Zaten bi beni tutma sen
@Candysugar sevgili mortim
Kilo paylaşımı yapmayacağım cumaya kadar bilginiz olsun efendim
Ben karnabahar kıymalı daha çok seviyorum tok tutuyor bide o yüzden galiba
Ben de ÍF acaip ise yarıyor ki ben yemeği kolay kontrol edemeyen biriyim ve tavsiye ederim. Özellikle sabah yememek çok etkili oluyor.
ay inşallah diyeyimmm bugün uyandım yaptım bakalımm
amaaa adımı kırmızı harflerle yazdıracagımmm
ya ben if yapmadan önce çok araştırdım
yeme krizi olan hastalara veriyorlar genelde birde şeker hastalarına
denemeni tavsiye ederim cnmmmmm
canım gider gibi geldi banada inşşş diyelimmm
dügün haftası asılmam laızm yani
5000 ip
kız bana wapptan yap çatlarım
Ben de ÍF acaip ise yarıyor ki ben yemeği kolay kontrol edemeyen biriyim ve tavsiye ederim. Özellikle sabah yememek çok etkili oluyor.
Bu haftaayyyyy kuru iftira ...
whiteçıyız whiteçıyız diye diye haftalar geçti burada beeeeeeeeeeeeeee
Çok geçmiş olsun pişman olacak şeyler yapma bence zaman kaybetme...Hanımlar keyfim yok babam uzun zamandır hasta bugün yoğun bakıma almışlar.Şansıma eşim de sabah Ankara'ya gitti Pazar dönecek
Ben de kararsız kaldım yarın gitsem mi yoksa eşimin gelmesini mi beklesem
Sonra pişman olmaktan korkuyorum ama yarın kendim gitme çabasına girersem çok zor olacak bilmiyorum
Ben yarın öğlen güzel bir kahvaltı yapcam sabah en azından 11 i geçir 10 gibi vücut bir hormon salgiliyormus o önemliymis gündem özel de de bahsettigim kısaca bulursam sabah atacağım linki sizeBen kahvaltı yapmazsam olur giderim
O peynir zeytin yeşillik , boynu bükük kalır cakil , bugün gidip bir sürü peynir aldım sabah olsada yesem
Ayyy evet morticim özür yarina etiketlerim sende spor yap ama boyle olmazBeni de etiketlemeyi unutmuşsun
Kesinlikle allah esirgesin birsey olursa çekimine batar.. keskelere yer verme atla git.Gecrn.yaz 4cocukla biri 1,5biri3yasinda nerdeyse 8saatlik yola gittim
Demem oki durumunu anla gitmen gerekiyorsa hic tereddüt etme bazı durumların tekrarı geri dönüşü olmaz
İnşaAllah Rabbim şafi ismiyle sifa versin babana
geeel lan öpüceeeem
hadi bu hafta göreyim seni ... zaten iyi gidiyorsun (toto kaşıdım tam burda) bi tık daha ... 1 kg üzeri görelim
ada81 sen kimle mortisin ? kimle isen kimle ..seni de çok pis fena tutuyorum bu hafta
bi de @Sarayca
yardırın gelinnnnnnnnnnnnnnnn beeeeeeee koçumun aslanları@igdedali hatırladın mı bunu :))))
Ben bile sizden çok vermisim çok ayıp hiç yakistiramadim takima. 1 hafta sizi gıcık edecegim. 1.97 ile gelin banaKızlar ben dılardayım teldeyimmm
Çok takip edemiyorum
Sanırım 3. Olduk.. derecede kaldık mı kaldık...
Haftaya gözümü sıralamada nereye diktim söylemiyorum siz anladınız
Bu biraz zor ama zorlayayim bakalım 50.5 olsa oaz mimezun olacaksan 49.9 ilewhiteçıyız
Geldim geldim ama okumaları bitiremedim adım adım gidiyorum. Bugün kabus gibi bir yoğunluk vardı.Benim mortimcakil80 nerelerde isten dönmedi galiba
Mezun etmemBu biraz zor ama zorlayayim bakalım 50.5 olsa oaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?