Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım çay istedi bak şimdi yakın olsak gelirdim be nevimm kalkım bende sallama bişeyler buluyumm...kötüsün kızımm sennn akıllı akıllı oturuyosum nerden çay dedin yaahani sen gelcektin bu tarafa doğruuu....okul açıldı gelmezsin artık bu arada senin minikler 2. sınıf oldular dimi...

ganfed kaçma biyere cayımla bi sigaramı içiyim balkonda geliyorumm hemenn....az muhabbet edekk...evde otur otur patladım yaww...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa,nev81+,

oooooo nevim gelmişş naber tatlım nasıl gidioo...kavuştun kuzularınaa keyfin yerindeee...:86:

sen gerekebn aciklamayi yapiyorsun canim eger biseyde olursa kisinin kendi sorumludur.hic endisen olmasin
İnsan tedirgin oluyor bitanem,ben her bana sorana bunları anlatıyorum ki;Allah vermesin bir sıkıntı olduğunda hazırlıklı olmaları ya da olmadan tedbir almaları için.Rabbimiz hepimize sağlıkla zayıflamayı nasip eylesin

düzene bak maşallah...çalışanların kaderi neyi ne zaman yapacağın planlanmalı yoksaaaaa yetisemiyoruz hayata....gerçi evdeykende aynı kadınların kaderi mi deseydim yoksaa
Bitanem gerçekten saati,günü tek tek planlamazsak;kaosun altından kalkmak daha zor oluyor.Ben tekim,bakmam gereken bir çocuk yemeği bekleyen bir eş olmasa da düzeni seviyorum ben,planlı yaşamayı.Diğer türlüsü beni geriyor Ayşe'm,fıtrat işte Sizlerin işi çok daha zor,Allah kolaylık versin

Ayşemmmm,keşke yakın olsaydık.Şimdi karanfilli çaylarımızı içerken birer sigara yakardık.Günümüzün nasıl geçtiğini konuşurduk.Hala çok istiyorum seni görmek,inşallah mayıs gibi nasip olursa Biz 5 olduk bu yıl bitanem.Yeni bir okul açıldı burda,tayin istedim,ne olur dua edin canlarım hayırlısı ile çıksın.Her gün 25 km yol gitmekten kurtulucam çıkarsa,evimden gözükecek okulun camları.Tabi yine de hayırlı ise,biraz zor çok talep var ama,Mevlam dilerse olur

kızlar faceye resimekledim yorumlarınızı bekliyorummmm
Hemen bakıyorum balım çıtırıma

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa,nev81+,
oooooo nevim gelmişş naber tatlım nasıl gidioo...kavuştun kuzularınaa keyfin yerindeee...:86:
Pazartesi kavuşucaz bitanem,şu an seminer dönemindeyiz.Özledim miniklerimi

ahh ahh ne güsel olurduu bekliyorum inşallah mayısa allah gönlüne göre vericek bitanem ben inanıyorummm...sen gönlünü ferah tut...hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimm

Hemen bakıyorum balım çıtırıma

Pazartesi kavuşucaz bitanem,şu an seminer dönemindeyiz.Özledim miniklerimi

hadi bakalım onlarda örtmenlerini çok özlemişlerdir eminimm gözümün önünde canlanı şimdi birsürü bıcırık öğretmenlerinin güzelliğine güzellik katmış olarak görüyor ve koşarak sarmaş dolaş oluyolar bi andaa..ay ne güzel bi mesleğin var gülüm yaa....

kızlar faceye resimekledim yorumlarınızı bekliyorummmm
Bayıldımmmmmm,ne kadar güzel olmuş fiziğin bitanem,maşallah Yanmak da nasıl yakışmış,o güzel gözlerin kandil gibi parlamış yanmış teninde.Yerim seni yaaaaaa

ahh ahh ne güsel olurduu bekliyorum inşallah mayısa allah gönlüne göre vericek bitanem ben inanıyorummm...sen gönlünü ferah tut...hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimm
Rabbim ne derse hayır ondadır şüphesiz,çıksa da çıkmasa da şerrin hayır tarafına bakıcam yine bitanem inşallah

Gerçekten Ayşem.Çok berbat bir kuruma bağlı olsak da,o çocuklar herşeyi unutturuyor.Kalbi sürekli yumuşak kalıyor insanın.Öfkeleri azalıyor,arınıyor sanki.Rabbim ahiretime de yansıyacak hakkıyla nesillere şekil verecek bir öğretmenlik hayatı nasip eylesin.

Bayıldımmmmmm,ne kadar güzel olmuş fiziğin bitanem,maşallah Yanmak da nasıl yakışmış,o güzel gözlerin kandil gibi parlamış yanmış teninde.Yerim seni yaaaaaa
yüzmek çok iyi geldii... 1,5 kilo aldım ama gözle görünür bi fark olmadı sanırım yüzmeydi spordu derken sıkılaştım birazz...teşekkür ederim tatlımm beraber tatillerimiz olur inşallahhh...

slm julımmnaber nasılsın nişan fala naptın başladı mı koşturmaca

iyi akşamlar hatunlar akşam yemeği faslı bitti mutfak temizlendi bulaşıklar yıkandı,düdüklüde çayım pişiyor acaba düdklüden ses çıktıktan sonra 7 dakika mı henüz ses yok birazdan süzüp içicem....

inşallah canım bak ne anlatıcam sana ben ilkokulu istanbulda bitirdim ve öğretmenime çok büyük bi saygıyla beraber hayranlık beslerdim yıllar gectiiii ortaokul lise üni derken ilk atama yerim istanbul oldu ve istanbulu öğrenir öğrenmez ilk işim mezun olduğum okula gitmek oldu tabi öğretmenim emekli olmu ev adresini aldım idareden evine gittim şimdi yaparmıydım bunu bilmiyorum ama o an annem gibi görmek sarılmak istedim ona....nesse gittim evine kapıyı caldım eşi açtı kapıyı meraba ben ayten hocamın öğrencisiyim ziyarete geldim evdeyse görüşebilirmiyim dedim canımm ya kapıya geldi aysegülümmmm diye bi sarılışı var anlatamam o ağlar ben ağlar bi çay içtim ordan burdan hayttan konuştuk biraz ağlaya ağlayada ayrıldıkk....allah sana da böle mutlu günler görmek nasip etsin inşallahhh...ama ben gene ağlıyorum yaaa canım nasıl özledimm onu....

Slm çıtırrrrr,nasılsın

Maşallah Ayşem,taş gibisin valla

Kaynadıktan sonra 7 dk bitanem

Ayyyy,nasıl gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca benim de biliyo musun,ben de hala ilkokul öğretmenimi 3-5 gecede bir rüyamda görürüm,nasıl güzel ve özel bir bağlılık değil mi

immm nevcim sen nasılsın cnm cnm nişan fln yok biz 1 aydır ayrı idik daha 3 gün oluo barışalı suan düşünmüorum nişan
Ben de iyiyim canım benim,hep bildiğin gibi.Julia'cım bi badere atlamışsınız,emin olmadan yüzüğü takmaman en güzeli bitanem,senin en doğru kararı en doğru zamanda vereceğinden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…