Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bence deeeeeeeeeeeeeee

halettim gibi inşallah yarın daha eksi görürüm )

Gunde 2 ogun yiyen var mi kizlar ? Ben de istiyorum baslamak. Etkili oluyor mu kilo vermede ?
Ben 2 öğün yiyorum canim 1 de ara yapiyorum kilo da veriyorum cok şükür. Ama ben hayatimin cok buyuk kisminda 2 ogun beslenmeye alisik biriydim zaten

Gunde 2 ogun yiyen var mi kizlar ? Ben de istiyorum baslamak. Etkili oluyor mu kilo vermede ?
ben iki öğün yiyiorum ama mini bi ara yapıyorum öğle ya bi kase yoğurt yada kuruyemiş yada 2 yaprak haşlanmış lahana yiyiorum bu şekilde yapıyorum.... @masumm iki öğün yer arada bişey yemez

Vallahi ben hayatta kızmam Çok tatlısın kuzum ya kıyamam sana Mercimekte fasulye de iyiyse ohh

yirim seni yirim iyiyiz kuzum ya ..keyfimiz de sağlığımız da yerinde şükür

Alıntıların sayesinde atladığım kilo bildirimlerini de gördümm ...

hatice901217 gece metabolizması hızlı olanlardansan ... leptinin güzel çalışıyorsa hiiiç şaşırma ... doğrudur o kilo ...tebrikler

Ahmet esra sende usul usul ilerlerken 79 lara gelmişsin ..tebrikler ...

zaten bunun 8 gr bebiş bide suyu falan derken senin bişeyin yok canım )

bu hafta göreceksin kaptanım, bu kilo dünden bu güne 1 günlük fark

Selam kızlar.
Umarim herkesler çok iyidir.

Maalesef benden sadece eksi 200. 75.9
Gecen hafta 76.1 idim. Regl daha bitmedi.
Haftaya ofise dönüyorum daha dikkatli olacagim inşallah.
Kaynanasiz 3 hafta cekirdek ailemle ne guzeldi. Her ruya gibi cabuk gecti
Umarim herkes bol bol kilo vermistir.

evet ayda 2 kilo verirsem nisanda istediğim kilodayım ama çook yorucu beni bititren sporlar yapmak istemiyorum ozaman yılıyorum acıkıyorum basıyorum karbonu bana en iyisi yürüyüş eliptik arada lesli bunları yapacam bu ay spora gidecem ama bittikten sonra gitmeyecem.... evde yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…