Huzurla uyumak için yatmadan önce leslieye gerçekten ihtiyacım vardı.
Akşam çayına kardeşimdeydim ,yanında cısslı birşey yedim .
1 mil leslie yapayım dedim ,dedim tembellik yok ,nasıl yediysen yapacaksın 3 mili,iç sesim saat geç oldu ,uykuya da ihtiyacın var dese de ,kes sesini yemeden önce düşünecektin onu dedimve de 3 mile tamamlayıp yattım.
Korkumdan soramamıştım hastalığının ne olduğunu,kötü şeyler okumamak adına
Hani zayıflamak için yapıyoruz ya diyeti,sağlık için de yapmalıyız,zararlı yiyeceklerden uzak durmalıyız,hem beden hem ruh sağlığımız için.
Baban şanslı ki eşi var,çocukları var,bakanı var.Bizler ne durumda oluruz hastalansak ,Allah ömrümüzü hayırlı ,sağlıklı bir şekilde geçirmemizi nasip etsin.Yolun açık olsun canım .
Ben de evde kendim yaparım satın alınanlar çok tuzlu geliyor bana.Sadece salatalık turşusunu bazen hazır alırım garnitür niyetine.Geçen gün annem lahana turşusu yapacağını yazmıştı,dün baktım markette lahana indirimde aldım 2 tane ,lahanasını haşladım ,sarmısağını soydum gittim anneme ,kendim yapardım ama annemin turşuları güzel olur,son dokunuşları Ona bıraktım.İşine ,temizliğine yardıma gidemiyorum ,bari böyle faydam olsun dedim.
He vallla .
ilk koydugum cok guzel ama dimi ya
Ip atliyorum kuzum ama dedigin gibi sabah yurumek yerine ip de yapsam olur. Yurumek benim cok hosuma gidiyor. Ama iste firsatim olmaliIp atlamayi denesene.
Ben gunluk 5milnleslieye baslamistim ama ip daha kisa suruyor ve daha etkili diye ipe basladim.
Hem kizinin yaninda da atlayabilirsin.
Temiz hava kafa dinlemek iyi geliyorIp atliyorum kuzum ama dedigin gibi sabah yurumek yerine ip de yapsam olur. Yurumek benim cok hosuma gidiyor. Ama iste firsatim olmali
Ben de yapım haklısınCakilcim gunaydin dun yazacaktim firsat olmadi.
Bn aklima diyete zeval verecek bisey dusunce hemen zayiflama hikayelerine bakiyorum .
Bayagi da motive edici oluyor.
Sen de bak devamli inan daha cok hirs yapiyorsun.
Gecen sene bu zamanlar 81 82idim.
Ama hep bi keskeler pismanliklar var.
Daha onceden yeme duzenimi oturtsaymisim simdiye istedigim kivamda idim.
Canlar gelemedim .
Bulantılar devam
Geceden beri inanılmaz bacak ağrım var.sağ bacak .
Ona canım sıkkın. Hamilelikten oluyorsa 24 saat ağrısın mesele değil de biliyorsunuz Ms hastasıyım ben ve onun atakları da sağ bacağıma vururdu .
Kalkınca zor adım atıyorum .
Eşim dr a gidelim dedi de pazar bugün . Uzman yok... Hem gebelikten dolayı ne mr çekilir ne bi şey .
Öyle işte
Yattım kaldım .
Inşallah hamilelik yapıyordur .
Canlar gelemedim .
Bulantılar devam
Ona canım sıkkın. Hamilelikten oluyorsa 24 saat ağrısın mesele değil de biliyorsunuz Ms hastasıyım ben ve onun atakları da sağ bacağıma vururdu .
Eşim dr a gidelim dedi de pazar bugün . Uzman yok... Hem gebelikten dolayı ne mr çekilir ne bi şey .
Öyle işte
Yattım kaldım .
InşallahCanlar gelemedim .
Bulantılar devam
Öyle işte
Yattım kaldım .
canimmm çok geçmiş olsun inşAllah gebekiktendir canım
Geçmis olsun aus inş çabuk geçicek bişeydir.
Inşallah
Çok ama çok geçmiş olsun hamilelikte de oluyor bende olmuştu inşallah hamilelikte diş doktor muz önermişti bana inşallah insandır çok çok geçmiş olsunCanlar gelemedim .
Bulantılar devam
Öyle işte
Yattım kaldım .
Efseriiiim geçmiş olsun kuzuya. Aşırı özlendin yalnızGünaydın
Çoh çoh güzeldi
ilk koydugum cok guzel ama dimi ya
Ausum en kötüyü düşünmeyelim di mi ama. İnşallah kötü bişey yokturCanlar gelemedim .
Bulantılar devam
Öyle işte
Yattım kaldım .
Cok uzuldum canim. Allah yardimcin olsunCanlar gelemedim .
Bulantılar devam
Öyle işte
Yattım kaldım .
Gecmis olsun İnşaAllah hamileliktendirCanlar gelemedim .
Bulantılar devam
Öyle işte
Yattım kaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?