- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Kıyamam yorgunluktan öldün desenee
Evet herkes sitede sıkıntı var diyor
Cok severim ya kucukken babannem pisirirdi verirdi ne yerdim... afiyet olsun canimTamam o zaman yiyeyim çok faydalı deniyor diyette pancar yeniyormus ama bir supelwndim nedensee
Ahh mium çok pis taktı kafaya her akşam bi ton laf söylüyor beynimi yiyor ben anlamıyorum yeminle milletin kocası zayıflama diyor benim ki istemiyorum beynim durdu dün akşam sırf bu yüzden kavga ettik istemiyorum zayıflamak yeter artık bu kadar tamam bu hafta son daha vermeyeceksin her hafta kilo kontrolü yapacak mış bana 54 55 aşağısını istemiyormuş iyice saçmalıyor artık kusuz su an konusmiyorum benimle ne yapacağım ben ne yapayım Allah rızası için bir akıl verKuzucummm üzülmeee o kadardan bişey olmaz
Kavrulmuş yenmesinin zararı da şu: ısıya mauz kalınca kavrulunca içindeki faydalı yağlar zararlı yağlara dönüşüyor.
Sen eşine desene bana çiğ badem ceviz fındık kaju al diye sevinir adam bişey yiceksin diye
Hergün de ye onlardan 10-15 tane toplam
Hatta çiğ kavrulmamış çekirdek alsın sana o da günde bir avuç çok faydalı
Evet seker bu pancardan uretiliyor. Zaten tatli bisey. Ama islenmedigi icin sagliklidir heraldeHmmm
Şeker pancarıyda şekerdir o diyesim geldi bildiğimiz şeker pancarıysa.. ye sen bugün vaytım nette öyle yazıyorsa öyledir
Ula bi gün feylesofa yakalanacam ama ne zamanGene canım çekti harika bir kahvaltı tabağı yaaaa
Gidek iğdemmmm
Saçlarımdan tut beni
Yerlerdeee sürükleeee
Geçmiş olsun ablam. Yazın da senle beraber çıkarmıştık uçuğu. Benim de dudağımda at kadar var bi tane. 2 gün önce ateşim çıktı sebepsiz. Sonrası hemen uçuk... Zovirax kullanıyordun değil mi?Selam kızlar...
Sabah kalktım dudağımda 2 burnumun içinde 1 uçuk çıkmış..çocukluktan beri hep uçuk çıkar bende...cildim acayip kurudu kremle dolaşıyorum...bol su içmeye çalışıyorum birde..
Pisiriyordum vaz gectim ya bi emin olamadim bende miu yeme diyince kapattim altını duduklu sogusun atacağım copeEvet seker bu pancardan uretiliyor. Zaten tatli bisey. Ama islenmedigi icin sagliklidir heralde
Bu arada S Sguat girls a biri söyleyebilir mi ben hem kpss hazırlanıp hem formasyon alıp staja gidip çalışıp ve 2. üniyi okuyup o halde o kadan spor yaptım. Boş zamanım olsa o birincilik koltuğunu kendisine asla ve kat'a kaptırmazdım. 1 günümde neler yaptığımı yazsam halime acır kendi gününden 1 saat verir. Litfen biri söylesin
ama bu hafta hırs yaptım onu da söyleyin
Ahh mium çok pis taktı kafaya her akşam bi ton laf söylüyor beynimi yiyor ben anlamıyorum yeminle milletin kocası zayıflama diyor benim ki istemiyorum beynim durdu dün akşam sırf bu yüzden kavga ettik istemiyorum zayıflamak yeter artık bu kadar tamam bu hafta son daha vermeyeceksin her hafta kilo kontrolü yapacak mış bana 54 55 aşağısını istemiyormuş iyice saçmalıyor artık kusuz su an konusmiyorum benimle ne yapacağım ben ne yapayım Allah rızası için bir akıl ver
Öyle değil işte bu beden de ben yaşıyorum o değil bunu ona anlatmaya uğraşıyorum onun derdi benim iki çocuğum olması okul ev yemek derken güçsüz dusmem gereksiz kıskançlık krizleri neden zayifladin sebebi ne durduk yere neden simdi bi de zayıf insanı sevmiyorum ama bu beden benimKocan ne isterse o
Benimkide zayıfla diyor
Ben çok yorgunum ama spor yapmam lazım bugün kaçırdım
Benimki de yolda sancısı var da kendi yokkkkkHalam erken gelecek herhalde. Bu tatlı isteğimin başka açıklaması olamaz. Amaaa ben naaptıım
Chialı puding yaptım meyveli, ekstra şekersiz. Onu yiyorum şu an çok zevk alıyorum kızlar harikaa
Şimdi yediklerin ağırlık yapar totoyu kaldırıp spor da yapamazsın sen sonra da hiperstarın olurum
Hadi benim ki fuzûlî herhalde benimki de gelmez gelse de geç gelir sen neden kavga ettinBende kocamla kavga ettim
Evden kovdum
Ben çıktım bırakmadı o defolup gitti
Git gelme dedim
Öyle değil işte bu beden de ben yaşıyorum o değil bunu ona anlatmaya uğraşıyorum onun derdi benim iki çocuğum olması okul ev yemek derken güçsüz dusmem gereksiz kıskançlık krizleri neden zayifladin sebebi ne durduk yere neden simdi bi de zayıf insanı sevmiyorum ama bu beden benim
Balım yapmıyorum zaten de kocana bu yüzden de kavga etme.. zaten mezun edeceğiz seni inşallah.. koruma evresinde yiyebileceksin birçok şeyden.. sadece şuan verdiğim kilo otursun diye bekliyorum dersin..Ahh mium çok pis taktı kafaya her akşam bi ton laf söylüyor beynimi yiyor ben anlamıyorum yeminle milletin kocası zayıflama diyor benim ki istemiyorum beynim durdu dün akşam sırf bu yüzden kavga ettik istemiyorum zayıflamak yeter artık bu kadar tamam bu hafta son daha vermeyeceksin her hafta kilo kontrolü yapacak mış bana 54 55 aşağısını istemiyormuş iyice saçmalıyor artık kusuz su an konusmiyorum benimle ne yapacağım ben ne yapayım Allah rızası için bir akıl ver
Şeker ama sonuçta işteEvet seker bu pancardan uretiliyor. Zaten tatli bisey. Ama islenmedigi icin sagliklidir heralde
Canım çektiiiiiiiiiHalam erken gelecek herhalde. Bu tatlı isteğimin başka açıklaması olamaz. Amaaa ben naaptıım
Chialı puding yaptım meyveli, ekstra şekersiz. Onu yiyorum şu an çok zevk alıyorum kızlar harikaa
Pisiriyordum vaz gectim ya bi emin olamadim bende miu yeme diyince kapattim altını duduklu sogusun atacağım cope
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?