Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dun aksam yemekli onemli misafirleri vardi annemin ben yardim edemedim cocuklarla.
Aksam bulasik makinesi calisirken diger cikanlarida deli gibi yikadim durdum bari toplamaya faydam olsun diye.
Ins olabiliyodur faydamiz

Ip atlamayi denesene.
Ben gunluk 5milnleslieye baslamistim ama ip daha kisa suruyor ve daha etkili diye ipe basladim.
Hem kizinin yaninda da atlayabilirsin.
Ip atliyorum kuzum ama dedigin gibi sabah yurumek yerine ip de yapsam olur. Yurumek benim cok hosuma gidiyor. Ama iste firsatim olmali

Ben de yapım haklısın

Eklentiler

• 1509884076915-1576167646.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 45
Canlar gelemedim .
Bulantılar devam

Geceden beri inanılmaz bacak ağrım var.sağ bacak .

Ona canım sıkkın. Hamilelikten oluyorsa 24 saat ağrısın mesele değil de biliyorsunuz Ms hastasıyım ben ve onun atakları da sağ bacağıma vururdu .
Kalkınca zor adım atıyorum .

Eşim dr a gidelim dedi de pazar bugün . Uzman yok... Hem gebelikten dolayı ne mr çekilir ne bi şey .

Öyle işte

Yattım kaldım .

Inşallah hamilelik yapıyordur .

canimmm çok geçmiş olsun inşAllah gebekiktendir canım

Geçmis olsun aus inş çabuk geçicek bişeydir.

Inşallah

Çok ama çok geçmiş olsun hamilelikte de oluyor bende olmuştu inşallah hamilelikte diş doktor muz önermişti bana inşallah insandır çok çok geçmiş olsun

Efseriiiim geçmiş olsun kuzuya. Aşırı özlendin yalnız

ilk koydugum cok guzel ama dimi ya
Çoh çoh güzeldi

Ausum en kötüyü düşünmeyelim di mi ama. İnşallah kötü bişey yoktur

Ben geldimm bu arada
Sabah bişeyler okudum ölüm üzerine. Sonra şu intihar eden youtuberı gördüm. Ordan aklıma rahmetli oyuncu Erdal Tosun geldi. Çok üzülmüştüm ölümüne ve ölüm şekline... Modum çok düşüktü ama iyiyim şimdi..
matematik61 geçmiş olsun çok
@MiuLego uyan da balığa gidelim yavrum

Cok uzuldum canim. Allah yardimcin olsun

Gecmis olsun İnşaAllah hamileliktendir
Benim hamileyken olurdu dogumdan sonra geçti tutunarak yürüyordum seninkide oyle birseydir İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…