Doğum günün kutlu olsun ablacım. Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu, huzurlu nice yaşlar gör inşallah
keşke benim de doğum günüm olsaydı
Daydream- Hülya doğum günün kutlu olsun.
Rabbim sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip eylesin...
Domestos kullanıyorum hep..çok alakasız bir şey sorucam
domeestos mu ? ace mi kullanıyorsunuz?
Miu in kalbinin dibine kadar in ulan
Evet o out Miu in diyorumKocam.dun saat alıp gelmiş gönlümü almak için yine out mu miuuu
Hicbirsey yapmadımKocam.dun saat alıp gelmiş gönlümü almak için yine out mu miuuu
GelseneeeeBen miu nun çocukluğuna ineceğim
Sağolun Can'larım..kız miu senin doğumgünün ne Zaman..yaz not alaşım..Alimallah unutursak mahvedersin bizi :))
Domestos kullanıyorum hep..
Ausencia minicik nohut kocaaa ausa kök söktürüyor yani :))
Hicbirsey yapmadım
Kayısı kaynatıp icicem
Her ayın 24 üSağolun Can'larım..kız miu senin doğumgünün ne Zaman..yaz not alaşım..Alimallah unutursak mahvedersin bizi :))
Demek kocan.. hmm. Ok. Menün de berbatmış o zaman. Kocan desin harika menü diye o zamanBugün menü
Sabah 3 yk yulaf 10 badem 1 elma 1 bardak süt
Öğle 4 yk haşlanmış yeşil mercimek eklenmiş salata
Ara 1 cay bardağı kefir 3 yer fıstığı
Akşam brokolili 1 yumurtalı omlet 4 yk yoğurt
Ara limonlu tarçın kabuklu çay
Spor 1000 ip felaket başım agriyor başka spor yapamam herhalde bi de ben 500 atlıyorum 10 dk da yani bu 20 dk sürdü
@MiuLego kocalarla ilgili mesajını okudum da canım seni çok seviyoruz zaten ama kocamı kimseye değişmem ben ya hep destek olmuştur bana sagolsun
Aaaa ne ağlıyorsun hemen ...
Tabii ki eşimi seveceğim ... beni el üstünde tutan anasını seveceğim desene ..hemen bir teslimiyet
@Lunya bi ce e dedin kaçtın ya çok özleniyorsun canım hep aklımdasın kk ya her girişimde seni görmek istiyorum daha sık gel
Musmustlu harika yaşların olsun canım yeni yaşın sana gönlünden geçen tüm guzellikleri getirsinSağolun Can'larım..kız miu senin doğumgünün ne Zaman..yaz not alaşım..Alimallah unutursak mahvedersin bizi :))
MiumDemek kocan.. hmm. Ok. Menün de berbatmış o zaman. Kocan desin harika menü diye o zaman
Git de uyusana ne aklını çeliyorsun yavrucağın ausum ha hamişim ha ausum
Sen iyi ki doğmuşsun biricik kaptanicemizBenim de doğum günümdü ama olsun
Zaten de şarjım bitiyor 1 olmuş
Ben kendiminkini kutlarım
Güzel menü hem de çokMiumbu menüye senden alacağım övgüleri düşünerek dayandim bütün gün
Sen iyi ki doğmuşsun biricik kaptanicemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?