Hımmm merak ettim şimdi.Ece takipte
Eve döndüm.aksama menümü yazarım baya zengin sofradan az hasarla geliyorum sana sürprizlerim olacak cumaya
Sende bol bol spor yap ece korksun sendenFırtına öncesi sessizlik gibi cuma için gözümü korkutmayin herkes pusuya yatmış gibi
Ufak ipuçları veririmHımmm merak ettim şimdi.
Sende bol bol spor yap ece korksun senden
Sağol canım çok şükür ikisi de iyilestı canım@Efser gecmis olsun kizina ♡
Cutemom007 seninkiler nasil oldu yazdiysanda gormedim
Ausum geçmiş olsun canım inşallah hamileliktendir ben hamile iken her gün bi başka tarafım ağrırdi müthiş bacak ağrılarım olurdu bi gün kalkardim kolum ağrırdi seninki de öyledir kuzumCanlar gelemedim .
Bulantılar devam
Geceden beri inanılmaz bacak ağrım var.sağ bacak .
Ona canım sıkkın. Hamilelikten oluyorsa 24 saat ağrısın mesele değil de biliyorsunuz Ms hastasıyım ben ve onun atakları da sağ bacağıma vururdu .
Kalkınca zor adım atıyorum .
Eşim dr a gidelim dedi de pazar bugün . Uzman yok... Hem gebelikten dolayı ne mr çekilir ne bi şey .
Öyle işte
Yattım kaldım .
Inşallah hamilelik yapıyordur .
Sağol canım.Hakkımızda hayırlısı inşaallah hepimiz babam gibi şanslı oluruz.Beni geç annem ve kızkardeşim 7 yıldır bebek gibi bakıyorlar...Huzurla uyumak için yatmadan önce leslieye gerçekten ihtiyacım vardı.
Akşam çayına kardeşimdeydim ,yanında cısslı birşey yedim .
1 mil leslie yapayım dedim ,dedim tembellik yok ,nasıl yediysen yapacaksın 3 mili,iç sesim saat geç oldu ,uykuya da ihtiyacın var dese de ,kes sesini yemeden önce düşünecektin onu dedimve de 3 mile tamamlayıp yattım.
Korkumdan soramamıştım hastalığının ne olduğunu,kötü şeyler okumamak adına
Hani zayıflamak için yapıyoruz ya diyeti,sağlık için de yapmalıyız,zararlı yiyeceklerden uzak durmalıyız,hem beden hem ruh sağlığımız için.
Baban şanslı ki eşi var,çocukları var,bakanı var.Bizler ne durumda oluruz hastalansak ,Allah ömrümüzü hayırlı ,sağlıklı bir şekilde geçirmemizi nasip etsin.Yolun açık olsun canım .
Ben de evde kendim yaparım satın alınanlar çok tuzlu geliyor bana.Sadece salatalık turşusunu bazen hazır alırım garnitür niyetine.Geçen gün annem lahana turşusu yapacağını yazmıştı,dün baktım markette lahana indirimde aldım 2 tane ,lahanasını haşladım ,sarmısağını soydum gittim anneme ,kendim yapardım ama annemin turşuları güzel olur,son dokunuşları Ona bıraktım.İşine ,temizliğine yardıma gidemiyorum ,bari böyle faydam olsun dedim.
Çok geçmiş olsun canım.Sıkıntı yapma hamilelikten olabilir..Canlar gelemedim .
Bulantılar devam
Geceden beri inanılmaz bacak ağrım var.sağ bacak .
Ona canım sıkkın. Hamilelikten oluyorsa 24 saat ağrısın mesele değil de biliyorsunuz Ms hastasıyım ben ve onun atakları da sağ bacağıma vururdu .
Kalkınca zor adım atıyorum .
Eşim dr a gidelim dedi de pazar bugün . Uzman yok... Hem gebelikten dolayı ne mr çekilir ne bi şey .
Öyle işte
Yattım kaldım .
Inşallah hamilelik yapıyordur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?