günaydın hanımlar, i,şlerden başımı kaldıramadadım, iyi haberlerim var, dün kahvaltıya, ondan önceki gün pilava rağmen -1 kg dayım ve gayet mutluyum,
@Antepia27 mortim cuma güzel şeyler olacak gibi, sende durumlar nasıl
ben olsam rosto bulgur ayran salata yerdimöğlen menüsü
MERCİMEK ÇORBASI
ROSTO KÖFTE
ETLİ BEZELYE
BULGUR PİLAVI
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
BURMA KADAYIF
SALATBAR
ne yicem ben yaaaa
sende kendimi görüyorum saraycaabartmıyorum en azından normal insanlar gibi yiyorum. düşünün benim ne kadar abarttığımı
bulgur da yiyim demi yiyim tamamben olsam rosto bulgur ayran salata yerdim
Aynen öyle hele ise git gel evde iki çocuk bizim ev aynı bi savaş alanı toparla yemek yap yedir içir bulaşık topla sonra ancak yatmaya vakit kalıyor
yok benim gibi kimse olamaz ya, çok aşırıya kaçıyorum, ama bunu atlatttım gibi, cumaya belli olursende kendimi görüyorum sarayca
öğlen menüsü
MERCİMEK ÇORBASI
ROSTO KÖFTE
ETLİ BEZELYE
BULGUR PİLAVI
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
BURMA KADAYIF
SALATBAR
ne yicem ben yaaaa
ben çok severim , korumadasın yiyeceksin tabi,bulgur da yiyim demi yiyim tamam
öğlen menüsü
MERCİMEK ÇORBASI
ROSTO KÖFTE
ETLİ BEZELYE
BULGUR PİLAVI
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
BURMA KADAYIF
SALATBAR
ne yicem ben yaaaa
tavuk ızgara şehriye çorba bisküvili pasta varmış, pasta yerine ayran alırım miss...
nihayet başlayabildim masum çok sevindim, ama dediğim gibi hafta sonu çok kasmadım, dün akşamı hafif geçirdim tavuklu salata yedim ama kahvaltı ağırdı, dengelemeye çalıştım, ayrıca akşam yine bir şeyler yesem yarın başlasam dedim, sonra vazgeçtim. artık yarın başlarım demek yok, yasak banasaraycaa sevindimmmm cnm eksi varmış süper
nihayet başlayabildim masum çok sevindim, ama dediğim gibi hafta sonu çok kasmadım, dün akşamı hafif geçirdim tavuklu salata yedim ama kahvaltı ağırdı, dengelemeye çalıştım, ayrıca akşam yine bir şeyler yesem yarın başlasam dedim, sonra vazgeçtim. artık yarın başlarım demek yok, yasak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?