Evli olunca da gezilirAy miu senle takılıp kızılayda gezesim var varya.bekar olaydım ne gezerdik bee
Oooyy vaytim mezun mu oluyo üzüldüm simdiKız vayt mezun olucuk ya bu hafta azcık gönlü hoş olsun hak etti miniğimseni unutmak mümkün mü
Ooo maşallah siz de güzel vermissiniz. Darısı başımaAy miu senle takılıp kızılayda gezesim var varya.bekar olaydım ne gezerdik bee
O her daim bebeğim minnoşumlarsınız her birinizOooyy vaytim mezun mu oluyo üzüldüm simdiazcik daha uzataydiniz keske yine burda olursun hergun diymi vaytim ?
Aferin unutma tabi kiskandim bizde senin minnosunuz kiiiiii:)))))))
Hani eliptiğe gidiyodun sen haniiiiiiiiOoo maşallah siz de güzel vermissiniz. Darısı başıma
Amiiiiiinnnn canim mium beniimmmO her daim bebeğim minnoşumlarsınız her biriniz
Yüksek ihtimal olacak kuzum tartı gülerse ona.. iyice de zayıflamasın böyle iyi :) kalanı da uzun vadede keyifle rahat verecek inşallah.. darısı sana ince bacaklı kokom
Sağol canım desteğin için ♡♡ evet karın yapmıyorum ama diğer egzersizleri yapıyorum zorlamasdan kendimiSikma canini canim. Bi sure sonra yaparsin sen de. Benimkisi 3 yasini dolduracak. Daha yeni-yeni hem psikolojik hem de fiziklsel hazirim zayiflamaya. Sen bol bol yuruyus yap. Yediklerine de dikkat et, sonra da sikilastirirsin vucudunu insallah. Hem benim nerden baksan 3 kilo fazlam var. Ozellikle gobekde. Ama moralimi yuksek tutmaya calisiyorum burdaki kizlarla. Sen de oyle yap
Afiyet olsun cnm harika aaa
sabah 1 kahve
10:00
2 dlm peynir
yarım yeşil elma
öglen
yeşil elma üzerine
1 kase yogurt
tarçın+yulaf ezmesi
az önce
1 kase yogurt
3 badem salatalık
yarım yeşil elma
Aynen bana da aynı tepkiler geliyor boyum 170 65 te kötü olursun diyorlar. Bazıları o kadar veremmesin falanya burda bi hatun var
çaya bakan arkadaş
kendisi 3 tabak makarna yer
bugün meselaaa sabah kahvatltı yapmış evde
burda 2 açma yedi
öglen dışardan makarna yedi
bende eklimde 3 salatalık yiyordum
3 salatalıkmı yiyorsun diyorr
sinir oluyorum yaa, kilomla ilgili kendi çaapında espri yapıyor
ama derdini anlıyorum 157 boyunda 55 kilo
sen benden uzunsun 55 de kötü olursun diyip duruyorrr
Gidemedim 2 çevirdim pedalı bebek uyandı onun sesine kız uyandı derken benim spor iptal. Bi daha bu kadar gece birakmamam lazım ama yetisemiyorum hicbirsey e.daha alışamadım hen 2 çocuklu ev hanımı olmaya.Hani eliptiğe gidiyodun sen haniiiiiiii
Ilk sayfayi inceledim.kurallari okudum biraz.formu dolduruyorum o zaman
Ad Hatice
Yas 30
Boy 163
Kilo 90.2
Hedef 65 (uçtum mu bilmiyorum şimdilik 70i görsem de yeter)
Kilo alma nedeni Hamilelikte aşırı dengesiz beslenme, pisbogazlik, bunye (şu icsem yarıyor gillerdenim)
Kendimi anlatayim:30 yaşındayım.5 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var.ogretmenim fakat bebekten dolayi ücretsiz izin aldım. Şu anda ev hanımıyim yani.simdilik bu kadar sorunuz olursa cevaplarım seve seve. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?