Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çoğunu görsen sen şok

iyiydi kuzum dinlenmiş masaj yapmış geçmiş seviniyordu çünkü ms ağısı 48 saatten önce geçmezdi bu geçti demek ki hamilelikten diyordu

çoğunu görmiyim yoksa yanii
iyi olmasına sevindim, hayır kadın bi bebek yapayım dedi daha fasulye kadar şeyin yaptığına bak, hal kalmadı kadında

begum75 benim spor kaptanım kim beni begenmiyorsunuz yogsam
seni beğenmez olurmuyuz heç en beğendiklerimden sin yanlız fakat lakin kaptan miu belirliyo spor gruplarını,oda şöyle hemen spora başlayanı almıyor gruba 1 hafta düzenli yapcan haftaya ancak alıyor,sen bu hafta çok çalışhaftaya enbi güzel takıma başla

Aranjza katildigim icin coook mutluyum Herkese hayırlı geceler
Hoşgeldin canım
Amiin inşallah seninkilerin aralarında më güzel çok yaş var benim kiler inde ikisi bebek
Nerden tanıdık. Eli açana benim de biri 2.5 yaşında diğeri 8 ayı bitirdi yalnız değilsin
ya 1 kilo vermek için 1 hafta çabala 1 gün ye 1 kilo artıyim bu hedefi tutturmak için tam 2 kilom var ama cabalayacagim bu sabah yulafimi yedim mis salatamı yanıma aldım okulda yiycem

Ev işleri var onları halledeyim. Halanın geleceği nasıl da belli kendi gelmeden siniri geldi yine çok gerginim. Zaten olaylar olaylar hiç bitmiyor. Bugün brokoli çorbası içicem. Yemekle uğraşamam çocuklara ne pişirsem diye düşünüyorum birde. Kahvaltı yapmadım daha.

ben geçen haftanın gruplarına bakmışım eflalim tamam bendesinözür dilerim
mesajlarına baştan bakıp sporlarını kaydediyorum
Tamam canım sorun değil ne özrü bakma sadece bu spor var , haftasonu elimde olmayan sebeplerden yapamadım

tamammm canım, artık her sabah kalkıp yaparım diye düşünüyorum
hafta sonu spor zor oluyor hafta içi 5 gün ideal olan

Ay benimde hala yok gelse çok rahatlayacagim bende resmen hormonlar yönetiyor bu dönemde ya

Maşallah banu kaçta ise gidiyon bi de kalkıp spor yapiyon helal sana

8:10 geçe çıkıyoruz cnm evden

sporsuz olmuyor makbule
eskiden çok spor yapardım ben
sabahları 1 saat yürür evdede plates leisle filan yapardım ama ozman bütün gün evdeydim
çalışma hayatı insanın çok zmanını alıyor

Aynen öyle hele ise git gel evde iki çocuk bizim ev aynı bi savaş alanı toparla yemek yap yedir içir bulaşık topla sonra ancak yatmaya vakit kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…