Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fasulye diyorum bu ara

olsun deynebim evden iyidir , güvenlidir ..milletin masasına gidip bana da versene hacı bi lokma demediğim sürece
Hhaaahaha aklima ne geldi biz medinedeyken (ay bunu demek bile güzelmiş özlemişim) ramazanda mescidin bahcesinde sofralar kurulurdu herkes geleni buyur ederdi yemek yenipte namaz kılınınca cay sofralari kurulurdu bende arap kahvesini pek severim kahve dedimse bildigin kahve ve 8,9cesit baharat karisimi hemen hemen sofraya gider hacı kahve fi derdim yani.herkes derdi beraber oturur içerdik
deynepte diyebilir neden olmasın
Ama şöyle bir ayrıntı var orda birine bunu sormak onu onore etmek oluyor:)

Pazartesi tartıda 62 idim kabızlık yüzünden. Bu sabah tartilmadim

Bu sabah 1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Yedim
Öğlen
2 yumurta ile salata yaptım bol yeşillikle
Arada gün kurusu ile Türk kahvesi
Akşam sadece yoğurt yiycem belki de bir elma pırasa yapacaktım diyorum onu sabah içn k vurayım üzerine yumurta kırayım nediyorsun @MiuLego

Menü şeedeyim artık

Sabah
Bir dlm tb ekmeği üzerine tuzlu yoğurt sürdüm.
Üç beş zeytin

Ara
Bir bardak portakal suyu

Öğle
Üç çatal makarna
İsotlu yoğurt

Ara
Bir şekersiz nescafe

Akşam
Tavuk
Salata
Ayran

Su çok değil. Bitki çayları ananas açai karışımı ve kiraz sapına devam ediyorum.
Tartı nedir bilmiyorum annemin yanındayım tartıyı getirmedim. Hafta sonu dikkat etmedim açıkçası yine ölçülü yedim ama çeşitler anne yanında daha fazla oluyor:)

@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…