Yalnz mesajlara bakıyorm kilo bildirim var diyorum millet perşembeden niye kilo bildirimi yapıyor kii. kafa gitmiş günleri unutmuşum bu gün cuma dimi :)
Valla çok güzel gidiyor :) aslında korumadaki menülerimi de yazsam zayıflamak isteyenlere hırs olur belki. Zayıflayınca herbişeyi yiyebiliyorum çünkü:) dün mesela kısır yedim kuskus salatası yedim boğaça pizza yedim 1 dilim de tatlı yedim :) ama tek öğündü saat 3 4 gbi sadece bunları yedim.nasıl gidiyor mezuniyetli koruma kajucan ?
Valla çok güzel gidiyor :) aslında korumadaki menülerimi de yazsam zayıflamak isteyenlere hırs olur belki. Zayıflayınca herbişeyi yiyebiliyorum çünkü:) dün mesela kısır yedim kuskus salatası yedim boğaça pizza yedim 1 dilim de tatlı yedim :) ama tek öğündü saat 3 4 gbi sadece bunları yedim.
Gecen hafta 78.2
Bu hafta 77.1
Fark 1.1
Yuzde 1,41
Gecen hafta 60.5
Bu hafta 59.4
Fark 1 .1
Sağol kaptanim bu takim sayesinde valla :)o denge kurulunca her şey yolunda gidiyor canım ....
bende korumada 4 gün yemek 3 gün diyet uygulardım mesela ... herkes doğru taktiği bulunca kendine göre ... bence korumak zor olmuyor ....
Çoook iyisin
Koşarak uzaklaştın 80 lerden
Koşarakta 60 lara geliyorsun inşallah
tebrikler hocam kocaman .... haftaya 76 küsüratsız gelir bence ...hatta 76 ya küselim 75.9 gelsin
vay vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyGecen hafta 78.2
Bu hafta 77.1
Fark 1.1
Yuzde 1,41
gülmekten neyi okuduğumu unuttum@MiuLego canım ...
twerkler kraliçesiaigdedali bi haftada 1 kilo almışsa .... bi düğünle @masumm artı 1.2 görmüşse veeeee kocaaaaa aeben 2 kilodan fazla almışım diyorsaaa 2 öğün adagiller ada81 azıcık karbon aldı diye 69.9 ları görmüşkeeeen ............
(hemen satış austan)
şu fasulyeli aus un dünkü niğde gazozlu partisinden sonra ...................
Eveeeeeeeeeeeeet lafı yeteri kadar uzattık
1.6 artı çıkmasına kimsecikler bi şey demez bence
Yaz kuzum 60.8
bence gelmiş geçmişşşş en minnoş en sevimli kilo bildirimi bu
Kızılır mı yahu ?
yaaaaaaaaaaaaaaaGecen hafta 60.5
Bu hafta 59.4
Fark 1 .1
Aynen öyle. Misal bugün de karatay kahvaltısı yaptm akşama da hafif geçirrm. Dengelerm.o denge kurulunca her şey yolunda gidiyor canım ....
bende korumada 4 gün yemek 3 gün diyet uygulardım mesela ... herkes doğru taktiği bulunca kendine göre ... bence korumak zor olmuyor ....
Çoook iyisin
Koşarak uzaklaştın 80 lerden
Koşarakta 60 lara geliyorsun inşallah
tebrikler hocam kocaman .... haftaya 76 küsüratsız gelir bence ...hatta 76 ya küselim 75.9 gelsin
Nasilsın hemşomgünaydın hemşom
Bende malatyaliyimNasilsın hemşom
Tebrik ederim canım regli şişkinliği kesin daha da azsındırGeçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84
Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür
Wc işini hallet kuzum eksi gelecektir muhakkak o çok etkiliyorEki Görüntüle 2065791
Wc dunde yok bugunde yok....olsaydi belki bi 200 - 300 fark ederdi....
Artik sıkı bi sekilde basladim dun itibari ile....
