3 kasım menüsü
Öğlen : Mantarlı kaşarlı omlet, domates, salatalık, 1 d çt ekmek
Ara: Trabzon hurması
Akşam : 4-5 kaşık bol sebzeli yulaflı makarna
Su: Çok
Spor: Cardio leslie 40 dk: 140 puan
100 ip : 20 puanbegum75
çoğunu görsen sen şok
iyiydi kuzum dinlenmiş masaj yapmış geçmiş seviniyordu çünkü ms ağısı 48 saatten önce geçmezdi bu geçti demek ki hamilelikten diyordu
Canım sana transfer olmadım mı bu hafta?yeni kaptanınnehirnil111 sporlarında onu etiketlermisin?
ben geçen haftanın gruplarına bakmışım eflalimCanım sana transfer olmadım mı bu hafta?
seni beğenmez olurmuyuz heç en beğendiklerimden sinbegum75 benim spor kaptanım kim beni begenmiyorsunuz yogsam
Hoşgeldin canımAranjza katildigim icin coook mutluyumHerkese hayırlı geceler
Nerden tanıdık. Eli açana benim de biri 2.5 yaşında diğeri 8 ayı bitirdi yalnız değilsinAmiin inşallah seninkilerin aralarında më güzel çok yaş var benim kiler inde ikisi bebek
ya 1 kilo vermek için 1 hafta çabala 1 gün ye 1 kilo artıyim bu hedefi tutturmak için tam 2 kilom var ama cabalayacagim bu sabah yulafimi yedim mis salatamı yanıma aldım okulda yiycemYeni haftaya hedefler olmadan asla başlanmazzzzzzzzzzzzzzzz
Hedefleri akla kazıyalım hatunlar
hedef yolunda emin adımlarla hadi bakalım
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
10 KASIM HEDEFLERİ
@Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam
@Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada
@suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..
@Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef
@nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.
@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..
Nego (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak
@CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..
@Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu
@Candysugar (59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar
@matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.
Cutemom007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi
@ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın
Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.
@ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum
Nare83 (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu
@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı
@Nefs (?)________________________
@ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin
@kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli
@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri
@deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?
Donna_salut (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık
@Ahmet esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..
@cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım
begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm
Sarayca (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia () ____________________ hedef belli
Tamam canım sorun değil ne özrüben geçen haftanın gruplarına bakmışım eflalimtamam bendesin özür dilerim
mesajlarına baştan bakıp sporlarını kaydediyorum
seni beğenmez olurmuyuz heç en beğendiklerimden sinyanlız fakat lakin kaptan miu belirliyo spor gruplarını,oda şöyle hemen spora başlayanı almıyor gruba 1 hafta düzenli yapcan haftaya ancak alıyor,sen bu hafta çok çalış haftaya enbi güzel takıma başla
Maşallah banu kaçta ise gidiyon bi de kalkıp spor yapiyon helal sanatamammm canım, artık her sabah kalkıp yaparım diye düşünüyorum
hafta sonu spor zor oluyor hafta içi 5 gün ideal olan
Ay benimde hala yok gelse çok rahatlayacagim bende resmen hormonlar yönetiyor bu dönemde yaEv işleri var onları halledeyim. Halanın geleceği nasıl da belli kendi gelmeden siniri geldi yineçok gerginim. Zaten olaylar olaylar hiç bitmiyor. Bugün brokoli çorbası içicem. Yemekle uğraşamam çocuklara ne pişirsem diye düşünüyorum birde. Kahvaltı yapmadım daha.
bazen elde olmayan sebepler olabiliyor eflal, sağlık yerinde olsunda sporumuzuda yaparız napalımTamam canım sorun değil ne özrübakma sadece bu spor var , haftasonu elimde olmayan sebeplerden yapamadım
Maşallah banu kaçta ise gidiyon bi de kalkıp spor yapiyon helal sana
Aynen öyle hele ise git gel evde iki çocuk bizim ev aynı bi savaş alanı toparla yemek yap yedir içir bulaşık topla sonra ancak yatmaya vakit kalıyor8:10 geçe çıkıyoruz cnm evden
sporsuz olmuyor makbule
eskiden çok spor yapardım ben
sabahları 1 saat yürür evdede plates leisle filan yapardım ama ozman bütün gün evdeydim
çalışma hayatı insanın çok zmanını alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?