Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de yoksa 10 yildir sadece hamile kaldigim zamanlarda kilo veriyorum bu sefer kalmadan verecegim. Ilk cocugu kaybettikten sonra yaptigim ilk sey 1 litre kola ocmek oldu. 3 ay icmemisim ki nasil guzeldi tadi ozaman. Simdi ben istemiyorum ve icmeywcegim. Kola olmayinca cips de yemiyorum baglantili hepsi. Kola olmazsa pizza da yok. Ayranla sadece saglikli seyler yiyesim oluyor

evet yanlış yanlışı çekiyor mıknatıs misali doğru da doğruyu

Bakar cok iyidir de benim icim rahat etmiyo oglu uyutmuyo cunku uykusuz kaliyo oglum bu yuzden basini bekliyorum

ne oldu iyimisin

inanılmaz zor uyandım
gözlerimiii açamadımmmmmm

1 ayimi evde gecirmeyi isterdim. Sadecs 1 ay calismasam evde olsam kendimi iyi hisseserim gibi geliyor. Yorgun hissediyorum resmen

çakıl hangi sektördesin
bende bu yıl 1 hafta izin yaptım veee
cidden bende isteridm bir ay izinlli olmayı
okadar yorgunum ki bünyem perişan olduuu

nehirnil111
P.tesi= 1000 ip atlama +33 dk hiit
365 puan
Sali= 2 saat tempolu=300
@MiuLego
Not ettim çiçeğim
Nabıcan sen o doğum gününde gelmesini istediğin çikilatları acabaaaaanlatsana biraz
Yüzüne bakacağım nasıl güzel parlıyorlar diye
Nilişkom bugğn hiç giremedim okuldan dolayı

Çoook özlüyorum seni ve begüşümü atışmalarınızı okumayı
Bende çok özlüyorum
nehirnil111 dün 8 km yürüyüşüm var.bi saat tempolu bir saat temposuz yazalım tam süre tutamadım.yani 180 point ptesi
Ekledim kuzum
Kitabı bitirdimmmmmmm

Hangi kitaptı memnun kaldın mı kaptanım Bende bugün yarın siyah kanı bitiriyorum karanlığın elli tonuna geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…