Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahh mium çok pis taktı kafaya her akşam bi ton laf söylüyor beynimi yiyor ben anlamıyorum yeminle milletin kocası zayıflama diyor benim ki istemiyorum beynim durdu dün akşam sırf bu yüzden kavga ettik istemiyorum zayıflamak yeter artık bu kadar tamam bu hafta son daha vermeyeceksin her hafta kilo kontrolü yapacak mış bana 54 55 aşağısını istemiyormuş iyice saçmalıyor artık kusuz su an konusmiyorum benimle ne yapacağım ben ne yapayım Allah rızası için bir akıl ver

Gene canım çekti harika bir kahvaltı tabağı yaaaa

Gidek iğdemmmm

Saçlarımdan tut beni
Yerlerdeee sürükleeee
Ula bi gün feylesofa yakalanacam ama ne zaman

Geçmiş olsun ablam. Yazın da senle beraber çıkarmıştık uçuğu. Benim de dudağımda at kadar var bi tane. 2 gün önce ateşim çıktı sebepsiz. Sonrası hemen uçuk... Zovirax kullanıyordun değil mi?

Bizdede her gün ev işi çocuk misafir koca
Boş oturmuyorum
Hadi bakalım bende bu hafta 1.olucam kimseye kaptirmicam
Hırslı azimli rakipleri severim
Daha çok hırs yaparım
Yeterki isteyeyim

Kocan ne isterse o
Benimkide zayıfla diyor

Kocan ne isterse o
Benimkide zayıfla diyor
Öyle değil işte bu beden de ben yaşıyorum o değil bunu ona anlatmaya uğraşıyorum onun derdi benim iki çocuğum olması okul ev yemek derken güçsüz dusmem gereksiz kıskançlık krizleri neden zayifladin sebebi ne durduk yere neden simdi bi de zayıf insanı sevmiyorum ama bu beden benim

Halam erken gelecek herhalde. Bu tatlı isteğimin başka açıklaması olamaz. Amaaa ben naaptıım
Chialı puding yaptım meyveli, ekstra şekersiz. Onu yiyorum şu an çok zevk alıyorum kızlar harikaa
Benimki de yolda sancısı var da kendi yokkkkk

Kıskanıyor seni kız demekki

Hayirli aksamlar ♡

@MiuLego ip atlama benim kiloma uygunmudur? Ablamin spor hocasi yuksek kiloda dizlere baski oluyo falan demisti.
Bende gecen sene bi hevesle ip almistim yapmadim hic oyle dediler diye.
Zaten o kadar zor oldu ki ziplayip sicramam 5 tane yapabiliyodum baslamadan biraktim.
Simdi bi denemek istedim 35 tane anca yapabildim. Eger uygunsa devam edip artirmak istiyorum.

Bi sorum daha sporcu sutyenlerini kullanmanin faydasi varmidir kolay hareket etmek yada baska açıdan?

Balım yapmıyorum zaten de kocana bu yüzden de kavga etme.. zaten mezun edeceğiz seni inşallah.. koruma evresinde yiyebileceksin birçok şeyden.. sadece şuan verdiğim kilo otursun diye bekliyorum dersin..

Ama anlaş.. gidip paket gıda şerbetli tatlı alıp yedirmeye çalışma kilosundan değil zararından ötürü yemeyeceğim de.. ama yemeklerimi dolu dolu yerim arada sütlü tatlı yerim görürsün artık kilo vermeye çalışmıyorum bu kiloyu sabitledim sağlıklı şeyler yiyip doyana kaadr yiyorum dersin..

Dediğim gibi ona istediğin şeyleri söyle al da yicem de mutlu olsun.. çiğ kavrulmamış kuruyemişler alsın.. ne bileyim chia alsın sağlıklı atıştırmalık toplardan yap oturun çayla yiyin beraber falan.. diyette olmadığını belli et ona :)
Evet seker bu pancardan uretiliyor. Zaten tatli bisey. Ama islenmedigi icin sagliklidir heralde
Şeker ama sonuçta işte
Halam erken gelecek herhalde. Bu tatlı isteğimin başka açıklaması olamaz. Amaaa ben naaptıım
Chialı puding yaptım meyveli, ekstra şekersiz. Onu yiyorum şu an çok zevk alıyorum kızlar harikaa
Canım çektiiiiiiiii

Chia bende de vaaaar

Ay çok istedi canımmmmmm

Ben de zevk almak istiyorummmm

Pisiriyordum vaz gectim ya bi emin olamadim bende miu yeme diyince kapattim altını duduklu sogusun atacağım cope

Aaa atma canim cocuklarin yok mu esine cocuguna yedir. O oyle kolay bulunmaz her vakit olmaz. Sen de bir dilim ye. Cok degerli bi nimettir o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…