- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Hosgeldin canim. @MiuLego kaptanimiz birazdan gelir sana bilgi verir. Sen istersen ilk sayfadaki bilgi formunu doldurup paylas o gelene dekHayırlı aksamlar hanımlar. Öncelikle merhaba. Ben de 7 ay önce doğum yapmış, şu anda 90 kilo olan obez bir hatunum. Şimdiye kadar diyet falan yapmadım sutum etkillenmesin diye ama iyice rahatsız oluyorum halimden.Birkac haftadır kendi çapımda yaptim biseyler 1 bucuk kilo verdim ama duzenli olmuyor tek basima.Internette kaç gündür araştırma yapıyorum diyet diyet diye. Sizi buldum. Çok güzel motive ediyorsunuz birbirinizi maşallah. Normalde inatci hırslı biriyimdir. Ama diyet konusunda kendimi motive edemiyorum bir türlü Beni de alır misiniz aranıza Lütfen ?sağlıklı besleneyim gaza geleyim ben de 65 kilo fit bir anne olayım.liste mi verilecek yarış mi yapılacak ne yapmam gerekiyor sa yapmaya hazirim
Dengesiz benimki sorun benim kocadaBenimki zayıfla diyor senin yeter zayiflama diyor
Tam yerindesin hırslı insanları severim :) hoşgeldin inan bana burası en pis boğaz insanı bile frenliyor :)Hayırlı aksamlar hanımlar. Öncelikle merhaba. Ben de 7 ay önce doğum yapmış, şu anda 90 kilo olan obez bir hatunum. Şimdiye kadar diyet falan yapmadım sutum etkillenmesin diye ama iyice rahatsız oluyorum halimden.Birkac haftadır kendi çapımda yaptim biseyler 1 bucuk kilo verdim ama duzenli olmuyor tek basima.Internette kaç gündür araştırma yapıyorum diyet diyet diye. Sizi buldum. Çok güzel motive ediyorsunuz birbirinizi maşallah. Normalde inatci hırslı biriyimdir. Ama diyet konusunda kendimi motive edemiyorum bir türlü Beni de alır misiniz aranıza Lütfen ?sağlıklı besleneyim gaza geleyim ben de 65 kilo fit bir anne olayım.liste mi verilecek yarış mi yapılacak ne yapmam gerekiyor sa yapmaya hazirim
Senin boy için iyi 48 49 bence benim fikrim ol bencede o nerden bilcekDengesiz benimki sorun benim kocada
Kaptanimiz gelince sana hemen bilgi verir canım hoşgeldinHayırlı aksamlar hanımlar. Öncelikle merhaba. Ben de 7 ay önce doğum yapmış, şu anda 90 kilo olan obez bir hatunum. Şimdiye kadar diyet falan yapmadım sutum etkillenmesin diye ama iyice rahatsız oluyorum halimden.Birkac haftadır kendi çapımda yaptim biseyler 1 bucuk kilo verdim ama duzenli olmuyor tek basima.Internette kaç gündür araştırma yapıyorum diyet diyet diye. Sizi buldum. Çok güzel motive ediyorsunuz birbirinizi maşallah. Normalde inatci hırslı biriyimdir. Ama diyet konusunda kendimi motive edemiyorum bir türlü Beni de alır misiniz aranıza Lütfen ?sağlıklı besleneyim gaza geleyim ben de 65 kilo fit bir anne olayım.liste mi verilecek yarış mi yapılacak ne yapmam gerekiyor sa yapmaya hazirim
Cook teşekkür ederim çok heyecanlandim.Hosgeldin canim. @MiuLego kaptanimiz birazdan gelir sana bilgi verir. Sen istersen ilk sayfadaki bilgi formunu doldurup paylas o gelene dek
