- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ulaşırsınız önünde 7 ay var haziran gibi 58 60 çokta güzel olur emziren anne olmanın avantajını kullanıp sporla taclandirirsan neden olmasın kiiMaşallah maşallah idolumsunuz o zaman.ben de yaza hedefime ulasmis olur muyum acaba
Kill herif ne olacakKocanın maşallahı var aboooo
Helal olsun valla
Onu anlatamiyorsun bide zayıfı sevmiyor beyimiz balık etli olması lazimmisHe o mesele ne zayif kadınlar var sen spor yapan bir bayansin ben sıkıntı olacağını zannetmiyorum bizim insanımızda yiyen insan sağlıklı kilolu insan heybetli güçlü diye söyleniyor ama nerde tam tersi fit olmak candır can
Sen deyince hatırladımSen neler yedin
@MiuLegoIlk sayfayi inceledim.kurallari okudum biraz.formu dolduruyorum o zaman
Ad Hatice
Yas 30
Boy 163
Kilo 90.2
Hedef 65 (uçtum mu bilmiyorum şimdilik 70i görsem de yeter)
Kilo alma nedeni Hamilelikte aşırı dengesiz beslenme, pisbogazlik, bunye (şu icsem yarıyor gillerdenim)
Kendimi anlatayim:30 yaşındayım.5 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.ogretmenim fakat bebekten dolayi ücretsiz izin aldım. Şu anda ev hanımıyim yani.simdilik bu kadar sorunuz olursa cevaplarım seve seve. .
Ece ondan sonraki hafta benimle olsa mortiiHulya pazartesi ye kadar yokmuş öbur hafta da olur tabi isterseniz
Niyeki sen mezun olmuyormusun?Ece ondan sonraki hafta benimle olsa mortii
Ay merakımdan soruyom iki saat yürüyüğ 300 point nasıl oluyo ben 240 oluyo diye biliyordum ozaman ben hep yanlıl hesaplıyodımEtiket yapmayı unuttum ya benbegum75
Çook teşekkür ederim. Paylaştım canım.Hosgeldin canim. @MiuLego kaptanimiz birazdan gelir sana bilgi verir. Sen istersen ilk sayfadaki bilgi formunu doldurup paylas o gelene dek
Merhaba hoşgeldin 7. TakımaIlk sayfayi inceledim.kurallari okudum biraz.formu dolduruyorum o zaman
Ad Hatice
Yas 30
Boy 163
Kilo 90.2
Hedef 65 (uçtum mu bilmiyorum şimdilik 70i görsem de yeter)
Kilo alma nedeni Hamilelikte aşırı dengesiz beslenme, pisbogazlik, bunye (şu icsem yarıyor gillerdenim)
Kendimi anlatayim:30 yaşındayım.5 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.ogretmenim fakat bebekten dolayi ücretsiz izin aldım. Şu anda ev hanımıyim yani.simdilik bu kadar sorunuz olursa cevaplarım seve seve. .
Aman akşam yemeğinden kaçayım diye mangal yakalım dedim adam sen tut ablasıgilide getir yeni gittiler çok yoruldum bugün bide 3 kat evi komple süpürdüm üstüne spor yaptım üstüne pazara gittim üstüne köftesi salatası saç kavurması pişirmesi toplaması çayı meyvesikızdım adama da işte.hayır teli duymamışım yoksa aramış yok derdim haftaiçi haftaiçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?