- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Sadece mantar sote yap yanina salata ayran yada yogurt.Aksam için mantarim var kurbanı etim karnabaharim. Bi de citır balik. Soru şu sizce ne yapım haşlanmış nohut ve fasulye de var. Mantarı etsin pişirip Etibank türlü mu yapsam ayrı ayrı yoksa etme mantar yapıp çoğaltip karnabahari Kıymalı mi yapsam. Nohut fasulyeli etsin mi pisirsem. Ben simdi aksama ne yapım bu arada et sevmedigim için et yemeklerinde zorlanıyorum sanırım et sote mantar sote nohut ve karnabahar i ayrı yarı yemek yapım @MiuLegoecemavi
Aksam için mantarim var kurbanı etim karnabaharim. Bi de citır balik. Soru şu sizce ne yapım haşlanmış nohut ve fasulye de var. Mantarı etsin pişirip Etibank türlü mu yapsam ayrı ayrı yoksa etme mantar yapıp çoğaltip karnabahari Kıymalı mi yapsam. Nohut fasulyeli etsin mi pisirsem. Ben simdi aksama ne yapım bu arada et sevmedigim için et yemeklerinde zorlanıyorum sanırım et sote mantar sote nohut ve karnabahar i ayrı yarı yemek yapım @MiuLegoecemavi
Çorba çok içtim balım ondanWhite bu Karnıbahar neden 4 kasık
Sabah sağlam yemişim sanırım
Şuanda da bisiy istemedi cnm ya
ama yemem lazım ne yiycem bilmiyorumbi mutfağa dalayim belki bişeyler bulurum
Vay anasını beybisi demek gercekten olmuşsun. Darısı basima inşallah
menuuuucu geldi hanımm
kahvaltı 10:00
salamlı yumurta
8 zeytin
Peynir (olcu bilmiyorum )
1 etimek
zeytinyağlı dom_sal
öğlen 17:30
1 dlm peynir
4 _5 parça ceviz ile
salata zeytinyağ döktüm onada
sabah 1 lt su yapmıştım (limon, yeşilçay, tarçın, hibuskusli) yarıdan fazlası duruyor bitirmem lazım onuda bitirirsem 2lt yakın şu
komşuda bir tk icildi yanındaki
lokumalar kibarca geri çevrildi
akşam bi dolu frenç pres filtre kahve içerim
S Sguat girls
Canim instagramda fitmuhendisce var. Harika sirke yapiyor tarifleri de yaziyorBacilar hic evde sirke yaptiniz mi?
Dun pazardan armut aldik esimle bi yapalim dedik.
Sabahlari ac karna icecegiz dogal olsun istedik.
Yapan bilen var mi?
Bacilar hic evde sirke yaptiniz mi?
Dun pazardan armut aldik esimle bi yapalim dedik.
Sabahlari ac karna icecegiz dogal olsun istedik.
Yapan bilen var mi?
Ne yemek istersin şöyle yapayim
Insallahhhhhhhhhhhhh
Kız sen ne suslusunnnnn
Salamli yumurta nasıl oluyorTarif
Bakayim bi bacim sagolasin.Canim instagramda fitmuhendisce var. Harika sirke yapiyor tarifleri de yaziyor
adım çıkmış beee dip boyaya gittim cnm perşembe kına ctesi düğün var
beyazlar çıkmış, birde kuaför gazabına uğramıştım onu toparlama ya çalışıyorum sık sık boyatip
canimmmm mis gibi salatamı yedim doydum sabaha kadar ,ağız kapalı
selamları Az tereyağda çevirdim
üzerine yumurta kırdım bu kadar,evet zararlı salam filan ama diyette zaten insan ,ben nadir yiyorum cnm salam sosis sevmem zaten , sucuk severim yatın yiycem mesela hahaa bugünden yarının yiyeceğini düşünüyorum
ben kaçtım
yatağa bi nevresim geçireyim ....
yufka aldım, pateteslı bi gul böreği kivirayim sabaha ....
utu yapayım azcık
birde spor e bugün fazilett var , yetişeyim ona 9 da gelirin
Canım benim yapma yemek yemek çözüm uretmiyor buradan uzak kalman diyet modundan cikman sana kilodan başka bir şey getirmeyecek aklında hep yemek olacak daha da kötü olur lütfen bırakma diyetiBen bi süre ara vereceğim kızlar dengem garip aklımdan yemekten başka bisi geçmez oldu sohbete gelirim ama hazır olana kadar diyet yapmayacağım @MiuLego kizacaksin biliyorum ama gerçekten böylesi bana iyi gelecek
Miu da seni çok severSüslü kadınları hep severim
Helal olsun ben hiç boğaz tutamayanlardanimyoksa varya oooo bu hareketlilik le denicem onu güzel olur eminim ben sucuk sosis şalam çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?