- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Bol bol salata yersin canimGünaydın kızlar. Hapsirik ve burun akintisiyla uyandim bugun.Sifayi kapiyorum galiba.Kahvaltiya davetliyiz oraya gitcem.Oradan da halama aksama..ve balik yapacakmis ama kesinlikle kizartma yapar.Halandan dayak yemeden nasil siyiririm bilmiyorum.Bekleyip gorcez Bugün pek ugrayamam muhtemelen.Hepinize mutlu pazarlar
Bakalim kafaya koydum yapacagim bugun.Kemal Kükrerin sirkesini aldık biz de,%100 elmadan üretilmiştir yazıyor üstünde,tabii elde yapması daha yidir .Eşim sabahları içeceğim dedi,birkaç gün içti ,pes etti
Seni en iyi ben anlarım .Ben de çok severim kolayı.Akşam alsam 2.5 lt sabaha kalmazdı.Kilo harici zararından korktum ,diyet bahanesi ile içmiyorum artık.Geçen gün 1 tane almış oğlum,kaç gün kaldı dolapta,dolabı açtıkça işkence gibi geliyordu bana,yasakladım artık,almayacaksın dedim
150 değil ki 300 point
Yeşilçayı geç saatlerde içmemek gerekiyormuş uykuyu kaçırıyormuş,ikindi saati ideal diye okumuştum bir yerde,sende sorun olmuyorsa bilemem tabii
Bugün spor yapamadım ,1 mil olsun leslie yapıp yatayım.
Herkese iyi geceler
Cakilcim gunaydin dun yazacaktim firsat olmadi.
Ip atlamayi denesene.Sabah giyindim tam kapidan cikicam yuruyus icin kizim kalkti geldi
Gunaydin ablacim.Günaydın
Gecmiş olsun.Günaydın kızlar. Hapsirik ve burun akintisiyla uyandim bugun.Sifayi kapiyorum galiba.Kahvaltiya davetliyiz oraya gitcem.Oradan da halama aksama..ve balik yapacakmis ama kesinlikle kizartma yapar.Halandan dayak yemeden nasil siyiririm bilmiyorum.Bekleyip gorcez Bugün pek ugrayamam muhtemelen.Hepinize mutlu pazarlar
Zaman zaman hepimize oluyor igde.Şunu da iliştireyim şuraya: Özel bir şairden...
...
her sevinç nöbetinde kusmak sunuldu bana
gecenin anlamı tıkansın diye ıslık çalar
resimli bir kitaptan çalardım hayatımı
...
Geçmiş olsun sende ki laz usaginin bi modelide bende var evi toplayıp çocuklara bakınca sana baktım ya diyorSoktayim laz uşağı bakıyo walla.camasirlari serdi evi süpürdü.
Sanki bunları yapınca bana bakmış oluyor ama çok şükür.
Biten internet kotamdan sen sorumsunBonus
Onlara videolu bakmadim ki.:)) o niyeymiş o bence sen tursu sirke tarifi bakarken bitmistir kota
Onlara videolu bakmadim ki.
Senin sarkilar cayır cayır yiyor gblarimi.
Huzurla uyumak için yatmadan önce leslieye gerçekten ihtiyacım vardı.Oh yap tabi sonra huzurla uyu
İyi geceler
Korkumdan soramamıştım hastalığının ne olduğunu,kötü şeyler okumamak adınaGuilla barre hastası canım bağışıklık sistemi ile alakalı7 yıl önce bir gece ateşle başladı ve yatağa düşürdü..7 yıldır yürüyemiyordu.Ama hareketleri iyiydi.2 yıldır hareketleri iyice geriledi.3.5 aydırda kötüleşti artık hastalık beyne yaklaşıyor.Beyne yaklaşınca ölüyorlar zaten...%96 engelli.Bebekten daha çok dikkat istiyor..Zaturre olmuş ...Hem de çok basit bir sebepten dolayı...Kanserden daha kötü ve tedavisi yok.Sadece yavaşlatan bir tedavisi var...
Ben de evde kendim yaparım satın alınanlar çok tuzlu geliyor bana.Sadece salatalık turşusunu bazen hazır alırım garnitür niyetine.Geçen gün annem lahana turşusu yapacağını yazmıştı,dün baktım markette lahana indirimde aldım 2 tane ,lahanasını haşladım ,sarmısağını soydum gittim anneme ,kendim yapardım ama annemin turşuları güzel olur,son dokunuşları Ona bıraktım.İşine ,temizliğine yardıma gidemiyorum ,bari böyle faydam olsun dedim.Bakalim kafaya koydum yapacagim bugun.
Biz kendi tursumuzu kendimiz yapiyoruz dun 10kilo lahana tursusu yaptik.
Hem kavurmak hemde tursu olarak yemek icin.
Yaza dogal sirkeyle yapmak istiyorum.
Hemde sabahlari icmek icin yapcam .
Fırsatsızlıktan gelemedim kuzumGunaydin ablacim.
Nelerdesin?
Halin hatrin nicedir?
Gecmis olsun nasil oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?