:))Hhaaahaha aklima ne geldi biz medinedeyken (ay bunu demek bile güzelmiş özlemişim) ramazanda mescidin bahcesinde sofralar kurulurdu herkes geleni buyur ederdi yemek yenipte namaz kılınınca cay sofralari kurulurdu bende arap kahvesini pek severim kahve dedimse bildigin kahve ve 8,9cesit baharat karisimi hemen hemen sofraya gider hacı kahve fi derdim yani.herkes derdi beraber oturur içerdik
deynepte diyebilir neden olmasın
Ama şöyle bir ayrıntı var orda birine bunu sormak onu onore etmek oluyor:)
İyiyim kuzucum sen nasılsın dün akşam neden ağladın
Oyy kuzum güzel anne nasılsın
Unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi
Afiyet olsun cnm ama Bana kahvaltı çok a Z geldi biraz daha ye istersen acikmiyor musunkahvaltı
1-2 lokma peynir
az roka
iş yerinde 1 dlm peynir çay
ara
az sütlü türk kahve
öglen 16:00
2 etimek
1 kutu ayran
peynirli salata
Afiyet olsun cnm ama Bana kahvaltı çok a Z geldi biraz daha ye istersen acikmiyor musunkahvaltı
1-2 lokma peynir
az roka
iş yerinde 1 dlm peynir çay
ara
az sütlü türk kahve
öglen 16:00
2 etimek
1 kutu ayran
peynirli salata
Afiyet olsun canım Ayy başkası yiyince bakmak zor oluyorArkadaslarla disardayim yanimda hamburgerler pizzalar patateslerbtatlilar yeniyorrrrr...
Menumu vereyim ben de
Sabah 12.00
Tost
8 zeytin
Salatalik
Ara 14.00
1 salkım üzüm
Aksam 17.00
Kofteli salata
Su 2yi gecer
Spor gündüz biseyler yaptim aksama da yaparim
Hicbirine degil de patatesler guzel kizarmisti icimin yaglari erimistir galibaAfiyet olsun canım Ayy başkası yiyince bakmak zor oluyorkeşke yiyipte kilo aayanlardsn olsaydım diyorum hep ama.....
Afiyet olsun cnm ama Bana kahvaltı çok a Z geldi biraz daha ye istersen acikmiyor musun
O zaman iyi yağlar eridiyseHicbirine degil de patatesler guzel kizarmisti icimin yaglari erimistir galiba
Kıyamam ya bazen insanın sabır seviyesi yükseliyor işteçocuklara biraz yüklendimde onun için cnm
iyiyim balım ...bugün biraz geçiyor gibi bulantılar ...
seni unutmaya ömür yetmez yahuuuu
Bazilarina kotu olmak gerekiyor gercekten.kv dem yıllarca yaptı bunu bana,eşimle tek ortak tatil günümüz çalışma gününe denk gelen resmi tatillerdi,her tatilde gelirdi,yıllar sonra içimdeki birikmişlikler bi patladı,olay büyüdüde büyüdü,kaynım eltimde işin içine girdi,kavgalar gürültüler küslükler kırgınlıklar ......
şimdi herkes birbiriyle konuşuyo ama mesafeli,aman öylede olsun zaten,kv eskisi kadar sık olmasada gelir ama haala tek ortak tatil günümüz pazar gelmemeyi akıl edemiyor,artık usandımda bişey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?