o daha öğleden sonra türkanımmmmmmmSpor sonuçlarında paylaşın hele bi
Günaydınlar hayırlı cumalar
Tartıda eksi
Kocaya seksi
Tende ipeksi
Hasetin poposu tepsi
Olsun inşallah
Yağmura bereket
Şu günde Ataya rahmet
Kocalarımıza iffet
Metamıza adalet
Cıslara sefalet
Ver Allah ım
Amin amin
o ne güzel dua öyleGünaydınlar hayırlı cumalar
Tartıda eksi
Kocaya seksi
Tende ipeksi
Hasetin poposu tepsi
Olsun inşallah
Yağmura bereket
Şu günde Ataya rahmet
Kocalarımıza iffet
Metamıza adalet
Cıslara sefalet
Ver Allah ım
Amin amin
1. Belli 2. Kimo daha öğleden sonra türkanımmmmmmm
Benim kocam da bu halimi beğenmedi çok zayıfsın diyor. Kilo al diyor. Minnacık kalmşsn diyor. :))Kolay gelsin canim isin zor valla esin surekli kilo kontrol yaptiracak sana))
Ayy ben dayanamazdım Allahtan benim kocam hic karismiyor 78 ikende iyisin iyi dedi 66 oldum o zamanda iyisin iyi dedi... hic laf etmez ona gore spor diyet yaparak kendime yazik ediyormuşum ona kalsa gel pizza yiyelim üstüne kunefe yiyelim oyle biri))
O da dogru tabi. Gelecen haftaya odaklanayim artik napalimAc kalmasan artı cikardin öyle düşün
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84
Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür
Eki Görüntüle 2065791
Wc dunde yok bugunde yok....olsaydi belki bi 200 - 300 fark ederdi....
Artik sıkı bi sekilde basladim dun itibari ile....
@cakil80
Mortim tüm hafta artı gezdim:) hala faktörü fena bugün sadece_200 yani düz 67 kiloyum
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67
Kızlar gecmise bakamayacağım misafir kvler gelecek aksama artık
Pazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim
aynen ausum ben de düşünüyorum tereddüt ediyorum ama
sağlama yaptım 5 lt lik su ile dedi :) olmaz inşallah tipine de bakınca kilosu öyle bence
Selam cnm nasılsn. Sağolasn sormuşsun. Pek giremiyorm evt. Bazem son 2 sayfayı okuyorum gidiyorum hemen. Bu ara yoğunum diyecem de hep yoğunum sanki.Ben biraz hiiiiiiiiiç görmediklerimi dürteyim hele .... bana mı denk gelmiyorlar geçmişi okumuyorum diye ... buraya mı gelmiyorlar hiç bi bakayım@aeben im dilberim nerdesin canom ?
@Sarayca balparem , ne durumdasın ..bak perşembedeyiz@Antepia27 nın da sesi yok sanki ? çook iddialı idiniz nerelerdesiniz ?
@Triplimelek Megi mi hiçççççççççç görmüyorum , @Gunesinkalbi ausum nasılsın demiyor hiç@caytabagi da girmiyor sanki ve Kajupi deee .... ve bi de @White Lily den hiç ses çıkmıyor sanki ?
la bak gebe gebe sizi merak ediyorum ...siz de gelin de sorun arada yahu ?
@ErSeSi de görmüyorum hiç .... sedacım nasılsın ne alemdesin ?
Kilo bildiriyore
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.3
Fark -500
Yüzde 0.74
Kaptan yaz iznimi bi deli deli spora bağlıycam artık şişme düşünmeden.en kısa zamandada gelip listeye geri girecem şu platodan bi çıkayım ivme aşşağı meyillensin.ama baktım cozutuyorum sabit sabit geri girerim beni kabul edersen olarmı?
Not: bu eksi vicdanın eksisi geri gelir zannımca
kız iğdenin puanı senden yüksekti en son1. Belli 2. Kim
o iş bende aklımdayine duruma göre ayarla sen
hatun eksi gelmiş
izin diyorrrrr
elim izin yazarken yamuluyor
unuturum belki yazmayı
kız iğdenin puanı senden yüksekti en son1. misin
Yalnz mesajlara bakıyorm kilo bildirim var diyorum millet perşembeden niye kilo bildirimi yapıyor kii. kafa gitmiş günleri unutmuşum bu gün cuma dimi :)
Kilo bildiriyore
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.3
Fark -500
Yüzde 0.74
Kaptan yaz iznimi bi deli deli spora bağlıycam artık şişme düşünmeden.en kısa zamandada gelip listeye geri girecem şu platodan bi çıkayım ivme aşşağı meyillensin.ama baktım cozutuyorum sabit sabit geri girerim beni kabul edersen olarmı?
Not: bu eksi vicdanın eksisi geri gelir zannımca
heee doğruuuuBenim perşembeyi yazmamislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?