- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
2 kaşık Kıymalı makarna bozmuş olabilir mi kendime Kıymalı karnabahar yaptım ona da Kıymalı makarna sadece tadına bakma amaçlı 2 kaşık yedim. Bu arada yemek o kadar çok oldu ki 3 gün yerim artık. Daha sıkı mi olmaliyimcakil80 bozuyorsun demi spor spor spor
Geldimmmmmm
@miulego
Ayyy kaptan neredesin sen ya merak ettim neler kurdum
Pakize ve ben geldikkkkkkk
Hosgeldin canim,nerelere gitmistin?Anamm yine kaptan değişmiş
Ausencia ablam bir takvim görüyorum sende
Nevroşum da kilo veriyor
Deynepte diyet yapıyor, bu gözler daha neler görecek
Valla yasak olduğunu hiç duymadım kuzum.. ye bence ama porsiyonu abartı olmasın..@MiuLego şimdi komşum köyden şeker pancarı getirmiş netten baktım çok faydalı falan yazıyor haslayip yesem mi yemesem mi iyi mi kötü faydalı mı diyette yasak mı bilgi verir misiniz kuzum
Uyku hastalığı bendeki ayyyyAyyy kaptan neredesin sen ya merak ettim neler kurdum
Miuuummmm bugün kacamagim varGeldimmmmmmöyle çekiştirdin ki ayyyyyy yataktan fırlamışım
Eritir kalk hadi leslie ni yapMiuuummmm bugün kacamagim varbir tanecik halley yedim,5 leslie eritir mi bunu
Tamam o zaman yiyeyim çok faydalı deniyor diyette pancar yeniyormus ama bir supelwndim nedenseeValla yasak olduğunu hiç duymadım kuzum.. ye bence ama porsiyonu abartı olmasın..
TamamEritir kalk hadi leslie ni yap
Şeker pancarı mı kırmızı pancar mı anlamadım ben ki aslında... o nasıl bişey yiyeceğin şimdi..Tamam o zaman yiyeyim çok faydalı deniyor diyette pancar yeniyormus ama bir supelwndim nedensee
Tamamartık eskisi gibi spor yapmadigimdan sevmiyon zati sen beni
Ne yapıyorsun mortim tartiyla aran nasılSelamlar eşim evde giremedim. Ce diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?