Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elbette ben basladim bilemmmm simdi kahvalti yapacam saat 16.30 aksam yemegiii )

Ya basit belki ama dün öyle üzüldüm ki. Kaynım eltime çiçek almış doğum yaptı diye. Ne var bunda normali bu zaten demeyin. Evet o odun bile almış. Benimki iki doğumun da bile almadı istediğim halde evet almadı. Görünce buruklaştım işte. Ya çiçeği geçin bir ne bileyim minnet dolu gözle bakmadı, öpmesi vs doğum sonrası.
Bende bu adama iki çocuk doğurdun hem de binbir zahmetle oldu doğumlar.
Geçen yıl evlilik yıl dönümünde çiçek almıştı, iki tek gül çocukların adına birde kalpli yaprağı olan bir saksı çiçeği. O da nasıl oldu beyefendi akşam geldi hiç bir şey yapmamış, hamama gidicem dedi e dedim bugün evlilik yıl dönümü bari evde dur. ... gitti gece gelmiş çiçek. Ben o çiçeği napıyım daha ne değeri kaldı.
Bana her çiçek alması zaten büyük bir öküzlük sonucu olmuştur....
Off işte ne bileyim hormonlar heralde
Çocuklar da çok üzüyor bu ara doluyum

odunlarda egilmemeler oluyor bizimkiler odun bile degilll

geçen iş yerinde yemege gittigimiz yer otandıik bir yerdi
kalabalık oldugumuz için bi oda tahsis edilmişti
ortada böyle boynuzlardan filannn bi lamba vardıı

birde tam karşımdaaa inek kafası bölee kurtulmuş mu ne kemiklerii öyle bir şey

eşim gelince naptın dedi napalım yemek yedik , sende ordaydın ama hiç yoklugunu hissetmedim inanki dedimm
nasdıl yani dediii , otantik bri yerdi tam karışmda bir ökzü kafasdı vardı dedimmm

çok güzel menü zeytinciğimmmm

aşır kibarımmmm
neden ola ki :)
Sabah
2has yumurtanin beyazi
3kozlenmis domates
Zeytim
Ppeynir

Vicdan
Vicdan
Vicdan...

Su2
Spor1300ip
30dk egzersiz
60dk normal yuruyus

@MiuLego @begum75
vicdan sana tartıda ne dedi acaba bilgilendir bizi nisaaaaaa harika detoks günü olmuş tam
Evet beni bile frenledi 24 gun oldu kola icmeyeli
daha 2400 günler de görecek bu gözler çakılım

Ayyy banu güldürdün beni yarıldım

Ayyy banu güldürdün beni yarıldım

öylee ama eflal ben odunluk , öküzlük kabule tmiyorum önemsemeyip istemeidkleir için yapmıyorlar birşeyi

benim eşim normaldeçok incedirr
kız kardeşi anlatır filan eskiden ona bile neler ne süprizler yapamış

hatta kuzeni askerdeyken , sevgilisnin boynu bükük kalmasın diye ona dogum günü partisi filan yapmış

kız kardeşine , sevgililerine ona kezaaa , bize gelince öküz

Ayy reziller işte. Ölürler iki güzel söz söyleyip bir demet çiçek alsalar. Ne benciller ya benimki ezelde de böyleydi sorun yok bu durumda hep veni söylememle yapar.

BEKLENEN
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl KISAKÜREK

Bu aralar eşime beslediğim duygulara tercüman Necip Fazıl

Yerden göğe kadar haklısın Bn dede durum o ya maddiyatta değilim ama insan arada çiçek alır karısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…