kız mutfakta da uyuma sakınAy bi uyumusum ben yine cocuk uyuyunca onun yemegini de yapmamisim kocam gelecek ona da yemek yok.Cocuk uyandi aldim salona geldim yine uyumusum. Mutfaga gidiyorum simdi.Ben ne yesem ki
Akşam arkadaşlarla olcam ben canlar giremeyebilirim merak etmeyin emi..
Gece de eve gidince direk uyuyabilirim (kafalar milyonsa)
yarın çıkalım dediler dedim yoooo dostum cumaları kapalıyım yarışma varo yüzden bugüne ayarladım
Nasılsın kaptanım
o bana çıkan elini yirim enerjini yirim geçen bulantılarını yirim
yirim seni ulan tümden
Ausencia ne alaka hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç anlamadım ama görünce aklıma sen geldi.. niye ola ki
Aynen kaptanim. Haklisin. Cok sabirsizim. Iyi bi sopayi hak ediyorumne kadar sabırsızsın sen yaaayapıştı kaldı demen için aylar geçmesi lazım aylar
tam sopa çıkaracaktım kıyamadım hee..
kaç kere etiketledim ben seni gelmedin ki
geçmiş olsun kuzum şimdi rahata çıkmana sevindim ama hep gel heppppppppppp
Teşekkür ederim canımgayet dengeli güzel nehirim nilimmm
perşembe günü abartmak heeee
la adına yakışır triplim
Kuruyemis var da ben.yogurt sevmiyorum be mium yiyemem hayatta meyveli bile.Süt içtim ara ogunde.Yine icerim olma mi?kız mutfakta da uyuma sakın
ne ye bir kase yoğurt pul biber limon ve bir avuç çiğ kuruyemiş (10 çiğ badem mesela)
çiğ kuruyemiş yoksa bir meyve olabilir
Türkan sabaha kadan ip atlayıp kaynanasından azar işitmiş diyorlar
Sana herşey serbest ausum ye kuzum sen yeeeiyiyim balparem , sen nasılsın ?
yeme ...perşembe perşembe ödem yaparım
ahahahahahahhahahh kız valla yaklaşık 45 dk önce yollayaydın aynı ben
yok hayatımda hiç asitli gazlı içecek sevmem , gittim markete illa ki niğde gazozu almayatabii tek gazozla gelmedim
tartı aynısını demese de sen biliyorsun ki o ödem veya başka bir şey geçici artıdır.. panik yok :)Ama ablamlardayim. Gecen haftaya nispeten baya zayifladigimi dedi. Sevindim. Bakalim tarti da aynisini diyecekmi ?
@MiuLego
çok acıkmaz mısın kuzum? süt ve meyve ye bir tane mademKuruyemis var da ben.yogurt sevmiyorum be mium yiyemem hayatta meyveli bile.Süt içtim ara ogunde.Yine icerim olma mi?
Ne istedim biliyor musunAusencia yulaflı hurmalı toplar yapıp kapına dayanayım. Kahveyle karşılıklı yiyelim ya a sen ye ben seni izleyim
Ne istedim biliyor musunAusencia yulaflı hurmalı toplar yapıp kapına dayanayım. Kahveyle karşılıklı yiyelim ya a sen ye ben seni izleyim
Sana herşey serbest ausum ye kuzum sen yeee
tartı aynısını demese de sen biliyorsun ki o ödem veya başka bir şey geçici artıdır.. panik yok :)
Ule seni çıtır kurabiye diye çaya banıp yemeyen iğdeyi atlar tepsin
git git
dayan kapısına
zaten miu kim ki
bildiricez tabi ben bugün başlıyom sen de söz verdin bi kere@MiuLego Miuuuuu menü bildirecez de mi ona göre arkadaşın getirdiği tatlılara elleşmeyecem
Allahını seven üstüme tarçın atsın. Ölüyorum tatlı deyu
ne kadan da kısa ve öz ve zayıflatıcı menüMenumm
Sabah 2 haslanmis yumurta
3 tane sivri biber
Salatalik domates
Ara= tarcinli yesil cay
Ogle= 1 tabak olduren cazibe
Ara=1 kase yogurt(2 kasik)
Az once= 1 tabak olduren cazibe
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?