Onun korkusu iki çocuk ev market bütün iş bende eve çöp olmaz kendisi banka işleri de dahil faturalar falan hepsi bende zayiflayinca güçsüz dusersin korkusu canım başka bir şey değil geçen akşam tatlı falan almış ben şok geçirdim derdi ayriymis o ayrida neyse sonuçta almisSenin boy için iyi 48 49 bence benim fikrim ol bencede o nerden bilcek
Çok teşekkür ederim şimdi sizin mesajlarınızı inceliyordum. Maşallah süper vermissiniz darısı başıma. Ne kadar sürede verdiniz acabaKaptanimiz gelince sana hemen bilgi verir canım hoşgeldin
Çok teşekkür ederim şimdi sizin mesajlarınızı inceliyordum. Maşallah süper vermissiniz darısı başıma. Ne kadar sürede verdiniz acabaKaptanimiz gelince sana hemen bilgi verir canım hoşgeldin
Kız gramı gramina biliyor adamda tartı gibi göz var sabah sen şişmiş sin regl olacaksın dediSenin boy için iyi 48 49 bence benim fikrim ol bencede o nerden bilcek
Bende bir emziren anneyim kızım 8 aylık daha. 4 buçuk ay oldu canimÇok teşekkür ederim şimdi sizin mesajlarınızı inceliyordum. Maşallah süper vermissiniz darısı başıma. Ne kadar sürede verdiniz acaba
@MiuLegoHayırlı aksamlar hanımlar. Öncelikle merhaba. Ben de 7 ay önce doğum yapmış, şu anda 90 kilo olan obez bir hatunum. Şimdiye kadar diyet falan yapmadım sutum etkillenmesin diye ama iyice rahatsız oluyorum halimden.Birkac haftadır kendi çapımda yaptim biseyler 1 bucuk kilo verdim ama duzenli olmuyor tek basima.Internette kaç gündür araştırma yapıyorum diyet diyet diye. Sizi buldum. Çok güzel motive ediyorsunuz birbirinizi maşallah. Normalde inatci hırslı biriyimdir. Ama diyet konusunda kendimi motive edemiyorum bir türlü Beni de alır misiniz aranıza Lütfen ?sağlıklı besleneyim gaza geleyim ben de 65 kilo fit bir anne olayım.liste mi verilecek yarış mi yapılacak ne yapmam gerekiyor sa yapmaya hazirim
Anam şakaKız gramı gramina biliyor adamda tartı gibi göz var sabah sen şişmiş sin regl olacaksın dedi
Çok güzel menü efserim senin meta zaten doymayı seviyor ekmek işin şakası
Ama yarın yersen dayağın gerçeği gelir he. Bugğnkğ menğnğ çoook beğendim.
Gelelim en önemli konumuzacumayı yatış için ayırttın mı kendine
Mis mis daha ne olsun
Maşallah menüne kuzum
Su yazmamışsın az mı içtin yine
Bi de artık hiç spor yapmıyormusun kuzum
Maşallah maşallah idolumsunuz o zaman.ben de yaza hedefime ulasmis olur muyum acabaBende bir emziren anneyim kızım 8 aylık daha. 4 buçuk ay oldu canim
Onun korkusu iki çocuk ev market bütün iş bende eve çöp olmaz kendisi banka işleri de dahil faturalar falan hepsi bende zayiflayinca güçsüz dusersin korkusu canım başka bir şey değil geçen akşam tatlı falan almış ben şok geçirdim derdi ayriymis o ayrida neyse sonuçta almis
Ne şakası tartiyla çıkmadan o söylüyor su kilom bu kilon diye kıl herif ne olacakAnam şaka
İşin zor desene benimki hic anlamaz ama görüntüden anlar bi
Ne şakası tartiyla çıkmadan o söylüyor su kilom bu kilon diye kıl herif ne olacakb3 aydır tartilmadi kendisi geçen dedim nasıl merak etmiyorsun kilonun dedi 80 kiloyum çıktı tartiyla 80 kilo tabi ben böyle oldum geçen dedim bilerek 53 diye sen 51 kilosun yemezler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?