Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kuzum doyana kadar yiyorum aç kalkmıyorum. Senin menüler bence gerçekten az

Duygusal açlık yaşıyorum canım , bugün tavan yaptı. Şu an dünyayı yiyebilirim tamamen sıkıntıdan
İştah sıfır canım hala gelse bi rahatlayacagim o kadar darim ki şuan patlamak uzereyim

Tavuk dönerin sadece eti değil mi eflalim?
Menğ gayet güzel iksir de hüpletilmiş

Kendimi diyetten kopuk hissediyorum da be demekkendine sıkıntı çıkarma yok yere işte mis gibi ilerliyorsun diyette yahu

Bu menğde ben yine spor göremedim????
Kız bu bildiğimiz şker pancarı yani.. ineklere de verilendense.. ay yooook yeme vaytım nooo saf şeker bu işte.. ay sakın ağzına sürme
Sen o saatte hayatta kalkamazsin uykucu
İğde gelir dsaçlarımı okşar uyan miucum derseuyanırım
@begum75
2000 ip atlama 400 point
35 egzersiz 105 point
Toplam 505 point
@MiuLego
Oh beeeee spor yapılmış bugğnnnnn
Selam hülyacım
Hayrolsun bir anda uçuklar neden patlak verdi
Nasıl acır şimdi ya geçmiş olsun..

Tamam o zaman yemeyim atayim çöpe boş yere pişirmek için uğraşıyorum bende

Çok güzel menğ tabi ki vaytım..
Zaten günlük o kadar kuruyemiş ye.. yenmeli.. çiğse ama..çünkü onların içinde vücudun ihtiyacı olan faydalı yağlar var..yenmeli kesinlikle ama dediğim gibi çiğdense..

Değilse de bu kadardan birşey olmaz afiyet olsun oh

Çiğ değil canım ya eşim dün gece 1 kilo tulumba 1 kilo lokum 1 kilo kuruyemiş almış diyeti birakmam için sobete ediyor aklı sıra çay yap beraber yiyelim dedi ben çay icmecegim dedim su içtim hiç birini de yemedim gece tabağa koymuş tatlıyı lokumu bebek emzirdikten sonra kalkıp 1 bardak su içerim her kalkisima belki uyku sersemi yerim diye yemedim ama kahvaltıdan sonra kuruyemiş attım agzima bak şimdi üzüldüm tüh keşke yemeseydim

Kuzucummm üzülmeee o kadardan bişey olmaz

Kavrulmuş yenmesinin zararı da şu: ısıya mauz kalınca kavrulunca içindeki faydalı yağlar zararlı yağlara dönüşüyor.

Sen eşine desene bana çiğ badem ceviz fındık kaju al diye sevinir adam bişey yiceksin diye

Hergün de ye onlardan 10-15 tane toplam

Hatta çiğ kavrulmamış çekirdek alsın sana o da günde bir avuç çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…