100 kilo olayım ben tamam'ı sende beni vur
Ben sabah eksi 500 gorucemkieritilir
Bakk buraya yazıyorum sabah 59 500 59 300 civarında olucamkızmadım tamam
türkanım sen yaparsın balım güvenim tam
perşembeler konusunda hassasım biliyorsun en önemli gün çünkü.. kızmadım sakinim
Beni sevin bana günaydın diyin sadece beni öpünHangi kaptanımız tripliydi ki hepsi sanki ballı konuşuyor
BennnnnnnnnnnKendime şöyle dislisinden bir mort arıyorum haberiniz ola
Gadam bizim oralarda kardesim demek :)no karbonnnnnnnnnnnnnnn
yes yağ yakımıııııııııııııııııııııııı
tertemz beslenmeye başladım ulan
hadi bkalım 52 bekle beni
ada81 sözümüz söz demi adam gadam gadam ne ola ki
insallah IgdemBoşver sen kuzum Biz oynarız . Hayırlı haberlerle gel inşallah
Şair burada diyor ki ben leslie bacıyla yürüyecem bahane arıyordum...İvit bence bahaneye gerek yoh... 1 yk pirinç ne la. Yanlış yönlendirme olmasın da kaçamak yaptığına değmez
Heheheheh (yaban çakalı gülüşüm) Arkadaş gelip de planlarımı bozmasa şu 3 gün 1000 pointin altına düşmeyecektim, niyetim hit cardio ya başlamaktı fekat hayaller hayatlar
Ona da reglden sonra başlarım artık
Bu arada miu hunharca su içtim bugün. 2 de kahve. Wc den çıkamıyorum
Aaa kim demiş onu sence ben seni terkedermiymGelmem ki
Beni sen terkettin
Tmm kiz Türkan bu hafta mortiyiz o zaman izle beni cnm bak nasıl kilo veriyorumBennnnnnnnnnn
YaaaaaGadam bizim oralarda kardesim demek :)
Bilerek yazdin sandim :)Yaaaaa
Bilmiyodum iyi bari cuk diye oturmuş :)
Aaa kim demiş onu sence ben seni terkedermiymBunu söylememiş kabul ediyorum
Tmm kiz Türkan bu hafta mortiyiz o zaman izle beni cnm bak nasıl kilo veriyorum@MiuLego Türkan ı yiycem bu hafta canım
O kadar ipe o borek kalir mi canim erir gider...Ohh mis gibi yesilsoganli maydonuzlu kivircikli 2 yumurta ile salata yaptım
1 dilim sadece ufacık börek yedim onuda saatlerce çiğneyerek
1 2 çatal yoğurt kaymağı 1 çay kaşığı da pekmez yedim ohhh
Öğlen de sadece taze fasulye yicem bi porsiyon bu kadar akşamda kuru kayısı incirle geliştiricem @MiuLego borege kızma valla 1 dilim dil ekmek yerine yedim
Nare83 bende de olur ara ara öyle dengesiz artışlar kuzum evde mısır püskülu kiraz sapı varsa demle bol bol iç maydanoz sapini kaynatıp onu da içebilirsin akşam yediye kadar en az 3 lt su bitmiş olsun zaten hafif beslenirsin spor yapmiasindir inşallah onu geç saatte yapmak da ödem tutuyor hiç panik olma kuzum menülerinize güzel yalancı bi sonuç o rakam yarına düzelecek
Nare83 bende aynıyım ve gerçekten bıktım ya, harbi bıktım bir haftadır kiraz sapı mısır püskülü hibiskus daha başka karışımlar içiyorum, yediğim ortada ve ciddi artı bezdim moralim dipte. Kahvaltı ettim günün geri kalanı elma olacak yine, yarın öğlene kadar aç aç spor yap bekle ne yapıyım daha. Spor iki çocukla bu kadar oluyor, spora yüklensem bütün işler kalıyor, küçük çıldırıyor, akşam büyüğün ödev faslı zaten iki saat sürüyor. Akşam onlar yatınca yapamam benimki laf söyler çocuklar uyanacak napıyorsun diye. Offf dertliyim işte
Türkanla ortak olun ikinizi de yeneyimBana da morti lazımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?