Anlıyorum canım iki erkek çocuk ama kızıp üzülmene gerek yok sonuç unutmuslar..Ya pinar valla çıldırmamak elde değil
evde ders yapmıyorlar iki gün boyunca bilgisayar oyunu ,youtube den video yani artık baktırana kadar istiyorlar mecbur veriyorum
uslu çocuklar öyle şımarık değiller ama bugün sinirimi bozdular bir tanesi özellikle çok baskın çenesiyle yer insanı
öğretmenlerine sorsan sınıfta 1 numaralar ama beni yorüyalar
birde diyetten sinirlerim zıplıyor benim sanırım özellik pro çok yediğimde sınırlı oluyorum
Ben daha once sadece gecen hafta 2 kere onda da birinde 50 birinde 150 ip atlamis biriyim her yerimin ritmi degisti valla
Oğlum durmadı yaa dursa zorlardım biraz daha.Yavas yavas artiririm inşallah.
Cumadan beri ayniyim @MiuLego
Anamm kız kim verdiSabah sabah nasıl sevindim seni gördüğüme anlatamam
Sadece diyet yaptığımı mı gördün ,madalyam da var artık
Hoşgeldin canım,hoşgeldin balım ,gözüm hep seni arıyordu
Ortimm naptin be ya nasilsin özledim senide:)bende bugün yapmak istiyorum ama çarşıda işlerim var, evde yemek yok,hal böyle olunca bilemiyorum
hafta sonum fena değildi,tatlı börek işine hiç girmesek
Ben de diyorum üye olmasa da takip etmiştir yarışmayı,görmüştür madalyamıAnamm kız kim verdiyanlışlık olmasın
Oyyy sizi çok özledim ya ben
Tamam girmedikbende bugün yapmak istiyorum ama çarşıda işlerim var, evde yemek yok,hal böyle olunca bilemiyorum
hafta sonum fena değildi,tatlı börek işine hiç girmesek
anaamm kim gelmişOrtimm naptin be ya nasilsin özledim senide:)
Anlıyorum canım iki erkek çocuk ama kızıp üzülmene gerek yok sonuç unutmuslar..
Hirpaladim demissin ya sonradan sen uzulursun onlar unuturda..
Pekii sen Ana olaraksordun mu hiç odeviniz var mı diye?
evet kuzum içersin tabi ki@MiuLego kaptanitom muz sut yaparken kahve icebilir miyiz
Tamam girmedikBende yürüyüş yapıyorum sadece günlük 20-30 dakika tempolu falan abi getirip götürürse bu hafta onuda yapamam cuma-cumartes-pazar spor yaptım yürüyüş yaptım ama Evde dün benim ıspanak yemeğim var bugün kafam iyi ki rahat annem balık yiyelim diye çağıracaktı ama ağrım var gidemem
paylaşayım kuzum cuma günü paylaştığım grupları yeniden@MiuLego Kaptanım @sevgili8284Nefs @eflalim bunlar hangi grupta benim hiç haberim yok Hangi gruba almalıyım
Deynep kız ben mi acaba sana uğursuz geliyordumBen de diyorum üye olmasa da takip etmiştir yarışmayı,görmüştür madalyamı
Biraz da senin sayende oldu,yöreselde aklıma düşürmüştün tantuniyi,yap demiştin ,o zaman yapamadım ,et kategorisinde yaptımHem de farkla 1. oldum
Biz de seni çok özledik
iner canım merak etme sen yediklerine dikkat etBen daha once sadece gecen hafta 2 kere onda da birinde 50 birinde 150 ip atlamis biriyim her yerimin ritmi degisti valla
Oğlum durmadı yaa dursa zorlardım biraz daha.Yavas yavas artiririm inşallah.
Cumadan beri ayniyim @MiuLego
Acaba öyle miydi?Deynep kız ben mi acaba sana uğursuz geliyordum
güncel
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@igdedali
Whiteblacklife
@Candysugar
@eflalim
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@Nevreste
@CocoChanelmademoiselle
begum75
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
@ecemavi
@kelebekolacam
@ada81
@suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
deynepnaz
@Stepbystephappiness
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
nehirnil111
Nare83
@Antepia27
@nar_cicegim
@60kiloyum
@ErSeSi
Nefs
@sevgili8284
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
@Ausencia
Acaba öyle miydi?
Sen burda ol yeter ki ,madalya alamasam da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?