Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

test filan yaptın mı gebelik olabilir mi ?

Bende dün vedalaştım canımın çektiği şeylerle 1 kilo artıdayim ama sürünüp durmaktan sa iyi bugün daha guclu ve kararlı hissediyorum

Günaydın hayırlı haftalar regli ağrısıyla uyandım hortlak gibiyim gün bitse de gitsem koltuğuma yapıştım

günaydın nilişkom,geçmiş olsun,ben uzun zamandır düzenli zencefil çayı içiyorum,kas ağrılarına iyi geliyor
ada81 sana söylemiş olayım her gün düzenli bu çayı içmeye başladığımdan beri bağırsağımın sağındaki o ağrı geçti ya tesadüf ya zencefilden bilmiyorum ama artık ağrım yok,sende dene istersen

begum75 Begüş günaydın kuzum şu starları oynatmayaydık yerinden ya beynim yandı
benimde yandıya
kaptan miu öyle diyo napak ki mecburuz yanii
benim cuma 1 saat eliptik 240 puan+20 dakika bölgesel hareket 60 toplamda= 300 puanım var
cumartesi pazar sıfır point nehirnil111

benimde yandıya
kaptan miu öyle diyo napak ki mecburuz yanii
benim cuma 1 saat eliptik 240 puan+20 dakika bölgesel hareket 60 toplamda= 300 puanım var
cumartesi pazar sıfır point nehirnil111

Sağol kuzum içeyim bir tek o kalmamıştı içeceğim onuda içerim

Benimde bugünden sonra sporum olmaz hastalık bitince bakacağukkHafta sonun nasıl geçti ne durumdasın börekler tatlılar ne oldu

Doğumdan sonra düzene girmiş miydin?

Kalp ritmin bile degismemistir..
Kalk kalk biraz daha atla.
Ben daha once sadece gecen hafta 2 kere onda da birinde 50 birinde 150 ip atlamis biriyim her yerimin ritmi degisti valla

Oğlum durmadı yaa dursa zorlardım biraz daha.Yavas yavas artiririm inşallah.
Cumadan beri ayniyim @MiuLego

Ben de gunun akisina biraktim kendimi.
Gecmisi gelecegi dusunmeden evham yapmadan guzellikler hayal ederek yasiyorum.
Kkisacasi cok iyiyim bin şükür cok şükür.

Çok şükür canım böyle olmak lazim...
Evham yapma sakın çünkü cekersin gerçekten güzellikleri düşün ki onları yasayasin

Sağol kuzum içeyim bir tek o kalmamıştı içeceğim onuda içerim

Benimde bugünden sonra sporum olmaz hastalık bitince bakacağukkHafta sonun nasıl geçti ne durumdasın börekler tatlılar ne oldu

bende bugün yapmak istiyorum ama çarşıda işlerim var, evde yemek yok,hal böyle olunca bilemiyorum
hafta sonum fena değildi,tatlı börek işine hiç girmesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…