Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cakil80 bozuyorsun demi spor spor spor
2 kaşık Kıymalı makarna bozmuş olabilir mi kendime Kıymalı karnabahar yaptım ona da Kıymalı makarna sadece tadına bakma amaçlı 2 kaşık yedim. Bu arada yemek o kadar çok oldu ki 3 gün yerim artık. Daha sıkı mi olmaliyim haftada 1.5 kilo vermek gerçekten zormuş yerken hiç zorlanıyorum

kredi kartıma para yatırıp ordan alışveriş yapacaktım
bankamatik kartımı yuttu

bende gittim, karta yatıracağım para ile alışveriş yaptım

bankada beklesin dursun

rugan siyah bir ayakkabı aldım
elbisem 40 bedendi keşke 38 alsaydım
biraz da kestircem elbiseyi,diz üstü olsun diye azcık

çok açıktım bi kahve içtim
sinracigima yeşil soğan istedi canım, baktı diğer istedikleri olmuyor bari yesil sogan isteyim dedi haha
kaç market gezdim bulamadım, baktım eş kişisi bulmuş getirmiş aşk ona yeşil soğan bulmaktır hahaaa

balık salata var menüde bugün
zero alacaktım yanına unutmuşum

@MiuLego şimdi komşum köyden şeker pancarı getirmiş netten baktım çok faydalı falan yazıyor haslayip yesem mi yemesem mi iyi mi kötü faydalı mı diyette yasak mı bilgi verir misiniz kuzum
Valla yasak olduğunu hiç duymadım kuzum.. ye bence ama porsiyonu abartı olmasın..

Tamam o zaman yiyeyim çok faydalı deniyor diyette pancar yeniyormus ama bir supelwndim nedensee
Şeker pancarı mı kırmızı pancar mı anlamadım ben ki aslında... o nasıl bişey yiyeceğin şimdi..
Tamam artık eskisi gibi spor yapmadigimdan sevmiyon zati sen beni
Evet spor yapmıyorsun beni üzüyorsun
Az geliyorsun beni üzüyorsun
Ama sevgimden biley değişti mibakıyımnnyööööööööööö değişmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…