- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Konuş kız havanı sevsinlerBen bile sizden çok vermisim çok ayıp hiç yakistiramadim takima. 1 hafta sizi gıcık edecegim. 1.97 ile gelin bana
Ben bile sizden çok vermisim çok ayıp hiç yakistiramadim takima. 1 hafta sizi gıcık edecegim. 1.97 ile gelin bana
Bu biraz zor ama zorlayayim bakalım 50.5 olsa oaz mi
Geldi canım paylaştım çoktanYeni hedefler gelmedi daha degilmi ?
@MiuLego
Konuş kız havanı sevsinler
Yürü be çakılll
Birkaç haftaya görcem seni çakıl
Hatırlatırım çakıl
Benim internet o kadar guzel ki herseyi kacirdim bugunGeldi canım paylaştım çoktan
Show başladı tabikide ama puan vs bişeyler var mı bilmem gereken yoksa sadece kilo üzerinden mi sirlarimi açık edicem mi yoksa gizlemek miyim benim ruzgarimi hisedeceksinizcakil80 mortim bi.selam yok mu başlasın mi show sana mesajlar yazdım cevabını bekliyorum
Anlaştık spor aletlerimi çıkarım, akıllı bilekligi şarja taktım ben hazirimP
Sendwki metayla neden olmasın
Simdi şöyle cizsiz.menu her akşam.yazılıp kaptan ve morti etiketlenecek mümkün olduğunca spor sataşma serbest
Ne kadar surede atliyosun 5000i canim?Ayy çok yoruldum ama 5biiiiiiiinnnn ip atladım off
Haftaya görüsecegiz cuma gunuHahay o bu hafta öyle
Tamam kaptanim, cok dusuncelisin, tesekkur ederimDonna_salut etiketlerinden bak kuzum ama zaten ara ara pylaşıyom ya görürsün merak etme
O ne ara 2.13 verdimatematik61 var %2.13
kız deli ya ....sana söylenecek laf değildi benim ki ...takılıyorum ben .... 50.9 çok iyidir .... ama o zaman eflalciyiz
Ne kadar surede atliyosun 5000i canim?
Lütfen 89.5 ... 90 değil önemli detay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?