Bi göz ucu baktım ..
Nare83 #birlokmayadiren banu :)
@kelebekolacam rastgelsin işlerin inşallah .
Whiteblacklife dişiniz hayırlı olsun efenim
Maşallah çok uygunmuş gerçekten
Ellerine sağlık kuzum hafta bol balıkla bir de spor var hemde ağırlıklarla daha ne olsunKolay gelsin şimdiden
Benben ben
Ausum seninde 8 gr hayırlı olsun artık nohutluktan çıktı ne desek acabaahahahahahahahhhhh yoğun iştahtan kendini sokaklara atmışsın en sonhatırlatıp deşmeyeyim dedim
Park daha fenaydıahahahahahahahhhhh yoğun iştahtan kendini sokaklara atmışsın en sonhatırlatıp deşmeyeyim dedim
Ausum seninde 8 gr hayırlı olsun artık nohutluktan çıktı ne desek acaba
Park daha fenaydı
Termosunu ,çantasını kapan parka gelmişti,Onlar yedi ben melul mulul baktım
Hhaaahaha aklima ne geldi biz medinedeyken (ay bunu demek bile güzelmiş özlemişim) ramazanda mescidin bahcesinde sofralar kurulurdu herkes geleni buyur ederdi yemek yenipte namaz kılınınca cay sofralari kurulurdu bende arap kahvesini pek severim kahve dedimse bildigin kahve ve 8,9cesit baharat karisimi hemen hemen sofraya gider hacı kahve fi derdim yani.herkes derdi beraber oturur içerdikfasulye diyorum bu ara
olsun deynebim evden iyidir , güvenlidir ..milletin masasına gidip bana da versene hacı bi lokma demediğim sürece
Allah razı olsun canım. Evet doktorda dikkat edin yoğurt yedirin hep dedi.Ayy çok geçmiş olsun canım doktora gidin ihmal etmeyin urfada bildigin salgın var bu ara
İyiyim kuzucum sen nasılsın dün akşam neden ağladın
canım nasılsın minnak nehirrr
nehirnil111 ile begum75 minnaklarıma bende bir öpücük yollayayım sabah minnoşlarımı okuyamadım hiç
Sarayca ne durumdasın ? gelip gidiyor musun bacım ? 1-1 yapacağız değil mi ?
İyiyim kuzucum sen nasılsın dün akşam neden ağladın
Oyy kuzum güzel anne nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?