Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü paylaşımı
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 tk labne 5 zeytin 1 büyük hindi füme 1 lokma cikolatali beyaz ekmek yeşillik

Ara 2 hosbeş 1 bardak sütlü kahve 2 hurma1 kuru incir 12 fındık

Akşam 1 dilim tb ekmeği 1 tabak yeşil fasulye 1 kse yoğurt 2 yapark sarma

Spor 1000 ip@miulego

Son düzenleme:
Aksam için mantarim var kurbanı etim karnabaharim. Bi de citır balik. Soru şu sizce ne yapım haşlanmış nohut ve fasulye de var. Mantarı etsin pişirip Etibank türlü mu yapsam ayrı ayrı yoksa etme mantar yapıp çoğaltip karnabahari Kıymalı mi yapsam. Nohut fasulyeli etsin mi pisirsem. Ben simdi aksama ne yapım bu arada et sevmedigim için et yemeklerinde zorlanıyorum sanırım et sote mantar sote nohut ve karnabahar i ayrı yarı yemek yapım @MiuLego ecemavi

Sadece mantar sote yap yanina salata ayran yada yogurt.

mantarlı et sote yap , ayran salata

Menuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Uyaninca sirkeli su
Yuruyus
11.00= 1 kasik menemen
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
1 dilim tb ekmek
Yesil-kirmizi biber
Zeytin
Ara= kiraz sapi cayi
16.00= 1 kase balik corbasi
4-5 tane istavrit(derisini soydum)
Salgam suyu
Bol salata
Bitti
Salgamdan mi bilmem karnim sisti. Birazdan limonlu soda veya beyaz cay icebilirim.
@MiuLego

Sabah sağlam yemişim sanırım
Şuanda da bisiy istemedi cnm ya
ama yemem lazım ne yiycem bilmiyorum bi mutfağa dalayim belki bişeyler bulurum

Ne yemek istersin şöyle yapayim
Vay anasını beybisi demek gercekten olmuşsun. Darısı basima inşallah

Insallahhhhhhhhhhhhh

Kız sen ne suslusunnnnn
Salamli yumurta nasıl oluyor Tarif

Ne yemek istersin şöyle yapayim

Insallahhhhhhhhhhhhh

Kız sen ne suslusunnnnn
Salamli yumurta nasıl oluyor Tarif

adım çıkmış beee dip boyaya gittim cnm perşembe kına ctesi düğün var
beyazlar çıkmış, birde kuaför gazabına uğramıştım onu toparlama ya çalışıyorum sık sık boyatip

canimmmm mis gibi salatamı yedim doydum sabaha kadar ,ağız kapalı

selamları Az tereyağda çevirdim
üzerine yumurta kırdım bu kadar,evet zararlı salam filan ama diyette zaten insan ,ben nadir yiyorum cnm salam sosis sevmem zaten , sucuk severim yatın yiycem mesela hahaa bugünden yarının yiyeceğini düşünüyorum

Süslü kadınları hep severim
Helal olsun ben hiç boğaz tutamayanlardanim yoksa varya oooo bu hareketlilik ledenicem onu güzel olur eminim ben sucuk sosis şalamçok severim

Ben bi süre ara vereceğim kızlar dengem garip aklımdan yemekten başka bisi geçmez oldu sohbete gelirim ama hazır olana kadar diyet yapmayacağım @MiuLego kizacaksin biliyorum ama gerçekten böylesi bana iyi gelecek
Canım benim yapma yemek yemek çözüm uretmiyor buradan uzak kalman diyet modundan cikman sana kilodan başka bir şey getirmeyecek aklında hep yemek olacak daha da kötü olur lütfen bırakma diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…