutlu değildim galiba hiç umudum yoktu kilo verecegime galiba bu yüzden inanmıyorum hala
Sen doğur gel alırız listeyegeç buldum tez yitirdim .. nisanda inmiştim yanılmıyorsam ilk ..6 ay sefasını sürdüm işte
Evet yaa gördüm bak yazmamışım tebrik ederim kuzum benim yen zaten hep yenAyy kutlamaya gitmisss ama mortin yendi seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?