Yok kuzum doyana kadar yiyorum aç kalkmıyorum. Senin menüler bence gerçekten azBen kendimi az yiyor sanıyordum yok bacım sen benden de az yiyorsun
Duygusal açlık yaşıyorum canım , bugün tavan yaptı. Şu an dünyayı yiyebilirim tamamen sıkıntıdanNiye ki eflalim menulerin cok guzel.
İştah sıfır canım hala gelse bi rahatlayacagim o kadar darim ki şuan patlamak uzereyimYok kuzum doyana kadar yiyorum aç kalkmıyorum. Senin menüler bence gerçekten az
Duygusal açlık yaşıyorum canım , bugün tavan yaptı. Şu an dünyayı yiyebilirim tamamen sıkıntıdan
Benimde bu hafta halam gelecekİştah sıfır canım hala gelse bi rahatlayacagim o kadar darim ki şuan patlamak uzereyim
Bugün en geç yarın olmam lazım ama öyle böyle bir sismedim çığlık atasim var sığmıyorum hiç bir yereBenimde bu hafta halam gelecek
Tavuk dönerin sadece eti değil mi eflalim?5 kasım menüsü
Kahvaltı : Kıymalı yumurta, pişmiş kekikli domates, peynir, 1 dilim çt ekmek
Öğlen : 1 küçük muz
Akşam üzeri : Tavuk döner, salata, ayran
Ara: Gün kurusu, çay
Su: 1.5 litre, 1.5 litre iksir
@MiuLego
Whiteblacklife
Bugün de hiç keyfim yok hanımlar. Diyetten kopuk hissediyorum kendimihafta sonu sevmiyorum artık hiç.
Kız bu bildiğimiz şker pancarı yani.. ineklere de verilendense.. ay yooook yeme vaytım nooo saf şeker bu işte.. ay sakın ağzına sürmeRegl geldi gelecek bırak iştahı iki lokma atsam agzima miden bulaniyor regl öncesi aşırı iştah olmama iki gun kala yemek yüzü görmek istemiyorum ne ders bi bünyeye sahibim zaten bugün bu saatte yemem yeme işini kapattim yarın ara Öğün meyve yerine yürüyüş sonrası yiyecegim bakarım iştah aciyorsa çöpe benim koca da oglumda yeniyor köylerde ineklere verilirmiş süt yapsın diye
İğde gelir dSen o saatte hayatta kalkamazsin uykucu
Oh beeeee spor yapılmış bugğnnnnn
Selam hülyacımSelam kızlar...
Sabah kalktım dudağımda 2 burnumun içinde 1 uçuk çıkmış..çocukluktan beri hep uçuk çıkar bende...cildim acayip kurudu kremle dolaşıyorum...bol su içmeye çalışıyorum birde..
Tamam o zaman yemeyim atayim çöpe boş yere pişirmek için uğraşıyorum bendeTavuk dönerin sadece eti değil mi eflalim?
Menğ gayet güzel iksir de hüpletilmiş
Kendimi diyetten kopuk hissediyorum da be demekkendine sıkıntı çıkarma yok yere işte mis gibi ilerliyorsun diyette yahu
Bu menğde ben yine spor göremedim????
Kız bu bildiğimiz şker pancarı yani.. ineklere de verilendense.. ay yooook yeme vaytım nooo saf şeker bu işte.. ay sakın ağzına sürme
İğde gelir dsaçlarımı okşar uyan miucum derse uyanırım
Oh beeeee spor yapılmış bugğnnnnn
Selam hülyacım
Hayrolsun bir anda uçuklar neden patlak verdi
Nasıl acır şimdi ya geçmiş olsun..
Kız evde kimse yemiyor muuuuTamam o zaman yemeyim atayim çöpe boş yere pişirmek için uğraşıyorum bende
Benim menü iyi mi o kuruyemiş ten pek.emin olamadimAkşam oldu menğler damlasın herkese tek tek bakıcimmm kaçak göçek var mı diye
Sopam elimde bugğn acayip çıkarasım var
Şanslıları bekliyorum şuan
Yok yemezler eşim biz inek miyiz diyorrr ama sen ye süt yapar diyor uyuz ne olacakKız evde kimse yemiyor muuuu
Çok güzel menğ tabi ki vaytım..
Bak ya laflara bak bu erkekler çok fenaYok yemezler eşim biz inek miyiz diyorrr ama sen ye süt yapar diyor uyuz ne olacak
Çiğ değil canım ya eşim dün gece 1 kilo tulumba 1 kilo lokum 1 kilo kuruyemiş almış diyeti birakmam için sobete ediyor aklı sıra çay yap beraber yiyelim dedi ben çay icmecegim dedim su içtim hiç birini de yemedim gece tabağa koymuş tatlıyı lokumu bebek emzirdikten sonra kalkıp 1 bardak su içerim her kalkisima belki uyku sersemi yerim diye yemedim ama kahvaltıdan sonra kuruyemiş attım agzima bak şimdi üzüldüm tüh keşke yemeseydimÇok güzel menğ tabi ki vaytım..
Zaten günlük o kadar kuruyemiş ye.. yenmeli.. çiğse ama..çünkü onların içinde vücudun ihtiyacı olan faydalı yağlar var..yenmeli kesinlikle ama dediğim gibi çiğdense..
Değilse de bu kadardan birşey olmaz afiyet olsun oh
Kuzucummm üzülmeee o kadardan bişey olmazÇiğ değil canım ya eşim dün gece 1 kilo tulumba 1 kilo lokum 1 kilo kuruyemiş almış diyeti birakmam için sobete ediyor aklı sıra çay yap beraber yiyelim dedi ben çay icmecegim dedim su içtim hiç birini de yemedim gece tabağa koymuş tatlıyı lokumu bebek emzirdikten sonra kalkıp 1 bardak su içerim her kalkisima belki uyku sersemi yerim diye yemedim ama kahvaltıdan sonra kuruyemiş attım agzima bak şimdi üzüldüm tüh keşke yemeseydim
Burdayimmmm ssabah 5te uyudum saat 8 de kalktım misafir lerim gitti uyudum sonra siteye girilemediiiiGeçmiş bittii
Eksikler mi var acabaaaa
Ahu060812 yu gören polise haber versin atsınlar onu kodese artık gelmez gitmez
S Sguat girls türkannnn nerdesin kuzum sen?
Kıyamam yorgunluktan öldün deseneeBurdayimmmm ssabah 5te uyudum saat 8 de kalktım misafir lerim gitti uyudum sonra siteye girilemediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?