@cakil80
Mortim tüm hafta artı gezdim:) hala faktörü fena bugün sadece_200 yani düz 67 kiloyum
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67
Kızlar gecmise bakamayacağım misafir kvler gelecek aksama artık
Günaydın herkese. Geçmişi hızla okumaya calisiyorum ben okurken yeni mesajlar akıyor herkesi tanimaya çalışıyorum Hamster gibiyim site sayfalarındailk kilo bildirimimi yapayım. Biraz enteresan ama.Simdi ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve 10 gibi tartildim 90.2 idi.sabah tartildim 89.0 bilemedim yani aksamdan sabaha bu değişimi ama geçici heralde. Ilk hedefim listenize girmek ve sizinle güzel yarislar yaparak şu kilolardan kurtulmak. Sonra da gelsin yeni cici kıyafetler.
Herkese bol eksili günler dilerim.
Geçen haftaki kilo 60.9
Bu hafta 59.9
Eksi
1 kilocuk
Hanımla ben dün yürüyüşün ve ipin azizliğine uğradım accuk
Benden bu haftalık bu kadar yayında yapımda emeği geçen herkese thanks
Kendime tambugday unundan bir krep yapmışım yeminle beyaz undan daha güzel oldu
2 tanecik yedim
Pazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim
Kilomu bildirip işlere kalkışayım ben ,halıyı yıkama niyetim var ,odada halı gözüme battı.Daha yeni yıkamıştım ,kış gelmeden yıkayayım .
Geçen hafta :65.1
Bu hafta :64.7
Fark:400 gr
Sevindim çünkü hafta içi bayağı artıdaydım ,sabite razıydım ,kaçamağım olmuştu.
Bol su için hanımlar.Bol su ve yürüyüşün gücü galiba.
Eki Görüntüle 2065805
merhaba kizlar kav gundur giremiyorum oglum hala cok hasta kucuk diye ilacta kullanamiyoruz ne gecemiz belli ne gunduz uyudugu zaman dilimindede misafirle ugrasiyorum acayip yorgunum mortim kusura bakma telefonu elime alsam birak niye cocukla ilgilenmiyosun oluyorum ins hastaligi atlatinca gelicem ben kilimu bildireyim
Gecen hafta : 81.3
Bu hafta : 80.00
Fark : 1.3
Kilo bildiriyore
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.3
Fark -500
Yüzde 0.74
Kaptan yaz iznimi bi deli deli spora bağlıycam artık şişme düşünmeden.en kısa zamandada gelip listeye geri girecem şu platodan bi çıkayım ivme aşşağı meyillensin.ama baktım cozutuyorum sabit sabit geri girerim beni kabul edersen olarmı?
Not: bu eksi vicdanın eksisi geri gelir zannımca
Tebrik ederim fıstıklar harikasınızGecen hafta 78.2
Bu hafta 77.1
Fark 1.1
Yuzde 1,41
Vallahi ben hayatta kızmam@MiuLego canım ...
twerkler kraliçesiaigdedali bi haftada 1 kilo almışsa .... bi düğünle @masumm artı 1.2 görmüşse veeeee kocaaaaa aeben 2 kilodan fazla almışım diyorsaaa 2 öğün adagiller ada81 azıcık karbon aldı diye 69.9 ları görmüşkeeeen ............
(hemen satış austan)
şu fasulyeli aus un dünkü niğde gazozlu partisinden sonra ...................
Eveeeeeeeeeeeeet lafı yeteri kadar uzattık
1.6 artı çıkmasına kimsecikler bi şey demez bence
Yaz kuzum 60.8
bence gelmiş geçmişşşş en minnoş en sevimli kilo bildirimi bu
Kızılır mı yahu ?
Gecen hafta 60.5
Bu hafta 59.4
Fark 1 .1
vay vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sabitim de sabitim diye günlerce ağlayan sabırsız Berna 4 güünde eksileri patklattı sabrın sonucu işte beeeee
gülmekten neyi okuduğumu unuttum
aus niğdeden 1.6 kilo gazoz mu almış gelmiş
kızmama gerekenleri anladım ama
@masummigdedali aeben siz artısınız heeeeeeeeeee
ausum çiçek fasulyeli çiçek
Ben uyuyacagim kizlar. Kalktigimdan beri sil supur, camasir, bulasik derken cok yoruldum. Oglum da grip oldu, gece iyi uyumadim. Bi de usdune kilo sabit gelince benim moral tamamen coktu. Oglumu uyutdum . Uyursam belki kendime gelirim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?