Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de ÍF acaip ise yarıyor ki ben yemeği kolay kontrol edemeyen biriyim ve tavsiye ederim. Özellikle sabah yememek çok etkili oluyor.

Ben de ÍF acaip ise yarıyor ki ben yemeği kolay kontrol edemeyen biriyim ve tavsiye ederim. Özellikle sabah yememek çok etkili oluyor.

Ben kahvaltı yapmazsam olur giderim
O peynir zeytin yeşillik , boynu bükük kalır cakil , bugün gidip bir sürü peynir aldım sabah olsada yesem

Çok geçmiş olsun pişman olacak şeyler yapma bence zaman kaybetme...

Ben kahvaltı yapmazsam olur giderim
O peynir zeytin yeşillik , boynu bükük kalır cakil , bugün gidip bir sürü peynir aldım sabah olsada yesem
Ben yarın öğlen güzel bir kahvaltı yapcam sabah en azından 11 i geçir 10 gibi vücut bir hormon salgiliyormus o önemliymis gündem özel de de bahsettigim kısaca bulursam sabah atacağım linki size

Iyi aksamlar kizlar
Menum
Limonlu su
Sabah - 1 yumurta, 1 tb ekmek, salata
Oglen- balik ve sogan
Ara- 2 tam ceviz, 2 badem, 1 incir kurusu
Aksam- yogurt, salatalik ve yesillik karistirip yedim, 6 gun kurusu
Az once 4 y.k asure yedim kizlar, dayanamadm
2 litre su
45 dak cardio 157.5 puan
@MiuLego begum75
Bi de elma yedim bi ara

Kesinlikle allah esirgesin birsey olursa çekimine batar.. keskelere yer verme atla git.

Daydream- canim mortim )

Kızlar ben dılardayım teldeyimmm

Çok takip edemiyorum

Sanırım 3. Olduk.. derecede kaldık mı kaldık...

Haftaya gözümü sıralamada nereye diktim söylemiyorum siz anladınız
Ben bile sizden çok vermisim çok ayıp hiç yakistiramadim takima. 1 hafta sizi gıcık edecegim. 1.97 ile gelin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…