- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Ne oldu benim hemşoma
Ausencia kaptanım senin ve fasulyen için bu hafta tüm hünerlerimi sergileyeceğim. Çocuklar uyusun spor yapacağım. Yarına en az 1 kg garanti olsun.
O ne ara 2.13 verdi
Misafirim var yarına evi tam 1 saat temizledim gene kabak tatlımı koydumhanimlar
Bişey sorucam
Kofteli yoğurt çorbası yapicam
İçli köfte
Mor lahana salatası
Bulgur pilavı
Et yemeği yapicam neye yapacağımı karar veremedim sulu yemekte yapayım mı akıl verin
Ne oldu benim hemşoma
Tamam ausssssssssumişte bu beeeeeeeeeeee
Antepia27 yı yen ve ..........
rocky nin adreynnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırması gibi ausssssssssssssss de bana
işte arada derede verebiletesi olanların takımındasın canım
çok et var malatyalı :))
benim gözüm bi zeytinyağlı yemek aradı ... eti islim kebabı yap ... patlıcanlı olacak ya et et olmaz hepsi
Esim zayifladikca mutlu oldugumu goruyor o yuzden hep destekledi.Benim esimde yapma diye bana para verecek nerdeyse... ben spor yaptikca kendine eziyet ediyorsun cik cik cik diyor...
Ben bile sizden çok vermisim çok ayıp hiç yakistiramadim takima. 1 hafta sizi gıcık edecegim. 1.97 ile gelin bana
canım benim sağolasin dusunmussun beni
işte bu beeeeeeeeeeee
Antepia27 yı yen ve ..........
rocky nin adreynnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırması gibi ausssssssssssssss de bana
işte arada derede verebiletesi olanların takımındasın canım
çok et var malatyalı :))
benim gözüm bi zeytinyağlı yemek aradı ... eti islim kebabı yap ... patlıcanlı olacak ya et et olmaz hepsi
Nevrestem iyiyim şükür kuzumBenim adaşım gelmişNasılsın
Misafir icinMisafirim var yarına evi tam 1 saat temizledim gene kabak tatlımı koydumhanimlar
Bişey sorucam
Kofteli yoğurt çorbası yapicam
İçli köfte
Mor lahana salatası
Bulgur pilavı
Et yemeği yapicam neye yapacağımı karar veremedim sulu yemekte yapayım mı akıl verin
Aylacım iyiyim şükürler olsun Rabbime, sen nasilsin canım nerelerdesin :)@aeben abla, ne güzel güne denk gelmişim, doğum günün kutlu olsun. :)
Nare83 tatlım, ben de seni hatırlıyorum. eskilerden birkaç kişi kalmış, herkes gitmiş.
saydin78 o da burada, canım ablam.
Sarayca canısı, son dönem yarışlarımız benim aklımda ama sen unutmuşsundur. Çok uzun oldu, çok sular aktı üstünden.
Ausencia kuzum, canım hamileymişsin... Çok sevindim, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)
@MiuLego tatlım hoşbulduk, şimdi gruba katıldım mı ben, izne ayrılmıştım normalde, ama 1 yıl geçti, benim durumum ne olacak şimdi, listeye girmek için 2 hafta bekleyecek miyim ben de. :)
Yalnız bu grup çok hızlı ilerliyor. Geceden bu yana resmen 80 sayfa, hanımlar hızınıza yetişilmezzz...
Kız menü yazmayacaktım ben susAbla hem cokoprens hem burger menü ne ettin sen ya
Olur şekerim havan kime
kız hedefin ne onu de bari
Semizotu pırasa pişirdim..eşime de kuru fasulye..ıspanak kökleriyle bi yemek yapıcam lezzetli olursa tarifi yazarım buraya..yeşil mercimek nohutla..o yarına kaldı yeter gari bugünlük..hadi kalk sende yapıver hemencecik..Ay marketten çok güzel şeyler aldım bugün , kereviz, kabak, brokoli, Karnıbahar
Pissede yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?