Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onu anlatamiyorsun bide zayıfı sevmiyor beyimiz balık etli olması lazimmis

Ilk sayfayi inceledim.kurallari okudum biraz.formu dolduruyorum o zaman
Ad Hatice
Yas 30
Boy 163
Kilo 90.2
Hedef 65 (uçtum mu bilmiyorum şimdilik 70i görsem de yeter)
Kilo alma nedeni Hamilelikte aşırı dengesiz beslenme, pisbogazlik, bunye (şu icsem yarıyor gillerdenim)
Kendimi anlatayim:30 yaşındayım.5 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.ogretmenim fakat bebekten dolayi ücretsiz izin aldım. Şu anda ev hanımıyim yani.simdilik bu kadar sorunuz olursa cevaplarım seve seve. .

Sen deyince hatırladım
Sabah sade duble turk kahvesi vede 1adet gün kurusu
Ardından jillian
Kahvaltı
Sebzeli omlet 2lokma ekmek ıhlamuru klasik kahvaltı
Oglen
Aslinda.öğle yemeyecektim a hala sagolsun canım onu bunu isteyince salata vede 1parca tavuk göğüs eti 2duble bardak ayranla kendimi sakinlestirdim
Arada cayla bir incir
Aksam
Salata yarim bardak ev yapımı limonata ve de hamsi buğulama
Arada
azcik kuruyemiş bir incir
Menum kalabalık ben kalabalık menüyle pek veremem ama cıs yok bide gelmeyen hala var fena şiştim ama pes etmem son ana kadar

@MiuLego

Aman akşam yemeğinden kaçayım diye mangal yakalım dedim adam sen tut ablasıgilide getir yeni gittiler çok yoruldum bugün bide 3 kat evi komple süpürdüm üstüne spor yaptım üstüne pazara gittim üstüne köftesi salatası saç kavurması pişirmesi toplaması çayı meyvesi kızdım adama da işte.hayır teli duymamışım yoksa aramış yok derdim haftaiçi haftaiçi

Merhaba hoşgeldin 7. Takıma

Bu formu bana özel mesaj olarak atmanı isteyeceğim.. kayıt altına alıyırum bende olması lazım..

7. Takım canlı dinamik enerhiktir..kurallarımızı okumuşsun zaten.. aktif olmanı isteyeceğim yani bol sohbetli katılımlı .. ancak öyle fayda sağlayabiliriz birbirimize .. hedefin de güzel uçmamışsın görürüz inşallah o kiloları da.. zamanla tanışır kaynaşırız..

Hoşgeldin yeniden

Okurken yoruldum ahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…