- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Gunaydin herkeseMortimmmmmm yav ben bu etiketlemeyi yapamiyorum neden ?
Valla şu an küçüğü iyi çok şükür ama oğlun beni çok yoruyor 2 yaş sendromlari bi bitmiyor
Hoşgeldinn. Geçmiş yapamadım dün akşam geldin herhaldeHosbuldum cnmbence çok güzel bir yere düştüm
Hoşbuldum cnm
Amiin inşallah seninkilerin aralarında më güzel çok yaş var benim kiler inde ikisi bebek13, 5 ve 3 yaşlarda bende var allah yardimcimiz olsun
Ay benimkide oyle tam bos olup giricem siteyi acmiyo yada ilk sayfada bi msj gosteriyoGunaydin herkese
Isminin ilk birkac harfini yazinca geliyor etiket, karsisina da @ koy mortim.
Benim internet sorunlu yazamiyorum dogru-duzgun gun boyunca
HosbuldummHoşgeldinn. Geçmiş yapamadım dün akşam geldin herhalde
Gunaydin hosgeldin cnmGÜNAYDIN FİTT HANIMLARR.. NASILSINİZ? İYİ Kİ KATILMISIM BURAYA YAA NE GÜZEL ÇOK AKTİFBEN BURAYI ÇOOOK SEVDİM şimdi kızımı emzirdim başlangıç kilomu bildirmek için tatilcam..
Ogrendim cnm cokk sagol
Saf yeeaaabu mevsimde bende bi hoş oluyorum
Beni bu güzel havalar mahvetti diyorsun13, 5 ve 3 yaşlarda bende var allah yardimcimiz olsun
izledim kuzumYerdeki yıldızları izle
ooo hoş geldin halacığımızzzzzz güzel günde geldi ada iyisnRegli oldummmm sonunda bugun spora gidemem bu karin agrisiyla plates yapamam)
kız Allahım ya ne büyük ikilemgünaydınnnnnnnn
yağmurlu, gri, trafikle bi ankara sabahından iyi haftalar imiz olsun
çabukçak cuma gelsin
sabah 3 mil lesile mi yaptım mm
bi ara vazgeçip yatağa diyecektim ama yaylannnnnnnnn kızım odaya dedim
harika bir karar türkanGunaydinlarrr karın agrisiyla uyandım ve bir karar aldım bizim evde tv daha açılmayacak yasakladım ben bile izlemicem onun yerine kitap okucam hadi bakalım bu sayede kızım da izlemicek beynini boş şeylerle doldirmicak
temiz menü afiyet olsunBirde dunku menumu yazayim gene unuttum yazmayi saskinmiyim neyim :)
Sabah 9.00
Menemen yedim uc dort kasik iki dilim ekmek yedim kepek
Ogle 15.00
Bir yumurtayla salata yaptim
Aksam 20.00
İki parca kirmizi et yedim bi kase yogurt yedim
2 litre su
Yarim saat yuruyuss
Gunayyydinnnn
Artı gören kendime ve varsa benim gibilere gelsin.... arti dedigin neki ya gazdir ya odemodemi indiririz gazida cikardikmi tamamdir
@MiuLego diger tarafta biraz hareket olunca buraya yetisemedim unuttum yazmayi cuma hedefini -1 yaparmisin lutfen
hadi beklyoruz kilonu :)GÜNAYDIN FİTT HANIMLARR.. NASILSINİZ? İYİ Kİ KATILMISIM BURAYA YAA NE GÜZEL ÇOK AKTİFBEN BURAYI ÇOOOK SEVDİM şimdi kızımı emzirdim başlangıç kilomu bildirmek için tatilcam..
Hosbuldumm canımGunaydin hosgeldin cnm
Evet guzel gunde geldi ama boyle spor yapamiyorum agridan ilk uc gun spor yapamam genelde... boylece bugun ve carsamba spora gidemem ;(....yarinda bi arkadasim gelecek oturmaya insallah guzel bi hafta olur.. ama haftaya gidemediğim gunler içinde sali persembe giderim salona.. gidemediğim gunlerin hakki bosu boşuna durmasınizledim kuzum
ooo hoş geldin halacığımızzzzzz güzel günde geldi ada iyisn
kız Allahım ya ne büyük ikilem
harika bir karar türkan
temiz menü afiyet olsun
-1 yapayım mı bi düşünem ben
hadi beklyoruz kilonu :)
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Gelelim mi fasulyenin faydalarınaa....
