Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hedef kiloda olsak bunlar arada kacamak olur dengeleriz ama iste kilo vermeye çalışınca sadece ayak bağı oluyor
Çalışan insan için daha zor .Evde olunca alternatif yiyecekler bulabiliyor insan ,iş yemeği olunca ,bir de cazip olunca ,bir de görsel şölen olunca :confused::confused::confused:Onun yerinde olsam ben de dayanamaz yerdim:KK53:

Çalışan insan için daha zor .Evde olunca alternatif yiyecekler bulabiliyor insan ,iş yemeği olunca ,bir de cazip olunca ,bir de görsel şölen olunca :confused::confused::confused:Onun yerinde olsam ben de dayanamaz yerdim:KK53:

bizde bugünkü menü
pırasa
makarna
enfes revani :kk77:
ama ben pırasa+1 dilim ekmek+ev yoğurdumu yiycem :dondurma:

Bugünde yemicem kaynanam çarşaf böreği yapak dedi dedim ne aşağıya inerim nede yaparım nede yerim tamam dedi :duduk:
Sabah pırasa
Öğlen patlıcan kozlerim belki yada yayla çorbası yaparım arpa şehriye li akşam sadece ceviz falan yerim ama ben yemem dün çok güzel motive ettim nefsimi korerteyim diye 1 2 adet ince patates yedim akşam yürüyüş yaptım accuk gitti zati:KK49:
Bugün kaynananin camlari var dedim sana silicem sporumuda yaparım yarın gene eksi hadi bakalım :halay:

HADİ CANIMLAAAR
ŞU HEDEFLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM
HEDEFLERİ ÖNEMLİ
GÖREYİM SİZİ SON 2 GÜN HEDEFE VARMAK İÇİN SON KOZLARIN OYNANACAĞI GÜNDÜR

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:10 KASIM HEDEFLERİ:KK53:

Ahu060812 Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam

Efser Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada

suspushanimcim suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..

Bonus Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef

nar_cicegim nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.

@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..

@eflalim (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..

Nevreste Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu

S Sguat girls
(59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar

matematik61 matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.

@Makbule007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi

ecemavi ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın

Antepia27 Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.

ada81 ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum

@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu

@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı

Nefs Nefs (?)________________________

ErSeSi ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin

kelebekolacam kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli

@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri

deynepnaz deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?

@Stepbystephappiness (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık

@AHMET esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..

cakil80 cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım

begum75 begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm

@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

Ben hedef kiloya indim geçen hafta .Nasıl olsa indim diye hafta sonu kaçamak yaptım ,artıdayım :olamaz:Diğer günler yemezsem aynı kiloya gelirim sandım ama inmiyor tartı:skandal:
Ye sen daha ye:KK45:
Bende kacamak yapıyorum ama iste boyle bir ileri iki geri kilo veremiyorum hele masumun metasi asla kacamak kabul etmeyen bir meta ama iki gunde dengeler
Nerseyse 6ay olacak bir ileri iki geri tam altı ay olunca tekrarlisteye girmek istiyorum eğer liste varsa sorumluluk var
Onun icin biraz vereyim de beni listeye alsın kaptan
Alırsın demi kaptan @MiuLego

Gunaydin hayirli sabahlar ♡ kizin gezisi var okula goturcem bir ses edeyim dedim ♡ seviliyorsunuz ♡

@MiuLego dun sana yazdigimi duzelteyim begum75 begum75 iletmissindir zaten

Sali gunu
40 dk tempolu yuruyus
35 dk lesli
30 tane ip
Yok kız iletmediydim ki:KK53:

sen de seviliyorsun:KK37:

Gunaydin hayirli sabahlar ♡ kizin gezisi var okula goturcem bir ses edeyim dedim ♡ seviliyorsunuz ♡

@MiuLego dun sana yazdigimi duzelteyim begum75 begum75 iletmissindir zaten

Sali gunu
40 dk tempolu yuruyus
35 dk lesli
30 tane ip

@MiuLego kaptanım bonusun mesajını iletmedin bana

Ben hedef kiloya indim geçen hafta .Nasıl olsa indim diye hafta sonu kaçamak yaptım ,artıdayım :olamaz:Diğer günler yemezsem aynı kiloya gelirim sandım ama inmiyor tartı:skandal:

Revaniye de enfes demeyi ihmal etmemişsin :KK53:
Revani yemiyorsun ama dondurma yalıyorsun :duduk:
Şaka bir yana iradeli olmak lazım,hem yiyeyim hem zayıflayayım olmuyor işte :cry:

deynep aynı şeyi ben yaptım,cumartesi direk hedef rakamı gördüm,o gün yedim,sonraki günlerde kaçamağım olmadı ama sadece pazar akşamı eşim maça bakarken meyva yedim,pazartesinden beride spor da yapıyorum ama bu sabah cuma günkü kilomu gördüm :KK43:umarım cumaya azda olsa eksi görürüm

aslında o dondurma yalamak değilde hani pırasada çok leziz ımm demek içindide işte burda her şeyiifade edemiyoruz
bu arada makarna değilde çorba varmış :KK76:
pırasa+çorba yirim :kk77:

Günaydınnnnnnnnn:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Dünden işler birkmiş kızlar acilen yapmam lazımdı azcık yaptım ancak günaydın diyebildim.. Halledeyim geliyorum
kolay gelsin kaptanım:KK3::KK69:
HADİ CANIMLAAAR
ŞU HEDEFLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM
HEDEFLERİ ÖNEMLİ
GÖREYİM SİZİ SON 2 GÜN HEDEFE VARMAK İÇİN SON KOZLARIN OYNANACAĞI GÜNDÜR

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:10 KASIM HEDEFLERİ:KK53:

Ahu060812 Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam

Efser Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada

suspushanimcim suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..

Bonus Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef

nar_cicegim nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.

@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..

@eflalim (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..

Nevreste Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu

S Sguat girls
(59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar

matematik61 matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.

@Makbule007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi

ecemavi ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın

Antepia27 Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.

ada81 ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum

@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu

@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı

Nefs Nefs (?)________________________

ErSeSi ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin

kelebekolacam kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli

@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri

deynepnaz deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?

@Stepbystephappiness (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık

@AHMET esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..

cakil80 cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım

begum75 begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm

@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

şu hedefleri gözümüze gözümüze sokmayaydın iyiydi :110:

Back
X