Bir adet korumada iğde menüsü huzurlarınızda efem
Uyanınca(06:00)
1 tk kestane balı(o nasıl bal yav)
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla lorlu omlet
2 dilim tam tahıllı ekmek
Aus avuç içi kadan peynir
Birkaç telaşlı zeytin tanesi
1 tk fıstık ezmesi
yeşillikler meşillikler
Öğlen(12:30)
et köfte(hunharca)
2 yk kepekli makarna
salata
yoğurt
Akşam(17:00)
fırında tavuk
ayran
Spor öncesi de kahveyle 1-2 kuru incir götürebilirim
@MiuLego
gözüm çıktıbeni neden kimse görmüyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
beni neden kimse görmüyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ama benim 2 kilo almam lazımne koruması yahu bildiğin nazar boncuklu zayıflama menüsü bu ayyy bayıldım o tatlılara el sürmek yok
en son tehlikeli soru sordun miu yaondan görmüyor bence
miu banu dedi ki , akşam neden kafa bi milyon
sağlıklı şeylerden almam lazım yazacaktın değil mi iğdeciğim o 2 kiloyu???Ama benim 2 kilo almam lazım
Anason çayını tavsiye ederimkız ben onu iğde yazdı sandım trip yapıyodum ona cevap yazmadım
Nare83 yazılarınız aynı anam ben napaaam
akşam üzüm özü hüpleteceeemalkol eşiğim düşüktür kafa yerinde olmazsa küt diye bayılırsam eve geçince aşırı merak edersiniz o yüzden haber veriyorum
hee eişte aslında anason çayı yazacaktımAnason çayını tavsiye ederim
Taam la yemiyorum pis onlarsağlıklı şeylerden almam lazım yazacaktın değil mi iğdeciğim o 2 kiloyu???
nasıl da kibarım
Seninki bayagi bi buyuk bas mis. Esim bebegi kaybettikten sonra 1 kez agladigimi gordu direk sen uzuleceksen ben bebek istemiyorum dedi. Doktor pat diye yuzumize 8 dusuk yapabilirsin demisti. O lafini hic unutmam esimin bana sen lazimsin demisti. Bebek olsa nasil olur bilmiyorumYa basit belki ama dün öyle üzüldüm ki. Kaynım eltime çiçek almış doğum yaptı diye. Ne var bunda normali bu zaten demeyin. Evet o odun bile almış. Benimki iki doğumun da bile almadı istediğim halde evet almadı. Görünce buruklaştım işte. Ya çiçeği geçin bir ne bileyim minnet dolu gözle bakmadı, öpmesi vs doğum sonrası.
Bende bu adama iki çocuk doğurdun hem de binbir zahmetle oldu doğumlar.
Geçen yıl evlilik yıl dönümünde çiçek almıştı, iki tek gül çocukların adına birde kalpli yaprağı olan bir saksı çiçeği. O da nasıl oldu beyefendi akşam geldi hiç bir şey yapmamış, hamama gidicem dedi e dedim bugün evlilik yıl dönümü bari evde dur. ... gitti gece gelmiş çiçek. Ben o çiçeği napıyım daha ne değeri kaldı.
Bana her çiçek alması zaten büyük bir öküzlük sonucu olmuştur....
Off işte ne bileyim hormonlar heralde
Çocuklar da çok üzüyor bu ara doluyum
odunlarda egilmemeler oluyor bizimkiler odun bile degilll
geçen iş yerinde yemege gittigimiz yer otandıik bir yerdi
kalabalık oldugumuz için bi oda tahsis edilmişti
ortada böyle boynuzlardan filannn bi lamba vardıı
birde tam karşımdaaa inek kafası bölee kurtulmuş mu ne kemiklerii öyle bir şey
eşim gelince naptın dedi napalım yemek yedik , sende ordaydın ama hiç yoklugunu hissetmedim inanki dedimm
nasdıl yani dediii , otantik bri yerdi tam karışmda bir ökzü kafasdı vardı dedimmm
Taam la yemiyorum pis onlarGidem de 50-60 bin ip atlayım en iyisi
Ben biraz hiiiiiiiiiç görmediklerimi dürteyim hele .... bana mı denk gelmiyorlar geçmişi okumuyorum diye ... buraya mı gelmiyorlar hiç bi bakayım@aeben im dilberim nerdesin canom ?
Sarayca balparem , ne durumdasın ..bak perşembedeyiz Antepia27 nın da sesi yok sanki ? çook iddialı idiniz nerelerdesiniz ?
@Triplimelek Megi mi hiçççççççççç görmüyorum , @Gunesinkalbi ausum nasılsın demiyor hiç@caytabagi da girmiyor sanki ve @Kajupi deee .... ve bi de @White Lily den hiç ses çıkmıyor sanki ?
la bak gebe gebe sizi merak ediyorum ...siz de gelin de sorun arada yahu ?
@ErSeSi de görmüyorum hiç .... sedacım nasılsın ne alemdesin ?
aslında dün abarttım sabah sabit çıktım, dikkat edersem en az 1 kg giderAntepia27 mortim sen nasılsın
Buyukbas bunlar
öylee ama eflal ben odunluk , öküzlük kabule tmiyorum önemsemeyip istemeidkleir için yapmıyorlar birşeyi
benim eşim normaldeçok incedirr
kız kardeşi anlatır filan eskiden ona bile neler ne süprizler yapamış
hatta kuzeni askerdeyken , sevgilisnin boynu bükük kalmasın diye ona dogum günü partisi filan yapmış
kız kardeşine , sevgililerine ona kezaaa , bize gelince öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?