Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni gören vaaamı?
kodesteydim yeni çıktım

ayy ben kendimi göremiyorum ki artık

24 saat üzerine girdim sen düşün artık .. cumadan beri sadece 3 mesaj yazmıştım az önceye kadar

ne kodese yavrum , sen demirleri kırarsın ... prangaları sökersin ...sana kodes mi işler

canım benim gelişin benim içinde bir ilkti ... normalde yapmadığım bir şeydi .. ama sende ki azim ..istek öyle bir yansımıştı ki , yok desem sanki öyle arada kaynayıp gidecektin başka yerlerde ... o motiveni koklayıp hissedemeyecekti başkaları ...

Çok iyiydin ..sen çok iyiydin yani .. biz sadece bir omuz , bir destek ...bir ara gazı

tabi ki de burdasın ... stressiz sıkıntısız çok güzel koruyacak ... hatta senden korkum bu kadar hızlı olmasa da korurken 1 kilo daha verecek gibisin 1 ayda falan

nevom

Kusura bakma geçmişe bakamadım hiç ... yazmışsındır mutlaka .... babacığın nasıl canım ? gidebildin mi ?

Sağol ausum eger bura olmasaydi bırakacaksın neden yalan soyleyim pes etmek uzereyim bu takim bana umut oldu yeniden kendime guvenmemi sagladi vereceğim tabi o 48 den vazgeçmedim sadece yavaş yavaş vereceğim bu defa

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/

Sağol ausum eger bura olmasaydi bırakacaksın neden yalan soyleyim pes etmek uzereyim bu takim bana umut oldu yeniden kendime guvenmemi sagladi vereceğim tabi o 48 den vazgeçmedim sadece yavaş yavaş vereceğim bu defa

bende yapacağını biliyorum ..sadece şu an sende artık görmek istemediğim ...500 verdim çok az ...hasta iken az yemek ve spor yapmaya çalışmak vs ...idi ... bunlar hep liste sorumluluğundan biliyorum ... o bitince ...sende haftada 100 gr 200 gr takılmadan ilerleyeceksin eminim tam hedefine kadar

Ahu060812 kız incelik falan değil benimki saçına kurdele tak okula git o derece yani
Ay sağol ablam bugün zaten hep aynı şeyi duydum
-Aaaa 3 çocukmu
Ben: evet
-küçükler ozaman
Yok en büyüğüm 12 en küçüğü 6 yaşında
-Aaa
......
-yaş kaç sorması ayıp
Ben:33
-hiç göstermiyorsunuz maşallah
gibi senaryoyu 3 kez yaşadım bugün
Ya bunun tek sebebi -27 kilo artı spor başka açıklaması yok.hele biri sen gibi beni birine tarif ediyor iş için 3 çocukllu ama 15-16 sanırsın diyo.yuh dedim onada.oda abarttı eşarpsız neyse kapalı okadar da değil ya

Vaytım tüm gün vicdan içiyorsun diye biliyorum.. bu işin piri Ahu060812 dur ahu bilir..

Ama tüm gün bu çorbadan içiyorsun acıktıkça
Kaptanım yumurtalı kahvaltı sonrası acıktıkça vicdan
Ay miu Ben,masum,Eflalim senş tutuyoruz sen in kocalar out
Ne kodesi ban mi yedinnn
Yok kız miu demiş ya Ahuyu bulan olursa kodese atın diye ondan öyle yazdım.yoksa bdvye girmeeem etmem ban bandik yemem

Evet o liste benim için farklı bir yerdeydi millet deli gözüyle bakabilir bana ama farklı işte sorumluluk takıntı artık neyse ona zarar vermek beni daha çok yipratirdi bide sonradan gelmenin ben bunu neden takıma aldım dedirttirmemem lazımdı seni mahcup etmekten çok korktumm

Hosgeldin Ausencia

Menumu vereyim

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 salkim üzüm

Aksam 18.30
8 yk sebzeli türlü
Salata

Su 3 olacak
Spor 500 ip atladim birazdan yuruyuse cikcam ne kadar sürer bilmiyorum.Gekince de bolgesel biseyler yaparim.
@MiuLego

Ay kızlar bugün kızılay bakanlık sıhhıye gezdim kahvaltı yapmadan çıktım akşama kadar cıs yememek için aç durdum ama eski günlerime döndüm çok özlemişim bide zayıf hissetmek istediğin her mağazaya girebilmek harikaydı yaaa.yüksel caddesinde kahve içtim hey gidi gençlik hey dedim yaa

harbiden nereye gitti o ?
deli deliyi görünce çomak saklarmış ben geldim o gitti

@MiuLego

Şarjı bitti :)
Okudum gerçekten helal olsun ya benim sıkıntım boğazımı tutamiyorim
25 kilo verdim doğumdan sonra ama son kiloları vermek dayanamıyorum yemege

Haşlama yağda mi ekmek domates salatalık var mı yoksa tek yumurta mi

@MiuLego ctesi sizden sonra dışarlarda Anne kv ordan arkadaş derken geç geldik eve.diyete uydum karataya uyamadım gep bozan bişeyler oldu.
Ctesi
Sabah
Nesfit
Akşam
Et kavurma
Domates biber
Peynir zeytin
Pazar
Dışarda okulla serpme kahvaltı
Akşam
Balık salata
Bugün
Sabah
Yok
Akşam
Kabuska
Kahvaltılık(çocuklar yerken yedim)
Bugün açlıktan başım ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…