biri iğdeyi yoldan mı çıkarma peşindeKız geleydin hurmalı yulaflı toplardan daha başka ikramlarımda vardı
Zaten bes dk dir mesaja bakiyorum bi eksik var ama ne diyene kadan da kısa ve öz ve zayıflatıcı menü
Ule seni çıtır kurabiye diye çaya banıp yemeyen iğdeyi atlar tepsin
olur tabiki çiçeaaammmmmZaten bes dk dir mesaja bakiyorum bi eksik var ama ne diye
Yurumeden 2-3 cig fistik atsam agzima da nesem yerine gelse olma mi
Gelsem mi ne yapsamKız geleydin hurmalı yulaflı toplardan daha başka ikramlarımda vardı
Tenks babeeeolur tabiki çiçeaaammmmm
Ahahahhaha ayyy cikolata deyip durma igde icim bi tuhaf oluyorrr.Gelsem mi ne yapsamDeseler ki kaf dağının ardında çikolata şelalesi var ama önce ejderhalarla devlerle boğuşacaksın... Yanıma alabildiğim kadan kap kacak alır düşerim yola (eve de getirmek lazım)
Çok kötüyüm miu. Ağzıma burnuma kabuk tarçın tıkayasım var ama usulca çıktım mutfaktan. Odamda deriiiiin deriiin nefesler alıyorumbildiricez tabi ben bugün başlıyom sen de söz verdin bi kere
sen bilin yani
bisürü yeni arkadaş var burda
kaptan yardımcısı da tatlıları gömmüş derler menüde görünce
oo o zaman biz de gömek derler
elimde kalırsın o zaman işte
sen bilirsin ama tabi yaniiiiiiiiiii
o yoldan çıkmışAhahahhaha ayyy cikolata deyip durma igde icim bi tuhaf oluyorrr.
Hic zevk almiyorum su an haberin olsun
Gelmesin o iç güdü sonra verdiğimi kilolar da geliyor geriYa ben de aslında alışmıştım ekmeksiz mangala ama şimdi içgüdüsel olarak sanki yiyeyim gibi geliyor
Sağol kaptanımgayet dengeli güzel nehirim nilimmm
iyiyim balparem , sen nasılsın ?
spor yaaaapppppÇok kötüyüm miu. Ağzıma burnuma kabuk tarçın tıkayasım var ama usulca çıktım mutfaktan. Odamda deriiiiin deriiin nefesler alıyorum
Ben bi içimdeki öküzü öldürüp geleyim o zamanAhahahhaha ayyy cikolata deyip durma igde icim bi tuhaf oluyorrr.
Hic zevk almiyorum su an haberin olsun
Hosbuldum. Cook teşekkür ederim. Evet buradaki başarı hikayelerini falan okuyorum vakit buldukça. Burası bana çok iyi geldi. Maşallah biz de mezun oluruz inşallah sizin gibiHoşgeldin haticecimEn doğru yerdesin 7. takımla zayıflamak bir harika
Ben geçen hafta mezun oldum 52.5 kiloyla
Sende en kısa zmanda hedefine varacaksın inşallah
Bitter falan ye bari kuzuBen bi içimdeki öküzü öldürüp geleyim o zaman
Öyle D3 süt konusu çok psikolojimi bozdu benim var mi yok mu diye hala korkuyorum sanki geri gidecek gibi geliyor. Ama denince bugün. Şu anda akşam yemeği yiyorum. Birazdan toplu menu yazicamSüt yapan en güzel şey şu zaten gerisi teferruat yani 2 çocuğum var kızım 3 buçuk aylimti ben diyete basladigimda ve süt sıkıntı si yasamadim su marul kıvırcık tahin helvası bunlar süt yapıyor tahin helvası sabah 2 3 küp şeker büyüklüğünde yiyebilirsin ben ek gıdaya geçmeden tuketiyordum diyetteyken ölçülü ama ama en önemlisi su 6 yemek yemeyi kesersen ve suya yüklenirken sıkıntı yasamazsin
bekliyorum ilk menüyüÖyle D3 süt konusu çok psikolojimi bozdu benim var mi yok mu diye hala korkuyorum sanki geri gidecek gibi geliyor. Ama denince bugün. Şu anda akşam yemeği yiyorum. Birazdan toplu menu yazicam
kızamıyom da yaİğde yolda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?