- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dizi canım fazilet hanımın kızları diye herhalde stardaydiFaziletle nedir
Elmalı pasta benim de canım istedi simdi
Eyy yeme sen onu hep şeker o içinde neler var bi dusun istemez canin o zaman hem sen hepinizden yüksek yüzde yapacaktin ne oldu tirstin mi mortin pusuda bekliyorum çok çetin cevizdir benden söylemesiElmalı pasta benim de canım istedi simdi
Bende oglumla ilgileniyorum cnmOturuyorum canım sen ne yapıyorsun
Bende uzun süredir sayikliyordum kendim yapamiyorum esimde dun almış gelmiş... dun bitane yedik ogle eee hem istiyon hem yemiyorsun dedi 1 tane daha yedim... gerisinide cabuk ye yoksa atarim çöpe dedimde gerisini o yediElmalı pasta benim de canım istedi simdi
Bende birazdan banyo yaptıracağımBende oglumla ilgileniyorum cnm
Sesi çıkmıyor korkutuyor zatenEyy yeme sen onu hep şeker o içinde neler var bi dusun istemez canin o zaman hem sen hepinizden yüksek yüzde yapacaktin ne oldu tirstin mi mortin pusuda bekliyorum çok çetin cevizdir benden söylemesi
Vücudun sana.oyun oynuyor diyete sobete etmek adına bu yuzden sakın pes etme çok tatlı istiyorsa canın hurma kayısı birebir canımSonunda et sote ve mantar sote olarak 2 tane yemek yaptım biraz ondan biraz bundan yerim. Ama benim bugün canım çooook şey yemek istiyor. Bu ara neden bu kadar şeker istedim bilmiyorum. Gördüğüm tüm pastaları canım çekti. Şuan gözümün önünde elmalı pastalar geçiyor. Bir yiyeceği düşündüğüm anda canım yemek istiyor. Şaka gibi
Sevindim canim. Ben de bogazimi tutmaya calisiyorum, ama misafirim gorumcemlerde, cok zor oluyoSagol mortimcanim iyilestim allaha sukur yaaa sen neler yapiyosun
Balım bu hafta artiydi eee yerleşmemiş kilo foss diye gider ustume 500 gr daha verse etti 1.2 ee yuzdeside senden büyük sıkı tut işi benden söylemesiSesi çıkmıyor korkutuyor zaten
canım çok sağol bu hafta başından beri ne olduğunu anlayamadım canım felaket şekilde yemek istiyor bildiğin yemek ha öyle tatlı falan da değil akşam oluyor ve ben başlıyorum yemek düşünmeye hiç böyle değildim gayet de iradeli idim aslında ne oldu da böyle oldu anlamıyorum 10 gün falan regl gecikti belki ondan yani normal bi can istemesi değil böyle delirir gibi of anlatamıyorum bile ama gerçekten zihnim benimle oynuyorCanım benim yapma yemek yemek çözüm uretmiyor buradan uzak kalman diyet modundan cikman sana kilodan başka bir şey getirmeyecek aklında hep yemek olacak daha da kötü olur lütfen bırakma diyeti
Inan Ben de bakip duruyorum belki gelirler diye, ama yok. Nerde bu kizlar yahu
Kim lösemi olmuş canımDaydream- canım yazamadım yoğunluktan.
Lösemi imiş hastalığı Rabbim şifa versin.
Benim iyilesen bir kaç tanıdığım oldu..
İnşallah o yavruya ve şifa bekleyen herkese sınırsız Şifasindan nasip eder Mevlâm.
L
canım çok sağol bu hafta başından beri ne olduğunu anlayamadım canım felaket şekilde yemek istiyor bildiğin yemek ha öyle tatlı falan da değil akşam oluyor ve ben başlıyorum yemek düşünmeye hiç böyle değildim gayet de iradeli idim aslında ne oldu da böyle oldu anlamıyorum 10 gün falan regl gecikti belki ondan yani normal bi can istemesi değil böyle delirir gibi of anlatamıyorum bile ama gerçekten zihnim benimle oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?