Liste için başlayalım..
Listede hep benzer kişilerin liste yükü çekmesi can sıkıcı.. evet bahaneler çok var da bazıları geçerli bazıları geçersiz.. ama bir hafta azsa eksi diğer hafta da çok olmalı.. telafi edilmeli.. hep aynı kişiler dengelenmeye çalışılmamalı.. takım olmak bu değil..
İstediğim (tek tek etiketlemeyeceğim) herkesin yüzdesini en az %1 yapmak için çaba göstermesi.. ara günlerde artılar varsa eksiler azsa paylaşması.. ona göre çözüm bulunur.. ama sessiz sedasız devam etmekle fayda sağlanmıyor..
herkes taşın altına elini koyacak.. o taş öyle taşınacak.. şahsen %1 in altındaki yüzdeyi sevmiyorum kabullenmiyorum bize yakışmıyor.. yüksek yüzdelere bakın hep çok spor yapanlar.. e o zaman?
o spor yapılacak! üşenme yok! çünkü liste sorumluluğu diye bir şey var..
Liste dışında çoook artı var.. bu hafta için.. noldu hayırdır? kilo alma yarışı mıcanlar liste dışı takım için çoık çok önemli.. sizin enerjiniz motiveniz eksilerin listeyi de çok çok etkiliyor farkında mısınız? haftaya herkes eksi olacak canlı kanlı
Şimdii gözlerimizi hemen 10 kasıma diktik mi?
dikmiş olmalıyız.. lütfen haftasonundan pazartesiye artı ile girilmesin canolar... olmaz öyle.. o zaman konsantre olarak zorlanıyoruz.. şimdiden tam 7 günümüz var..
ben yeni hafta için hazuırım
hedeflerine herkes sıkı sıkı tutunursa... enerjik dinamik haftaya yüzdeler coşar..
herkes aynı oranda istekli ve sporlu ve eksili olsun muuuuuuuuuuuevet olsun olmalı olacak
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Gelelim mi fasulyenin faydalarınaa....
Liste için başlayalım..
Listede hep benzer kişilerin liste yükü çekmesi can sıkıcı.. evet bahaneler çok var da bazıları geçerli bazıları geçersiz.. ama bir hafta azsa eksi diğer hafta da çok olmalı.. telafi edilmeli.. hep aynı kişiler dengelenmeye çalışılmamalı.. takım olmak bu değil..
İstediğim (tek tek etiketlemeyeceğim) herkesin yüzdesini en az %1 yapmak için çaba göstermesi.. ara günlerde artılar varsa eksiler azsa paylaşması.. ona göre çözüm bulunur.. ama sessiz sedasız devam etmekle fayda sağlanmıyor..
herkes taşın altına elini koyacak.. o taş öyle taşınacak.. şahsen %1 in altındaki yüzdeyi sevmiyorum kabullenmiyorum bize yakışmıyor.. yüksek yüzdelere bakın hep çok spor yapanlar.. e o zaman?
o spor yapılacak! üşenme yok! çünkü liste sorumluluğu diye bir şey var..
Liste dışında çoook artı var.. bu hafta için.. noldu hayırdır? kilo alma yarışı mıcanlar liste dışı takım için çoık çok önemli.. sizin enerjiniz motiveniz eksilerin listeyi de çok çok etkiliyor farkında mısınız? haftaya herkes eksi olacak canlı kanlı
Şimdii gözlerimizi hemen 10 kasıma diktik mi?
dikmiş olmalıyız.. lütfen haftasonundan pazartesiye artı ile girilmesin canolar... olmaz öyle.. o zaman konsantre olarak zorlanıyoruz.. şimdiden tam 7 günümüz var..
ben yeni hafta için hazuırım
hedeflerine herkes sıkı sıkı tutunursa... enerjik dinamik haftaya yüzdeler coşar..
herkes aynı oranda istekli ve sporlu ve eksili olsun muuuuuuuuuuuevet olsun olmalı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?