- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Fazilet izlerken yap sporunu
İyi akşamlar mortim...sana daha çok yarasın bacımmmm...kıyamam küccük çocuğun var senin yi anam yi
Yap ben bugün yapamadimlesile yapıp bölgesel faziletle yapicam
Ecem ipi bulamadım başka ipçide de yok o marka..süveter olacak benim kazak
Bitince foto bekliyorum
Önceden arattiysan ona gore cikiyor reklemlar yada face felan videosunu izlediysen kapatabilirsin birdaha görmek istemiyprum seçeneğine bas
Nasıl gidiyor diyet emek ve hazırlık istiyor yaptinmi hazırlığını bide bence muz yeme ananas daha iyi yag yakıyor danone degil yogurtla birleştir ben halasıyla sorunları olan bir bayanım cok tatli cekerse canim biraz çekirdekli kuru uzum yiyorum geciyor kansızlığa iyi
Bunlar son tüyolar yenersem sık sık başını agritacagim icin haksızlık olmasın
Sagol mortimcanim iyilestim allaha sukur yaaa sen neler yapiyosunAyyy yazik sana mortim. Hergun misafir agirliyosun , uzerine bir de migde agrisi. Cok ac kalma canim, ama saglikli beslen, migdene de iyi gelecektir. Insallah cabuk iyilesirsin
Annende nasıl dikkat edebiliyorsun bizimkiler de hep güzel yiyecekler oluyor her yemek çok lezzetligeliyor.Annemdeyim gelemedim bigün
Ben de çok severim hele sandviç offf. Salam kaşar marul kırmızı biber offf sandviç ekmeğinde. Pztesi sandviç yapım öğlen için iyi aklıma getirdiniz.Süslü kadınları hep severim
Helal olsun ben hiç boğaz tutamayanlardanimyoksa varya oooo bu hareketlilik le denicem onu güzel olur eminim ben sucuk sosis şalam çok severim
Oturuyorum canım sen ne yapıyorsunNe yapiyonuzz kizlarrrr
Faziletle nedirlesile yapıp bölgesel faziletle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?