Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne koruması yahu bildiğin nazar boncuklu zayıflama menüsü bu ayyy bayıldım o tatlılara el sürmek yok

beni neden kimse görmüyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

en son tehlikeli soru sordun miu ya ondan görmüyor bence

miu banu dedi ki , akşam neden kafa bi milyon

en son tehlikeli soru sordun miu ya ondan görmüyor bence

miu banu dedi ki , akşam neden kafa bi milyon

kız ben onu iğde yazdı sandım trip yapıyodum ona cevap yazmadım

Nare83 yazılarınız aynı anam ben napaaam

akşam üzüm özü hüpleteceeem alkol eşiğim düşüktür kafa yerinde olmazsa küt diye bayılırsam eve geçinceaşırı merak edersiniz o yüzden haber veriyorum

Anason çayını tavsiye ederim

Seninki bayagi bi buyuk bas mis. Esim bebegi kaybettikten sonra 1 kez agladigimi gordu direk sen uzuleceksen ben bebek istemiyorum dedi. Doktor pat diye yuzumize 8 dusuk yapabilirsin demisti. O lafini hic unutmam esimin bana sen lazimsin demisti. Bebek olsa nasil olur bilmiyorum

Çok sık olmasa da geliyorum canım maşallah sizde iyisiniz okuyorum arada

aslında dün abarttım sabah sabit çıktım, dikkat edersem en az 1 kg gider Antepia27 mortim sen nasılsın

Canım benim de hafta sonu biraz sıkıntı li idi hafta içi uğraşıyorum bakalım yarın ne olacak

Buyukbas bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…