Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız vayt mezun olucuk ya bu hafta azcık gönlü hoş olsun hak etti miniğim seni unutmak mümkün mü
Oooyy vaytim mezun mu oluyo üzüldüm simdi azcik daha uzataydiniz keske yine burda olursun hergun diymi vaytim ?

Aferin unutma tabi kiskandim bizde senin minnosunuz kiiiiii:)))))))

Oooyy vaytim mezun mu oluyo üzüldüm simdi azcik daha uzataydiniz keske yine burda olursun hergun diymi vaytim ?

Aferin unutma tabi kiskandim bizde senin minnosunuz kiiiiii:)))))))
O her daim bebeğim minnoşumlarsınız her biriniz

Yüksek ihtimal olacak kuzum tartı gülerse ona.. iyice de zayıflamasın böyle iyi :) kalanı da uzun vadede keyifle rahat verecek inşallah.. darısı sana ince bacaklı kokom

Amiiiiiinnnn canim mium beniimmm

Sağol canım desteğin için ♡♡ evet karın yapmıyorum ama diğer egzersizleri yapıyorum zorlamasdan kendimi Ayy ben 3 yaşına kadar bekeletemem yaa 15 kg fazlam var hem yaşıma göre hem de sağlığım icn

Menümmm
Sabah
2 has yumurta
2 ince dilim çavdar ek
Peynir zeytin domates salatalk

Ara 2 kare bitter

Öğlen
Yağsız yoğurt çorbası
2 dilim çavdar

Ara 1 cennet hurması

Aksam
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık bamya
3 parça tavuk

3 lt ye yakın şu
30 dk egzersiz
Yapabilirsem 1 mil de Leslie yaparım belki

Aynen bana da aynı tepkiler geliyor boyum 170 65 te kötü olursun diyorlar. Bazıları o kadar veremmesin falan ama onlara inat gidecek bu kilolar

Hosgeldin 2 cocuk haric cok benziyoruz :) Benim 1 tane 11 aylik var ben de öğretmenim ucretsiz izindeyim. 29 yas 161 boy 85 kiloyla basladim ben de 65 ucuk degil merak etme benim de görünen hedef 65 ama aslinda 58 e kadar inmek istiyorum inşallah. Sen de yaparsin burada yiyeni dovuyolar ama sen emziriyosun kismi dokunulmazligin var Gevezeligimize alismak biraz zaman alabilir.Sayfaya girdiginde bunkadar mesajda ne yaziyor diye gözün korkabilir ama alışıyorsun merak etme.Tekrar hosgeldin

Ay kizlar ben bir yorulmusum bir uyumus sizip kalmisim.Kalktim islerimi hallettim oglumu doyurdum yesil cayimi ictim yatcam birazdan.Guya biraz daha spor yapacaktim ama kaldi bugunluk
300 ip
30 dk leslie
60 dk yuruyus ile bugünü kapattim.

Cumaya ne kaldı şurada

Yarın güzel eksilere uyanalim inşallah amin

Hadi iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…