Beni gören vaaamı?
kodesteydim yeni çıktım
Seni çok göremiyorum bundenkte gelmiyoruz bu hafta Allah nasip ederse mezun olacağım rabbim senden razı olsun senin hikayenle tanıştığım gün umut oldun sonra tam burada olmayacak dediğimde araniza kabil ettin sen benim hayatımda çok büyük bir yere sahipsin artık korumada buradayım hep buradayım ama içimden yazmak geldi sana bugün bu kilodaysam senin emeğin çok büyük 73.5 kilodaydim senin hikayini okuduğumda bugün 51.6 çok ama çok teşekkür ederim ne olur hakkını helal et bana binlerce kez rabbim senden razı olsun allahım hep mutlu etsin seni
Ausun hikayesi canım. Başarı hikayesiNe hikayesi merak
ettim
Pazar menüm
Sabah yumurta salatası
5 zeytin peynir
Akşam
5 tane etli bulgurlu lahana sarmasi
Ayran
Pazartesi menu
Sabah 7:00
Tam bugday unlu yufka ekmek ile peynir dürüm 2 dilim ekmege es deger
Ögle
Mercimek corbasi
3-4 badem
1 ceviz
1 mandalina
Aksam
1 firin karniyarik( kizartilmadan yapilmis)
2 kasik barbunya
1 kase salata
1 kase sebzeli yogurt corbasi
@MiuLego
Ancak bu kadar oldu canım
Spor yok gibi:/
NerdeBaşarı hikayesi canım istersen sende oku
NerdeAusun hikayesi canım. Başarı hikayesi
Sağol ausum eger bura olmasaydi bırakacaksın neden yalan soyleyim pes etmek uzereyim bu takim bana umut oldu yeniden kendime guvenmemi sagladi vereceğim tabi o 48 den vazgeçmedim sadece yavaş yavaş vereceğim bu defaayy ben kendimi göremiyorum ki artık
24 saat üzerine girdim sen düşün artık .. cumadan beri sadece 3 mesaj yazmıştım az önceye kadar
ne kodese yavrum , sen demirleri kırarsın ... prangaları sökersin ...sana kodes mi işler
canım benim gelişin benim içinde bir ilkti ... normalde yapmadığım bir şeydi .. ama sende ki azim ..istek öyle bir yansımıştı ki , yok desem sanki öyle arada kaynayıp gidecektin başka yerlerde ... o motiveni koklayıp hissedemeyecekti başkaları ...
Çok iyiydin ..sen çok iyiydin yani .. biz sadece bir omuz , bir destek ...bir ara gazı
tabi ki de burdasın ... stressiz sıkıntısız çok güzel koruyacak ... hatta senden korkum bu kadar hızlı olmasa da korurken 1 kilo daha verecek gibisin 1 ayda falan
Başarı hikayeleri oku orada goreceksin
Sağol ausum eger bura olmasaydi bırakacaksın neden yalan soyleyim pes etmek uzereyim bu takim bana umut oldu yeniden kendime guvenmemi sagladi vereceğim tabi o 48 den vazgeçmedim sadece yavaş yavaş vereceğim bu defa
Ay sağol ablam bugün zaten hep aynı şeyi duydumAhu060812 kız incelik falan değil benimki saçına kurdele tak okula git o derece yani
Kaptanım yumurtalı kahvaltı sonrası acıktıkça vicdanVaytım tüm gün vicdan içiyorsun diye biliyorum.. bu işin piriAhu060812 dur ahu bilir..
Ama tüm gün bu çorbadan içiyorsun acıktıkça
Ay miu Ben,masum,Eflalim senş tutuyoruz sen in kocalar outKızlaaaarrrrrrrrrr
İsyan vaaaarrrrr
Kocalarınız sizi zayIflatıyor muuuuuu
HAYIIIIRRRRRRR
Miu sizi zayIflatıyor muuuuuuuu
EVEEEETTTTTTTTTTTT
O zamaaaaannn kocalarınız sizi sevmiyor onlar şişko olun çirkinleşin istiyor güzel görünün istemiyorrr
Ama miu öyle miiii
Hayııırrrr
Sizi bir tek Miu seviyorbir tek miu düşünüyor o sizin iyiliğinizi istiyor incecik taş gibi olun diyor yaşasıb miuuuuu
NAPIYORUUUUUUZZZZZZ
Kocaları sevmiyoruz öpmüyoruz sarılmıyoruz onları tersliyoruz güzel söz söylemiyoruz
NAPIYORUUUUUZZZZZ
miuyu seviyoruz
Onu öpüyoruz
Ona sarılıyoruz
Ona sevgi gösteriyoruz
Hep onla vakit geçiriyoruz
Kocalarınızla sadece çocuk yapın ve bir kagıt gibi fırlatıp atın
Bence harika fikirrrr
MİU İN KOCALAR OUT
Yok kız miu demiş ya Ahuyu bulan olursa kodese atın diye ondan öyle yazdım.yoksa bdvye girmeeem etmem ban bandik yememNe kodesi ban mi yedinnn
Evet o liste benim için farklı bir yerdeydi millet deli gözüyle bakabilir bana ama farklı işte sorumluluk takıntı artık neyse ona zarar vermek beni daha çok yipratirdi bide sonradan gelmenin ben bunu neden takıma aldım dedirttirmemem lazımdı seni mahcup etmekten çok korktummhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
bende yapacağını biliyorum ..sadece şu an sende artık görmek istemediğim ...500 verdim çok az ...hasta iken az yemek ve spor yapmaya çalışmak vs ...idi ... bunlar hep liste sorumluluğundan biliyorum ... o bitince ...sende haftada 100 gr 200 gr takılmadan ilerleyeceksin eminim tam hedefine kadar
Haşlama yağda mi ekmek domates salatalık var mı yoksa tek yumurta miAy kızlar bugün kızılay bakanlık sıhhıye gezdim kahvaltı yapmadan çıktım akşama kadar cıs yememek için aç durdum ama eski günlerime döndüm çok özlemişim bide zayıf hissetmek istediğin her mağazaya girebilmek harikaydı yaaa.yüksel caddesinde kahve içtim hey gidi gençlik hey dedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?