Bir göbek var miu anlatamam biri gorse hamile sanır zaten 1 günde 1 kilo almanın mumkunu yokkÜzülme vaytım gelecek o hala işte sakin ol artı değil o şişkinlikkk
Hala gelene kadar tartıya çıkmak yasak sana
Ayni sekildeee. Bi de benim esimin ailesinin bi olayi var nasil denk getiriyorlarsa yilbasinda ve benim dogumgunumde bazen sevgililer gununde bize gelmeleri tutar. Yatiya kalirlar falan. Ilk iki yil boyle cok sinirim bozuluyordu. Agliyordum hep. Sevgililer gununde de sabahtan gelinmez ki.Ay benim eşim de öğretmen o yüzden o gün hicbir şey yapmiyoruz.
Benim eşim boyle cicek almayi fln cok sever ben de hic sevmem.Cikarken alirdi eve nasil goturcem diye kizardim bazen butun gün gezecek oldugumuzda koca buketle gelirdi kizardim ben de nasil tasicam elimde diye.Boyle boyle adamin icindeki romantizmi bitirdim
Sevgililer gününde hediye gondermistim bi olay oldu sinirimden onu kutlamiyorum.Dogumgunlerimiz cok yakin ve hep memleketlerde oluyoruz ozel kutlama yapmadik.Nikah ve 2 dugun 3 yildonumumuz var.Gecen yil hamileydim ailemin yanindaydim beraber degildil.Sagolsun bu yil da tepemi attirdi bi daha asla ömür boyu kutlu olsun bile deme dedim.
Boylece 2 yilda bütün kutlanacak günleri tükettik
Al benden de o kadarDün 500 artiydim bugün tamı tamina 1.5 artiyim tartı costuuuuhalam gelmedi bi gelse ölüyorum ağrısından kendisi yokkkkk
Wc de bide yatıya yattım 2 gündür ishalim tartı hala artı diyor furacagim onu daAyni sekildeee. Bi de benim esimin ailesinin bi olayi var nasil denk getiriyorlarsa yilbasinda ve benim dogumgunumde bazen sevgililer gununde bize gelmeleri tutar. Yatiya kalirlar falan. Ilk iki yil boyle cok sinirim bozuluyordu. Agliyordum hep. Sevgililer gununde de sabahtan gelinmez ki.
Ama bu yilbasi icin bi bursa plani yapmak istiyorum. 2-3 gunluk termal otel ayarlayabilirsem. Bursa merkezi gezelim dedim olur dedi bakalim
Al benden de o kadar
Çok açım da diyim de derse kaçayımhanginizi yesem
Ayni sekildeee. Bi de benim esimin ailesinin bi olayi var nasil denk getiriyorlarsa yilbasinda ve benim dogumgunumde bazen sevgililer gununde bize gelmeleri tutar. Yatiya kalirlar falan. Ilk iki yil boyle cok sinirim bozuluyordu. Agliyordum hep. Sevgililer gununde de sabahtan gelinmez ki.
Ama bu yilbasi icin bi bursa plani yapmak istiyorum. 2-3 gunluk termal otel ayarlayabilirsem. Bursa merkezi gezelim dedim olur dedi bakalim
Al benden de o kadar
Bir gelemedim yarım yamalak sohbetlere de katılamadım@MiuLego kaptanım karşılaşamadık @begum75 ballı çörekim sohbet edemedik 1 saate çıkacaksın neredeyse
Koru kendini banuTOPLANTI VAR ŞİRKETTEEE
SİMİTLER POÇALAR
KURU PASTALARRRR FİNK ATIYOR
direnmasummTOPLANTI VAR ŞİRKETTEEE
SİMİTLER POÇALAR
benimde iş yapasım yok bugün,vakit dolsa diye bakıyorum
karnımda acıktı ama direniyorum,çünkü pazardan sonra hemen hamsi yapıcam,oğlumun dersanesi yok bugün daha erken evde olcak
Size acilen ev yemeği yapan aşçı lazımTOPLANTI VAR ŞİRKETTEEE
SİMİTLER POÇALAR
Ohh keyif yapacaksınız deseneBende bugün pilav üstü kavurma yapacağım kendim atıştırma yapacağım ama eşim yesin onları bizde balık perşembe günü
Size acilen ev yemeği yapan aşçı lazım
Kimin başının altından çıkıyor hep karbon istiyorlar işyerine.
Koru kendini banu
direnmasumm
yersen bu sana mutsuzluk getirecek,cumaya ne kaldı şunun şurasında
BenBi göz ucu baktım ..
Nare83 #birlokmayadiren banu :)
kelebekolacam rastgelsin işlerin inşallah .
Whiteblacklife dişiniz hayırlı olsun efenim
o keyif dün akşamda vardı bizde,3 kilosu 10 tl olunca, eşim almış sağolsun 3 kilo
cumada annemler gelcek,onlarada hamsi yapıcam
oo kavurmada güzeldir kuzum,yanına bol yeşillik salatayla enfes olurafiyet olsun şimdiden
ben yavaştan çıkayım pazara doğru uzayayım
önceden ağır yük taşıyorum diye sevmiyodum ama ağırlıklarla spor yapmanın önemini gördükten sonra şikayet etmiyorum onuda spor yapıyo sayıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?