Ben de yoksa 10 yildir sadece hamile kaldigim zamanlarda kilo veriyorum bu sefer kalmadan verecegim. Ilk cocugu kaybettikten sonra yaptigim ilk sey 1 litre kola ocmek oldu. 3 ay icmemisim ki nasil guzeldi tadi ozaman. Simdi ben istemiyorum ve icmeywcegim. Kola olmayinca cips de yemiyorum baglantili hepsi. Kola olmazsa pizza da yok. Ayranla sadece saglikli seyler yiyesim oluyorokadarını da yapmasın ya ben olsam almam
destek olması lazım bizim bir aekadaş kilo verdi hamile kaldı bir kızı var şimdi vücud yağ oranı direk hormonları etkiliyor oda günde 2 lt kola içerdi su yerinede içerdi cocuk aşkına bıraktı
CorbaaaVicdan ne? :))
Ben de oyleyim1 ayimi evde gecirmeyi isterdim. Sadecs 1 ay calismasam evde olsam kendimi iyi hisseserim gibi geliyor. Yorgun hissediyorum resmen
özelde mi çalışıyorsun izin hakkın yok mu1 ayimi evde gecirmeyi isterdim. Sadecs 1 ay calismasam evde olsam kendimi iyi hisseserim gibi geliyor. Yorgun hissediyorum resmen
Ben de yoksa 10 yildir sadece hamile kaldigim zamanlarda kilo veriyorum bu sefer kalmadan verecegim. Ilk cocugu kaybettikten sonra yaptigim ilk sey 1 litre kola ocmek oldu. 3 ay icmemisim ki nasil guzeldi tadi ozaman. Simdi ben istemiyorum ve icmeywcegim. Kola olmayinca cips de yemiyorum baglantili hepsi. Kola olmazsa pizza da yok. Ayranla sadece saglikli seyler yiyesim oluyor
Bakar cok iyidir de benim icim rahat etmiyo oglu uyutmuyo cunku uykusuz kaliyo oglum bu yuzden basini bekliyorumBu eşler diyet kırıcı zaten benimkine eve alma paketli gıda diyorum arada alıyor
Bide sen.yeme diyor sanki ona zarar değil
Bizim evde tv yok spor bitince kızların çizgi filim saati ondan bitsin diye pek gayretliler
Rabbim sanada benimkiler gibi bir destekçi nasip etsin
Takma o sözleri hiç bir anne cocugu hasta olsun istermi en nefret ettiğim durumdur zaten cocuk hasta canın sıkkın bide bu tavırlar hasta oluyorum
Gorumcen çocuğuyla ilgilenmiyormu cocuk sataşması olur ama uykusuzluk fena yabancı değilmiş misafir gündüz cicuk uyuyunca sende yat dayanamazsın hatta cocuga baksın yani ben olsam bakarım
SagolGeçmiş olsun gorumce meseleleri zor iş
Ozel de yim 1 hafta 29 ocakta o da ailemizin yanina gidiyoruz dinlenme gibi olmuyor ama moral oluyor hergune bir plan yapiliyor kosturmaca kisitli gun modu. Ailemin yaninda olsam 1 hafta tatil yapardim orasi kesinözelde mi çalışıyorsun izin hakkın yok mu
Cok azmış senede 1hafta oda kış nasıl izin hakkı oOzel de yim 1 hafta 29 ocakta o da ailemizin yanina gidiyoruz dinlenme gibi olmuyor ama moral oluyor hergune bir plan yapiliyor kosturmaca kisitli gun modu. Ailemin yaninda olsam 1 hafta tatil yapardim orasi kesin
ne oldu iyimisin
1 ayimi evde gecirmeyi isterdim. Sadecs 1 ay calismasam evde olsam kendimi iyi hisseserim gibi geliyor. Yorgun hissediyorum resmen
Not ettim çiçeğim
Yüzüne bakacağım nasıl güzel parlıyorlar diyeNabıcan sen o doğum gününde gelmesini istediğin çikilatları acabaaaaanlatsana biraz
Bende çok özlüyorumNilişkom bugğn hiç giremedim okuldan dolayı
Çoook özlüyorum seni ve begüşümü atışmalarınızı okumayı
Ekledim kuzumnehirnil111 dün 8 km yürüyüşüm var.bi saat tempolu bir saat temposuz yazalım tam süre tutamadım.yani 180 point ptesi
Kitabı bitirdimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?