yavrum hala gelmiyor muydu? hala gelirken sen artı olmuyor muydun? bunu bile bile bu artıyım dertlenmesi niyeNare83 bende aynıyım ve gerçekten bıktım ya, harbi bıktım bir haftadır kiraz sapı mısır püskülü hibiskus daha başka karışımlar içiyorum, yediğim ortada ve ciddi artı bezdim moralim dipte. Kahvaltı ettim günün geri kalanı elma olacak yine, yarın öğlene kadar aç aç spor yap bekle ne yapıyım daha. Spor iki çocukla bu kadar oluyor, spora yüklensem bütün işler kalıyor, küçük çıldırıyor, akşam büyüğün ödev faslı zaten iki saat sürüyor. Akşam onlar yatınca yapamam benimki laf söyler çocuklar uyanacak napıyorsun diye. Offf dertliyim işte
Morti işi ne oldu bulabildinmivay vay vaaaayyyy 51 ler mi geliyooor
eveeeetttttttttttttttt
günaydın pembik yazılı efserim günaydın
59.5 görmezsen yarına bittin elektrikli sandalye sopa ve çivili sopa üçlü karışım denicem üzerindeBakk buraya yazıyorum sabah 59 500 59 300 civarında olucam
Kızma bana sev beni kırma narin kalbimi
Beni sevin bana günaydın diyin sadece beni öpünbana ekmek demeyin bol bol spor diyen hangisi
Geldi sabah. Hala aynıyım. Yok ben yanlış yapıyorum bir yerlerde. Gerçekten çok moralim bozuluyor tarif edememyavrum hala gelmiyor muydu? hala gelirken sen artı olmuyor muydun? bunu bile bile bu artıyım dertlenmesi niye
eflalim üzülme kuzumYa basit belki ama dün öyle üzüldüm ki. Kaynım eltime çiçek almış doğum yaptı diye. Ne var bunda normali bu zaten demeyin. Evet o odun bile almış. Benimki iki doğumun da bile almadı istediğim halde evet almadı. Görünce buruklaştım işte. Ya çiçeği geçin bir ne bileyim minnet dolu gözle bakmadı, öpmesi vs doğum sonrası.
Bende bu adama iki çocuk doğurdun hem de binbir zahmetle oldu doğumlar.
Geçen yıl evlilik yıl dönümünde çiçek almıştı, iki tek gül çocukların adına birde kalpli yaprağı olan bir saksı çiçeği. O da nasıl oldu beyefendi akşam geldi hiç bir şey yapmamış, hamama gidicem dedi e dedim bugün evlilik yıl dönümü bari evde dur. ... gitti gece gelmiş çiçek. Ben o çiçeği napıyım daha ne değeri kaldı.
Bana her çiçek alması zaten büyük bir öküzlük sonucu olmuştur....
Off işte ne bileyim hormonlar heralde
Çocuklar da çok üzüyor bu ara doluyum
Eşin de öğretmen mi? Hım dur düşüneyim benKizlar ben de bu sene ilk kez esime bi ogretmenler gunu hediyesi almak istiyorum. Ama ne alsam bilmiyorum.
Daha onceleri farkli gunler icin gomlek, cuzdan, atki falan almistim. Bir de esimin kalem koleksiyonu var
Peki ben ne alabilirim ki.
Cocugun odevini esine kitle benceGeldi sabah. Hala aynıyım. Yok ben yanlış yapıyorum bir yerlerde. Gerçekten çok moralim bozuluyor tarif edemembende takır takır her gün eksi görmek istiyorum, bende hedefe güzel güzel ilerlemek istiyorum
Olabilir ama ucundan görürüm hafta sonu yine alırımvay vay vaaaayyyy 51 ler mi geliyooor
eveeeetttttttttttttttt
günaydın pembik yazılı efserim günaydın
Evet kuzum muzikogretmeni. Acaba kalem seviyor ya kendi ismi yazan bi kalem mi ayarlasamEşin de öğretmen mi? Hım dur düşüneyim benbirde genel olarak zevkleri ne canım? Giyim olarak düşünme sadece
Alemsinn yaaa...
Şimdi 2 şey sormak istiyorum kızlar. Geçmişi biraz okudum da bu vicdan nedir bir de evde nasıl ip atliyorsunuz gürültü olmuyor mu
Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
Koptum
Yok kuzum esimin o bezlerde hic taragi yoktur. Kendini yoramaz minnosnar_cicegim mesela benimkime olta seti alsam bayılır
Onlar uyuyunca geliyor o o saate bırakamam , uykusu gelmiş oluyor hiç yapmaz o zamanCocugun odevini esine kitle bence
vicdan detoks çorba canım sen yapma emziriyorsunŞimdi 2 şey sormak istiyorum kızlar. Geçmişi biraz okudum da bu vicdan nedir bir de evde nasıl ip atliyorsunuz gürültü olmuyor mu
kilo verince olursun regl kuzum kilo da etkiler :)Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
bunaldın demenin de faydası yok ki eflalimHiç değilim miu gerçekten bunaldım
Tabi örnek verdim. Ne bileyim film mi sever oyunlar vs var öyle şeyler mi?Yok kuzum esimin o bezlerde hic taragi yoktur. Kendini yoramaz minnos
500-500 atla eflalim diğer türlü faydası olmazBugün 1000 ip atlayabilirmiyim acep dinleme dinlene gün içine yaya yaya
yok kız bulamadım yok öyle yürekli biriMorti işi ne oldu bulabildinmi
puzzle al büyük beraber yaparsınız hem :)Kizlar ben de bu sene ilk kez esime bi ogretmenler gunu hediyesi almak istiyorum. Ama ne alsam bilmiyorum.
Daha onceleri farkli gunler icin gomlek, cuzdan, atki falan almistim. Bir de esimin kalem koleksiyonu var
Peki ben ne alabilirim ki.
Olur mis gibi hem de. İsim yazan kitap ayraçları var mesela biri bana alsa hoşuma gider bu araEvet kuzum muzikogretmeni. Acaba kalem seviyor ya kendi ismi yazan bi kalem mi ayarlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?