Sağol canımSeker pancarı canim
Oyyy datlu mortim benim, sen salla sorun yok canım benim
Kizz onlar bana mortim Nevosumun hedayesi..
Ama onun canı sıkkın yaa salliyamiyorum..
İnşallah iyi haberler getirsin sallarim yine
İştah açıcı özelliği vardır@MiuLego balım.bunlarmis faydalari
Nasilsin nefsim denk gelemiyoruz hic
Kizz onlar bana mortim Nevosumun hedayesi..
Ama onun canı sıkkın yaa salliyamiyorum..
İnşallah iyi haberler getirsin sallarim yine
Az bi dersim var sonra buradayım inşallah.
Bu iğde nası duygusal nası gözleri dolu dolu sebepsiz bir bilseniz.
Yağmur da var üstelik... Daha ne olsundu
Oy benim duygusal miniğim çıtırım..Şunu da iliştireyim şuraya: Özel bir şairden...
...
her sevinç nöbetinde kusmak sunuldu bana
gecenin anlamı tıkansın diye ıslık çalar
resimli bir kitaptan çalardım hayatımı
...
Vay vay sabah sabah
Regl geldi gelecek bırak iştahı iki lokma atsam agzima miden bulaniyor regl öncesi aşırı iştah olmama iki gun kala yemek yüzü görmek istemiyorum ne ders bi bünyeye sahibim zaten bugün bu saatte yemem yeme işini kapattim yarın ara Öğün meyve yerine yürüyüş sonrası yiyecegim bakarım iştah aciyorsa çöpe benim koca da oglumda yeniyor köylerde ineklere verilirmiş süt yapsın diyeİştah açıcı özelliği vardırdiyo
Bence ye vaytım ama kontrollü ye herkesin yediğinin yarısı kadar ye derim bir denemek lazım
Ben kendimi az yiyor sanıyordum yok bacım sen benden de az yiyorsun5 kasım menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, pişmiş kekikli domates, peynir, 1 dilim çt ekmek
Öğlen : 1 küçük muz
Akşam üzeri : Tavuk döner, salata, ayran
Ara: Gün kurusu, çay
Su: 1.5 litre, 1.5 litre iksir
@MiuLego
Whiteblacklife
Bugün de hiç keyfim yok hanımlar. Diyetten kopuk hissediyorum kendimihafta sonu sevmiyorum artık hiç.
Hem de 3 mil çok iyi olmuş kaçamak için bravooo deynepeeeeeeHuzurla uyumak için yatmadan önce leslieye gerçekten ihtiyacım vardı.
Akşam çayına kardeşimdeydim ,yanında cısslı birşey yedim .
1 mil leslie yapayım dedim ,dedim tembellik yok ,nasıl yediysen yapacaksın 3 mili,iç sesim saat geç oldu ,uykuya da ihtiyacın var dese de ,kes sesini yemeden önce düşünecektin onu dedimve de 3 mile tamamlayıp yattım.
Korkumdan soramamıştım hastalığının ne olduğunu,kötü şeyler okumamak adına
Hani zayıflamak için yapıyoruz ya diyeti,sağlık için de yapmalıyız,zararlı yiyeceklerden uzak durmalıyız,hem beden hem ruh sağlığımız için.
Baban şanslı ki eşi var,çocukları var,bakanı var.Bizler ne durumda oluruz hastalansak ,Allah ömrümüzü hayırlı ,sağlıklı bir şekilde geçirmemizi nasip etsin.Yolun açık olsun canım .
Ben de evde kendim yaparım satın alınanlar çok tuzlu geliyor bana.Sadece salatalık turşusunu bazen hazır alırım garnitür niyetine.Geçen gün annem lahana turşusu yapacağını yazmıştı,dün baktım markette lahana indirimde aldım 2 tane ,lahanasını haşladım ,sarmısağını soydum gittim anneme ,kendim yapardım ama annemin turşuları güzel olur,son dokunuşları Ona bıraktım.İşine ,temizliğine yardıma gidemiyorum ,bari böyle faydam olsun dedim.
Çok sevindim efser daha iyi olmasına.. daha da iyi olacak inşallahFırsatsızlıktan gelemedim kuzum
İyim kuzum çok şükür
Kızım bogaz enfeksyonu kulak agrısına cevirdi dün çok ağladı dr gittik ilaclarla idare ettik serüm almamak içinbugün iyi gibi şükür
Kesin benim yahu kaptırmam@MiuLego uykucu en uykucu olsun enler yapiyordunuz ya
Niye ki eflalim menulerin cok guzel.5 kasım menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, pişmiş kekikli domates, peynir, 1 dilim çt ekmek
Öğlen : 1 küçük muz
Akşam üzeri : Tavuk döner, salata, ayran
Ara: Gün kurusu, çay
Su: 1.5 litre, 1.5 litre iksir
@MiuLego
Whiteblacklife
Bugün de hiç keyfim yok hanımlar. Diyetten kopuk hissediyorum kendimihafta sonu sevmiyorum artık hiç.
Afiyet olsun harika öğün olmuş@MiuLego aksam icin
bi kase yogurda
bi salatalik
chia
keten tohumu
6 findik
pul biber karistirip yedim.
Gene canım çekti harika bir kahvaltı tabağı yaaaaBen de yapım haklısın
Gidek iğdemmmmBen geldimm bu arada
Sabah bişeyler okudum ölüm üzerine. Sonra şu intihar eden youtuberı gördüm. Ordan aklıma rahmetli oyuncu Erdal Tosun geldi. Çok üzülmüştüm ölümüne ve ölüm şekline... Modum çok düşüktü ama iyiyim şimdi..
@matematik61 geçmiş olsun çok
@MiuLego uyan da balığa gidelim yavrum
Sen o saatte hayatta kalkamazsin uykucuGene canım çekti harika bir kahvaltı tabağı yaaaa
Gidek iğdemmmm
Saçlarımdan tut beni
Yerlerdeee sürükleeee
Ama menü değiştiii yenisi gelsinnn
Uyuyor yatakla aşk yaşıyordu ya ne olucukkkktuuuuu
Ah kıyamam hala mı geldiii
Hoşgelfinnnnnn adını namını çoook duyduğum lunyaAnamm yine kaptan değişmiş
@Ausencia ablam bir takvim görüyorum sende
Nevroşum da kilo veriyor
Deynepte diyet yapıyor, bu gözler daha neler görecek
Hayır hiçbirşey olmaz diyetine o kadardan o tadımlık çakılım afiyet olsun2 kaşık Kıymalı makarna bozmuş olabilir mi kendime Kıymalı karnabahar yaptım ona da Kıymalı makarna sadece tadına bakma amaçlı 2 kaşık yedim. Bu arada yemek o kadar çok oldu ki 3 gün yerim artık. Daha sıkı mi olmaliyimhaftada 1.5 kilo vermek gerçekten zormuş yerken hiç zorlanıyorum
Yok canım değişmedi onu yemecegim bugün bu saatten sonra yemem yarın inşallah aynı menüAma menü değiştiii yenisi gelsinnn
Uyuyor yatakla aşk yaşıyordu ya ne olucukkkktuuuuu
Ah kıyamam hala mı geldiii
Geçmiş olsun hemen geçsin ağrı inşallah
Hala da geldiyseeeecumayaaaa
Zaten yürüyüş yapmışsın nisam yeter kuxum
Menün de çooook güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?