Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğum günün kutlu olsun ablacım. Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu, huzurlu nice yaşlar gör inşallah

keşke benim de doğum günüm olsaydı

Daydream- Hülya doğum günün kutlu olsun.
Rabbim sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip eylesin...

Sağolun Can'larım..kız miu senin doğumgünün ne Zaman..yaz not alaşım..Alimallah unutursak mahvedersin bizi :))

çok alakasız bir şey sorucam
domeestos mu ? ace mi kullanıyorsunuz?
Domestos kullanıyorum hep..

Ausencia minicik nohut kocaaa ausa kök söktürüyor yani :))

Sağolun Can'larım..kız miu senin doğumgünün ne Zaman..yaz not alaşım..Alimallah unutursak mahvedersin bizi :))

Hülyammmm doğum günün mü ?

Doğru anladım inşallah ... Hayırlı huzurlu yaşların olsun canım

Sorma ... ya nohutta bi cengaverlik var ya aus artık tırt

Bugün menü

Sabah 3 yk yulaf 10 badem 1 elma 1 bardak süt

Öğle 4 yk haşlanmış yeşil mercimek eklenmiş salata

Ara 1 cay bardağı kefir 3 yer fıstığı

Akşam brokolili 1 yumurtalı omlet 4 yk yoğurt

Ara limonlu tarçın kabuklu çay

Spor 1000 ip felaket başım agriyor başka spor yapamam herhalde bi de ben 500 atlıyorum 10 dk da yani bu 20 dk sürdü

@MiuLego kocalarla ilgili mesajını okudum da canım seni çok seviyoruz zaten ama kocamı kimseye değişmem ben ya hep destek olmuştur bana sagolsun

Demek kocan.. hmm. Ok. Menün de berbatmış o zaman. Kocan desin harika menü diye o zaman
Aaaa ne ağlıyorsun hemen ...

Tabii ki eşimi seveceğim ... beni el üstünde tutan anasını seveceğim desene ..hemen bir teslimiyet
Git de uyusana ne aklını çeliyorsun yavrucağın ausum ha hamişim ha ausum

Musmustlu harika yaşların olsun canım yeni yaşın sana gönlünden geçen tüm guzellikleri getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…