Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bol bol salata yersin canim

Bakalim kafaya koydum yapacagim bugun.
Biz kendi tursumuzu kendimiz yapiyoruz dun 10kilo lahana tursusu yaptik.
Hem kavurmak hemde tursu olarak yemek icin.
Yaza dogal sirkeyle yapmak istiyorum.
Hemde sabahlari icmek icin yapcam .

Sabahtan başladım 30 dakika 3500 adım attım 30 tane mekik çektim mekik gün gün arttırmam lazım. @MiuLego ecemavi
Cakilcim gunaydin dun yazacaktim firsat olmadi.
Bn aklima diyete zeval verecek bisey dusunce hemen zayiflama hikayelerine bakiyorum .
Bayagi da motive edici oluyor.
Sen de bak devamli inan daha cok hirs yapiyorsun.
Gecen sene bu zamanlar 81 82idim.
Ama hep bi keskeler pismanliklar var.
Daha onceden yeme duzenimi oturtsaymisim simdiye istedigim kivamda idim.

Gecmiş olsun.
Sen firinin izgarasina at kendine.

Şunu da iliştireyim şuraya: Özel bir şairden...
...
her sevinç nöbetinde kusmak sunuldu bana
gecenin anlamı tıkansın diye ıslık çalar
resimli bir kitaptan çalardım hayatımı
...
Zaman zaman hepimize oluyor igde.
Bende de cogu zaman bu dunyaya ait olmadigim hissi gelir. Sebebini de suna bagladim ve dusundukce rahatliyorum.
Bizler ebedi bi hayat icin yaradilmisiz ve icimizde o ebedi hayata dair bi arzu var.
Bu dunyadan tat alamayinca ebedilik arzusu daha da baskin ortaya cikiyor.
Her halimize sukur ki bunu bilerek hissederek yasiyoruz.

Soktayim laz uşağı bakıyo walla.camasirlari serdi evi süpürdü.
Sanki bunları yapınca bana bakmış oluyor ama çok şükür.
Geçmiş olsun sende ki laz usaginin bi modelide bende var evi toplayıp çocuklara bakınca sana baktım ya diyor

Oh yap tabi sonra huzurla uyu
İyi geceler
Huzurla uyumak için yatmadan önce leslieye gerçekten ihtiyacım vardı.
Akşam çayına kardeşimdeydim ,yanında cısslı birşey yedim .
1 mil leslie yapayım dedim ,dedim tembellik yok ,nasıl yediysen yapacaksın 3 mili,iç sesim saat geç oldu ,uykuya da ihtiyacın var dese de ,kes sesini yemeden önce düşünecektin onu dedim ve de 3 mile tamamlayıp yattım.

Korkumdan soramamıştım hastalığının ne olduğunu,kötü şeyler okumamak adına
Hani zayıflamak için yapıyoruz ya diyeti,sağlık için de yapmalıyız,zararlı yiyeceklerden uzak durmalıyız,hem beden hem ruh sağlığımız için.
Baban şanslı ki eşi var,çocukları var,bakanı var.Bizler ne durumda oluruz hastalansak ,Allah ömrümüzü hayırlı ,sağlıklı bir şekilde geçirmemizi nasip etsin.Yolun açık olsun canım .

Bakalim kafaya koydum yapacagim bugun.
Biz kendi tursumuzu kendimiz yapiyoruz dun 10kilo lahana tursusu yaptik.
Hem kavurmak hemde tursu olarak yemek icin.
Yaza dogal sirkeyle yapmak istiyorum.
Hemde sabahlari icmek icin yapcam .
Ben de evde kendim yaparım satın alınanlar çok tuzlu geliyor bana.Sadece salatalık turşusunu bazen hazır alırım garnitür niyetine.Geçen gün annem lahana turşusu yapacağını yazmıştı,dün baktım markette lahana indirimde aldım 2 tane ,lahanasını haşladım ,sarmısağını soydum gittim anneme ,kendim yapardım ama annemin turşuları güzel olur,son dokunuşları Ona bıraktım.İşine ,temizliğine yardıma gidemiyorum ,bari böyle faydam olsun dedim.

Gunaydin ablacim.
Nelerdesin?
Halin hatrin nicedir?
Gecmis olsun nasil oldunuz?
Fırsatsızlıktan gelemedim kuzum
İyim kuzum çok şükür
Kızım bogaz enfeksyonu kulak agrısına cevirdi dün çok ağladı dr gittik ilaclarla idare ettik serüm almamak için bugün iyi gibi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…