Çok geçmiş olsunGuilla barre hastası canım bağışıklık sistemi ile alakalı7 yıl önce bir gece ateşle başladı ve yatağa düşürdü..7 yıldır yürüyemiyordu.Ama hareketleri iyiydi.2 yıldır hareketleri iyice geriledi.3.5 aydırda kötüleşti artık hastalık beyne yaklaşıyor.Beyne yaklaşınca ölüyorlar zaten...%96 engelli.Bebekten daha çok dikkat istiyor..Zaturre olmuş ...Hem de çok basit bir sebepten dolayı...Kanserden daha kötü ve tedavisi yok.Sadece yavaşlatan bir tedavisi var...
Hep bu eşlercok açım çok
gittim ekmek kopardım bir parça yiyemedim tabi
sonra elim mandalinaya gitti ,
bırak banu nasıl Kiycan leptine dedim bıraktım
sonra kapı çaldı eşim
elinde çeşit çeşit kurupasta
Aynı ben bende buraya yazınca duyuyorum dikkatimi dağılıyor.kendini attım yatağa nevo
sabah çok pişman olucam yoksa biliyorumburaya yazınca durdura biliyorum kendimi
Sağlık mutluluk huzur peşinizi bırakmasın
Aynı ben bende buraya yazınca duyuyorum dikkatimi dağılıyor.
Günaydin mutlu pazarlar
"Gökyüzündeki en yüksek yıldızı hedef al. Bir yağmur damlasıda vursan şanslısın".....
Günaydın kızlar. Hapsirik ve burun akintisiyla uyandim bugun.Sifayi kapiyorum galiba.Kahvaltiya davetliyiz oraya gitcem.Oradan da halama aksama..ve balik yapacakmis ama kesinlikle kizartma yapar.Halandan dayak yemeden nasil siyiririm bilmiyorum.Bekleyip gorcez Bugün pek ugrayamam muhtemelen.Hepinize mutlu pazarlar
Az bi dersim var sonra buradayım inşallah.
Bu iğde nası duygusal nası gözleri dolu dolu sebepsiz bir bilseniz.
Yağmur da var üstelik... Daha ne olsundu
Tamam kaptanimO el bir bana çıkıcak bu smileyi başkası için kullanmak yasak bi kere
Esra kızzzzz
Full karbon
Ama tamamen karbon
Allahtan sabah yumurta var
Yarın da protein ağırlıklı beslen
Geldi geldi maç günüymüş bugün
Gecmis olsun cnmGünaydın kızlar. Hapsirik ve burun akintisiyla uyandim bugun.Sifayi kapiyorum galiba.Kahvaltiya davetliyiz oraya gitcem.Oradan da halama aksama..ve balik yapacakmis ama kesinlikle kizartma yapar.Halandan dayak yemeden nasil siyiririm bilmiyorum.Bekleyip gorcez Bugün pek ugrayamam muhtemelen.Hepinize mutlu pazarlar
Sağol canım...Sahiden en iyisi yememekCnm iyi yolculuklar şimdiden
kurabiye bende çok severim ama şimdi bir lokma alırsam sonrası zor oluyor
en iyisi yememek,
öyle valla alıp alıp geliyor
Sağol canım.Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?