Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildiriyore
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.3
Fark -500
Yüzde 0.74
Kaptan yaz iznimi bi deli deli spora bağlıycam artık şişme düşünmeden.en kısa zamandada gelip listeye geri girecem şu platodan bi çıkayım ivme aşşağı meyillensin.ama baktım cozutuyorum sabit sabit geri girerim beni kabul edersen olarmı?
Not: bu eksi vicdanın eksisi geri gelir zannımca

o ne güzel dua öyle

Benim kocam da bu halimi beğenmedi çok zayıfsın diyor. Kilo al diyor. Minnacık kalmşsn diyor. :))

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84

Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür

Çok iyi makbuş ... artı eksi derken bence oturtun buralarda olmayı ...altını da istemiyorsun zaten .

EE çok iyi

Eki Görüntüle 2065791

Wc dunde yok bugunde yok....olsaydi belki bi 200 - 300 fark ederdi....
Artik sıkı bi sekilde basladim dun itibari ile....

şükür bak yine de o 70 gelmemiş adacım ... artık ona dönüş yok en azından bunu anladın .
bu sefer olacak ...büyük hedefler koyup olmayınca üzülmek yok ... ayda 2 kilo 2 kilo derken hoooop gelecek 59 lar

@cakil80
Mortim tüm hafta artı gezdim:) hala faktörü fena bugün sadece_200 yani düz 67 kiloyum
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67
Kızlar gecmise bakamayacağım misafir kvler gelecek aksama artık

Resmen hala faktörü olmuş ece ... çok şaşırdım .
neyse .. en azından bu yarışla beraber sıkı tutup hala vakti artı gelmedin ..bu da süper

Pazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim

Hadi bakalım 79 resmen sıraya girmiş , gelmeye hazır sana ...

Selam cnm nasılsn. Sağolasn sormuşsun. Pek giremiyorm evt. Bazem son 2 sayfayı okuyorum gidiyorum hemen. Bu ara yoğunum diyecem de hep yoğunum sanki.
Evi akşamdan süpürdm topladm bgn biraz rahatım. Erken de kalktım. Ahh keşke hep erken kalsam ama uyumak da güzel.

hatun eksi gelmiş

izin diyorrrrr

elim izin yazarken yamuluyor
unuturum belki yazmayı
kız iğdenin puanı senden yüksekti en son 1. misin

Her perşembe vicdan yap -500 ü garantile sende

atla deve mii koca ahuya

tebrikler

izin sana hiç yaramayacak ben diyeyim de ... sen 500 500 devam et ..sabitsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…