- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Peehhh anca 6 kilocuk muBurdayim tabi yavrum 6 kilo verdim ben haberin vaaa mi hemde 3 bucuk haftada
Yaaa işte günlerden pazartesi
Oyyyyyyyyyyyyy Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm Lunyaaaaaaaam gelmişşşşşşşşşş
Kuzum sana çoooooooooooook kızgınım aslındaamaaaaaaa gebe ve minnoş bir kadın olarak üzerinde şiddet uygulamayacağım şu an da iyi ki geldin gitmeeeeeeee
Bu arada evet @Nevreste harika diyet yapıyor@deynepnaz no comment
Oyyy makbuşummm
Kııız benim ben Ahuuu yok bende haşlama falan bugün kahvaltı yokHaşlama yağda mi ekmek domates salatalık var mı yoksa tek yumurta mi
Evet o liste benim için farklı bir yerdeydi millet deli gözüyle bakabilir bana ama farklı işte sorumluluk takıntı artık neyse ona zarar vermek beni daha çok yipratirdi bide sonradan gelmenin ben bunu neden takıma aldım dedirttirmemem lazımdı seni mahcup etmekten çok korktumm
Şarjı bitti :)
Okudum gerçekten helal olsun ya benim sıkıntım boğazımı tutamiyorim
25 kilo verdim doğumdan sonra ama son kiloları vermekdayanamıyorum yemege
İyiyiz canım herkes iyi çok şükür buyuyorlar işte 8 ayı bitti ablası sen nasılsın tatlım annen falan iyi miPeehhh anca 6 kilocuk mutembel
Ablacim bebiş var kızmak yok
Nevroşum yapar da zaten, ama deynebimin yapması için kola ve ekmeğin dünya üzerinden silinmesi gerekir
Oyyy makbuşummmsenin minik nasıl oldu
Vicdan çorbası yapacağım yarın sabah kahvaltısı nasıl.olacak anlamında sordum balım işin uzmanı sor dedilerKııız benim ben Ahuuu yok bende haşlama falan bugün kahvaltı yok
ya seniiii
hoş buldum hocam
nasılsın , nasıl gidiyor ... ? hiç sohbet edemedik seninle doğru düzgün .
menü bu haftada güzel geliyorum diyor
yaparsın sen ... olmadı yersin ama 5000 ip atlarsın korumada
Peehhh anca 6 kilocuk mutembel
Ablacim bebiş var kızmak yok
Nevroşum yapar da zaten, ama deynebimin yapması için kola ve ekmeğin dünya üzerinden silinmesi gerekir
Oyyy makbuşummmsenin minik nasıl oldu
Su 50 lere bi gelsem insallahkocam sen bu boğazlarım zor verirsin diyip beni kızdırıyor
Türkan canım ben 78.5 bu boğazla geldiysem sen hayli hayli gelirsin o koçan halt etmişSu 50 lere bi gelsem insallahkocam sen bu boğazlarım zor verirsin diyip beni kızdırıyor
Görüyor ama beni hirslandiriyor biri bana şunu yapamazsın dedimi ben çıldırıyorumeeee veriyorsun o kadar görmüyor mu ?
Etmiş dimiTürkan canım ben 78.5 bu boğazla geldiysem sen hayli hayli gelirsin o koçan halt etmiş
Damarını bulmuş seni motive etmeye calisiyorrGörüyor ama beni hirslandiriyor biri bana şunu yapamazsın dedimi ben çıldırıyorum
Aynen öyleDamarını bulmuş seni motive etmeye calisiyorr
Bu hafta ucundan gorursun canım sen duyma onu bu hafta kacirdin diye boylesin olabilir arada ne kaldı beee şurada 5 lereEtmiş dimiben kendimi tutsak 50 olmuştum
İnşallah canım inşallah bir olsam varyaaaaaaaaaaaBu hafta ucundan gorursun canım sen duyma onu bu hafta kacirdin diye boylesin olabilir arada ne kaldı beee şurada 5 lere
Bir bardağın içine 1 tane ceviz iki kayısı parçala at ustume su ekle sabaha kadar beklet sabah suyunu iç kayısı ile cevizi ye kabızlık falan kalmazBen kızı sallıyorum birde tartilicam kabızlık beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?