Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay bi uyumusum ben yine cocuk uyuyunca onun yemegini de yapmamisim kocam gelecek ona da yemek yok.Cocuk uyandi aldim salona geldim yine uyumusum. Mutfaga gidiyorum simdi.Ben ne yesem ki
kız mutfakta da uyuma sakın

ne ye bir kase yoğurt pul biber limon ve bir avuç çiğ kuruyemiş (10 çiğ badem mesela)

çiğ kuruyemiş yoksa bir meyve olabilir

kafaaa niye milyonnnnnnnnnnnnnnnnn

Nasılsın kaptanım

iyiyim balparem , sen nasılsın ?

o bana çıkan elini yirim enerjini yirim geçen bulantılarını yirim

yirim seni ulan tümden

yeme ...perşembe perşembe ödem yaparım

Ausencia ne alaka hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç anlamadım ama görünce aklıma sen geldi.. niye ola ki

ahahahahahahhahahh kız valla yaklaşık 45 dk önce yollayaydın aynı ben

yok hayatımda hiç asitli gazlı içecek sevmem , gittim markete illa ki niğde gazozu almaya tabii tek gazozla gelmedim

kız mutfakta da uyuma sakın

ne ye bir kase yoğurt pul biber limon ve bir avuç çiğ kuruyemiş (10 çiğ badem mesela)

çiğ kuruyemiş yoksa bir meyve olabilir
Kuruyemis var da ben.yogurt sevmiyorum be mium yiyemem hayatta meyveli bile.Süt içtim ara ogunde.Yine icerim olma mi?

Sana herşey serbest ausum ye kuzum sen yeee
Ama ablamlardayim. Gecen haftaya nispeten baya zayifladigimi dedi. Sevindim. Bakalim tarti da aynisini diyecekmi ?
@MiuLego
tartı aynısını demese de sen biliyorsun ki o ödem veya başka bir şey geçici artıdır.. panik yok :)

git git

dayan kapısına

zaten miu kim ki

Kız geleydin hurmalı yulaflı toplardan daha başka ikramlarımda vardı

Sana herşey serbest ausum ye kuzum sen yeee

tartı aynısını demese de sen biliyorsun ki o ödem veya başka bir şey geçici artıdır.. panik yok :)

@MiuLego Miuuuuu menü bildirecez de mi ona göre arkadaşın getirdiği tatlılara elleşmeyecem
Allahını seven üstüme tarçın atsın. Ölüyorum tatlı deyu
bildiricez tabi ben bugün başlıyom sen de söz verdin bi kere

sen bilin yani

bisürü yeni arkadaş var burda

kaptan yardımcısı da tatlıları gömmüş derler menüde görünce

oo o zaman biz de gömek derler

elimde kalırsın o zaman işte

sen bilirsin ama tabi yaniiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…