Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yerden göğe kadar haklısın Bn dede durum o ya maddiyatta değilim ama insan arada çiçek alır karısına
Kuzum alır ama hep sitem sonucu alır dediğim de sene de bir heralde nişanlı iken haftada alırdı nerdeyse

Maşallah Cocom,ne güzel olmuşsun,darısı başıma.

Benim reglde bayağıdır yok,ilaca başladım 2 haftaya gelecek,inşallah bayağı faydası olur bana

mı desem maşallah mı desem bilemedim

Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin

Öglen
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt

Aksam
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Su:2 lt
Dukan iceceği

@MiuLego
Kara vicdanlı mıYapsam mı acaba diyordum ,sen sevmediysen ben hiç sevmem

B grubu vitaminler ödevim şimdi oturup onları çalışcam

Salataya mutlaka zeytinyağı ve limon sıkılmakıymış heee yeşillikteki vitaminlerin emilimini o sağlıyormuş
Ayçiçekyağı olmaz mı,salatada zeytinyağını fazla sevmiyorum ben.Bir de kendi kaseme alıp bazen elma sirkesi de katıyorum ben

Çörek otu iyi geliyor halaya için kızlar. Bugün de iki kupa içeyim de tam olayım. Mecburen baş ağrım yüzünden iki gündür ilaç içtim. Dayanılaçak gibi değildi. İlaç içince de kesiliyor hala

Alemsinn yaaa...

Kuzum alır ama hep sitem sonucu alır dediğim de sene de bir heralde nişanlı iken haftada alırdı nerdeyse
Benim eşim yazın çok getirir ,bu aydan itibaren getirmez.Çünkü bahçedeki gül ağacı solmaya başladı.Bir de sanki dışarıdan almış gibi bir edayla getiriyor gülü

Benim eşim yazın çok getirir ,bu aydan itibaren getirmez.Çünkü bahçedeki gül ağacı solmaya başladı.Bir de sanki dışarıdan almış gibi bir edayla getiriyor gülü
A ha ha iyiymiş ay çiçeği onun olsun saygı göstersin yeter

eksi menüsü heeeeeee
Yok canım yok hep artı çok sıkıldım gerçekten. Bugün detoks yapmam gerekecek yoruldum ya hala geldi sabah.
hala da gelmiiş işte azcık umutlu ol yarın için yaaa

Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
Hoş geldin aramıza. Emziriyorsun değil mi? O zaman normal bırak gelmesin. Sütün kalitesi düşüyor regl gelince bence

vay vay vaaaayyyy 51 ler mi geliyooor
Herkese günaydın

Yarın cumaaaaaa
eveeeetttttttttttttttt
Bana günaydın yok mu buaralar tirp canım üzernize alınmayın
günaydın pembik yazılı efserim günaydın

Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
Civanperçemini okumuştum ama hiç denemedim.Ben ilaç kullanmadan regl olmuyorum,doğumda yaşadığım sıkıntıdan dolayı

Koptum

Tatlim vicdan corbasi detox gibi bir sey internette tarifi var.
Ipi halinin ustunde corapla atliyoruz. Illaki ses cikiyordur ama cok uzun surmuyor zaten.
Adet icin de saracoglunun sogan kurunu onerririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…