- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aynen onu yapicam gorumcem dedi bende yapicam Saol kayisi da koyarim:)Bir bardağın içine 1 tane ceviz iki kayısı parçala at ustume su ekle sabaha kadar beklet sabah suyunu iç kayısı ile cevizi ye kabızlık falan kalmaz
Ben atladim canım bugünlük yeter yemek yapıyorum çocuk doyuracagim çamaşır asacağım ütü yapacağımVarmi ip atlayacak vatandaş
Kaç bin yaptın ki :) ev işi hicccc bitmiyor bende yarın yapcamBen atladim canım bugünlük yeter yemek yapıyorum çocuk doyuracagim çamaşır asacağım ütü yapacağım
En çok seni seviyorum en çok seni en çok sen zayiflattin beni kocam hih sen innn hadi mutlu ol bakalım kıskanç miu en uykucu en kıskançpakizede seni çok.seviyormus miu beni sevmiyor çirkin buluyor diye agliyormus demi Pakize
Ay unuttum ben çok kotuyum
Ay şimdi desem kıyameti koparır aramizda kalsın çenesi hiç cekilmiyo
Yahu miu aslan burcu değil mi ?
Nasıl doğum günü oluyor365 gün doğum günü kutlatır o
Her gün onun günü
Bennnnn. Pogaca yaptim minnosa ip atlicam simdi. Bi de ip ayagima takilmasaaVarmi ip atlayacak vatandaş
Esit şartlarda yarışıyoruz desene bugun bende regli oldum sabah...Sinsi sinsi geriliyorum Can'ım..artıyım sanırım..Regl oldum yarım saat önce birde..
Aslında güzel bir bulsak takılmaz bende deli oluyorum bu Şeyma nin kullandığı var ince onu bulsamBennnnn. Pogaca yaptim minnosa ip atlicam simdi. Bi de ip ayagima takilmasaa
Bi de ben olaydim...Esit şartlarda yarışıyoruz desene bugun bende regli oldum sabah...
Ozellikle atlama ipi almistim gicik ediyor beni. Waytim capasir ipiyle atliyordu sanirim.Aslında güzel bir bulsak takılmaz bende deli oluyorum bu Şeyma nin kullandığı var ince onu bulsam
Sorma aus ne cekiyoruz elinde. Kiskanclikta çığır actii
Sizi çok yalnız bırakmamam lazıım
Evet lütfen sopayla dovuyor bizi
Dayağa karşı değilimyiyene sopa felsefesini severim
Ama böyle kocalarınızdan soğutma ..bi ayaklandırma falan ...tırstım
Ne kodesiBeni gören vaaamı?
kodesteydim yeni çıktım
Hep kiskanclik hep beni sevin kimseyi sevmeyen korkuyoruz burada birine kalp gondermeye
Bende aldım da yok takılıyor incecik olcak galibaaOzellikle atlama ipi almistim gicik ediyor beni. Waytim capasir ipiyle atliyordu sanirim.
Benimki de geldi gitti anasi hastalanmis yine...Kızım kresten geldi iki kaşık yemek yedi hafif atesi var uyudu horul horul uyudu... esimin isi vardi disarda ben yine yalniz kaldim..
Ayyyy sağlıklı ama şişirecek şeyler yenmiş hep nevom.. aman diyim şu kalan günleri şişkinlik yapmayacak şeylerle geçirPazar menüm
Sabah yumurta salatası
5 zeytin peynir
Akşam
5 tane etli bulgurlu lahana sarmasi
Ayran
Pazartesi menu
Sabah 7:00
Tam bugday unlu yufka ekmek ile peynir dürüm 2 dilim ekmege es deger
Ögle
Mercimek corbasi
3-4 badem
1 ceviz
1 mandalina
Aksam
1 firin karniyarik( kizartilmadan yapilmis)
2 kasik barbunya
1 kase salata
1 kase sebzeli yogurt corbasi
@MiuLego
Ancak bu kadar oldu canım
Spor yok gibi:/
Olmayinca fena iki gundur sancılanıyordu karnim cok sukur oldum insallah sende olursun canimBi de ben olaydim...
Emin misin@MiuLego gitti tehlike bitti
Benim eşim normalde hep evde olur ama yeni bina yaptiriyorlar kontrol icin sık sık gidiyor inşaata..Benimki de geldi gitti anasi hastalanmis yine...
Hazir o yokken minnosu yatirip sporumu yapcam. Pogacasini yesin de kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?