Kuzum alır ama hep sitem sonucuYerden göğe kadar haklısın Bn dede durum o ya maddiyatta değilim ama insan arada çiçek alır karısına
Durun bide öncesi sonrasi yapayim kizlar
Eki Görüntüle 2065119 Eki Görüntüle 2065120 Eki Görüntüle 2065121 Eki Görüntüle 2065122
Benim reglde bayağıdır yok,ilaca başladım 2 haftaya gelecek,inşallah bayağı faydası olur banazıkkımın pekini yesinler tövbe yarabbim
iyiyim canım bugün biraz daha iyiyim ..buraya da daha fazla uğrayabildim ... bulantılar yavaş yavaş terk ediyor beni .
sende modifiye vicdan yapmışsın gördüm :)))
ben inanıyorum sana ...
sonrasında da öyle haftada 1-2 beklemiyorum tabii ki .. ama ayda 2 kilo gideceğine eminim temiz ... 5 ayda 10 kilo eder ...süper bence
süpeeeer ya
ilk koyduğun fotoda çok şaşırmıştım zaten ..kilona göre göbek inanılmazdı ... gerçi sonradan anladık gelmeyen regl göbeği imiş o :)
Bu haftaki sporumu tüm sevip de kavuşamayanlara armağan ediyorum
Cumartesi:
1000 ip atlama= 200
40 dk pilates= 120
40 dk callan egzersiz= 120
90 dk yürüyüş= 225
Toplam= 665
Pazar:
90 dk yürüyüş=225
1500 ip atlama= 300
40 dk callan= 120
30 dk göbek atmaca= 105
Toplam= 750
Pazartesi:
60 dk yürüyüş= 150
2000 ip atlama= 400
40 dk callan= 120
40 dk zumba= 140
Toplam= 810
Salı:
60 dk yürüyüş= 150
40 dk callan= 120
2000 ip atlama= 400
30 dk dans= 105
Toplam= 775
Çarşamba:
90 dk yürüyüş= 225
2500 ip atlama= 500
40 dk callan= 120
30 dk pilates= 90
Toplam= 935
@Candysugar
begum75 sana zahmet minnakım
Kara vicdanlı mıMenümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Öglen
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt
Aksam
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Su:2 lt
Dukan iceceği
@MiuLego
Ayçiçekyağı olmaz mı,salatada zeytinyağını fazla sevmiyorum ben.B grubu vitaminler ödevim şimdioturup onları çalışcam
Salataya mutlaka zeytinyağı ve limon sıkılmakıymış heee yeşillikteki vitaminlerin emilimini o sağlıyormuş
Alemsinn yaaa...odunlarda egilmemeler oluyor bizimkiler odun bile degilll
geçen iş yerinde yemege gittigimiz yer otandıik bir yerdi
kalabalık oldugumuz için bi oda tahsis edilmişti
ortada böyle boynuzlardan filannn bi lamba vardıı
birde tam karşımdaaa inek kafası bölee kurtulmuş mu ne kemiklerii öyle bir şey
eşim gelince naptın dedi napalım yemek yedik , sende ordaydın ama hiç yoklugunu hissetmedim inanki dedimm
nasdıl yani dediii , otantik bri yerdi tam karışmda bir ökzü kafasdı vardı dedimmm
Benim eşim yazın çok getirir ,bu aydan itibaren getirmez.Çünkü bahçedeki gül ağacı solmaya başladı.Kuzum alır ama hep sitem sonucualır dediğim de sene de bir heralde nişanlı iken haftada alırdı nerdeyse
A ha ha iyiymişBenim eşim yazın çok getirir ,bu aydan itibaren getirmez.Çünkü bahçedeki gül ağacı solmaya başladı.Bir de sanki dışarıdan almış gibi bir edayla getiriyor gülü
Menüyu de ekleyeyim kutsal perşembe ne de olsa bugün bizde yamuk olmaz
Uyanınca 1 cb kefir 2 kuru kayısı
Sabah 3 yk yulaf ezmesi 1 muz 10 yer fıstıgi bardak süt
Öğle Mantarlı et sote salata
Ara 1 armut 5 yer fıstığı
Akşam 4 yk nohut eklenmiş salata 3 yk yoğurt
Gün boyu yağ yakıcı cay
Tarif 1 limon 1 elma 1 kabuk tarçın 3 top karabiber 5 karanfil 1 çay kaşığı biberiye 1 lt su hepsini bi tencereye koyup 5 dk kaynatıp bütün gün içiyoruz
hala da gelmiiş işte azcık umutlu ol yarın için yaaaYok canım yok hep artı çok sıkıldım gerçekten. Bugün detoks yapmam gerekecek yoruldum yahala geldi sabah.
Hiç değilim miu gerçekten bunaldımeksi menüsü heeeeeee
hala da gelmiiş işte azcık umutlu ol yarın için yaaa
Hoş geldin aramıza. Emziriyorsun değil mi? O zaman normal bırak gelmesin. Sütün kalitesi düşüyor regl gelince benceBir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
vay vay vaaaayyyy 51 ler mi geliyooor@MiuLego Dün ki koruma menüm efembegum75 ballı çörekim
Sabah; 09:00 - Yaklaşık 15 ad.kuru siyah üzüm + 1 kupa vişne suyu
Öğle; 12:00 - Yarım kase şehriye çorbası + 1 küçük dilim tepsi kebabı(köfte) + 3 ymk kaşığı bulgur pilavı + 3 ymk kaşığı yoğurt + 1 kase salata
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 paket eti form + biraz beyaz peynir + yarım kupa vişne suyu + 3 ad.kaju + 2 ad.badem
Bu sabah tartım geçen cuma ki rakamımyarına daha az planlıyorum bugün menümde balık olacak efenim akşama annemler bizde o yüzden az yerim Dün akşam 7 den 11e kadar abartmıyorum hiç oturmadım evi süpürdüm sildim tozları aldım. Banyo klozet yıkandı, bulaşık makinesi boşaltıldı etraf toplandı çamaşırlar katlandı yerlerine kaldırıldı Mercimek çorbasıyla makarna yaptım bu akşam için saymıyorum bitti
eveeeettttttttttttttttHerkese günaydın
Yarın cumaaaaaa
günaydın pembik yazılı efserim günaydınBana günaydın yok mubuaralar tirp canım üzernize alınmayın
Civanperçemini okumuştum ama hiç denemedim.Ben ilaç kullanmadan regl olmuyorum,doğumda yaşadığım sıkıntıdan dolayıBir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
Koptumodunlarda egilmemeler oluyor bizimkiler odun bile degilll
geçen iş yerinde yemege gittigimiz yer otandıik bir yerdi
kalabalık oldugumuz için bi oda tahsis edilmişti
ortada böyle boynuzlardan filannn bi lamba vardıı
birde tam karşımdaaa inek kafası bölee kurtulmuş mu ne kemiklerii öyle bir şey
eşim gelince naptın dedi napalım yemek yedik , sende ordaydın ama hiç yoklugunu hissetmedim inanki dedimm
nasdıl yani dediii , otantik bri yerdi tam karışmda bir ökzü kafasdı vardı dedimmm
Tatlim vicdan corbasi detox gibi bir sey internette tarifi var.Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?