Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar annemide alıp geldim diyetimin ilk günü yani diyetisyenim verdiği diyetin ilk günü çok enteresan diyetisyene gidince psikloljik olarak hiç acıkmıyorum çooook şükür,sabah 1 dilim ekmek 1k.k peynir ve domates salatalık yedim ara salatalık öğle yağsız 90 gr. et teflon tavada pişiridim ve salata az önce salatalık yedim 1 bardak uludağ şekersiz limonata içtim kesmedi light sütle nescafe yapıcam kendime......

pazartesi günü b-fitte pilatese başlıyorum haftada 3 gün inşallah hem ağrılarıma iyi gelir hemde form tutarım....

ganfedim aslı melike benim 32 günlük yeğenim erkek kardeşimin 3.çocuğu onu kastetmiştim dün akşam birde salatalık bildiğin salatalık soyup yiyorum salatalarda sirke ve limon serbest yağ yasak canım.....

aynen katılıyorum sana canım bende 2 gün yaptım bir ara 1 kilo felan verdim hemen geri aldım birde çok halsiz kalmıştım

hadi bakalım hayırlı olsun diyet listen diyelim.canım sen 77 kilodan şimdiki kilona kaç ayda düştün neler yaptın.

Bitanem senin diyetin gerçekten çok ağır bir diyet,iradene hayran olmamak mümkün değil Gülüm,ben yapamazdım ne yalan söyleyim,maşallah bitaneme

Bitanem Allah şifanı versin.Sana Dukanla ilgili küçük bir tüyo veriyim.Bu diyet en baştan yalnızca tüm yaşam boyu 3 kez uygulanabiliyor.Başlayıp bırakmalarımız 2 gün yapmış bile olsak bu sayıya dahil oluyor bitanem,aklında bulunsun.

Deli deliyi,imam ölüyü severmiş lafını ben de çok severim,beni de hep kırıklar bulur çünkü

anşaaacım elma tarçın vs.. çayı,nevin söylediği çay mı? hani 2 günlük kür yapılan
Evet bitanem o çay,ödem söktürücü-karaciğer yağlanmasını temizleyici,kaynattığın çaydanlığı bile ayna gibi yapıyor o derece etkli ama yalnızca ayda 2 kez yapılabiliyor.3 yeşil elma+2 lt su+1 yemek kaşığı bal+1 yemek kaşığı tarçın+3-4 top karabiber+5-6 karanfil+1 limonun suyu düdüklüde 7 dk kaynatılcak,süzülüp içilecek canım.

Bitanem tarifin aslı 2 lt çünkü fazlası böbreklere zarar veriyormuş.O 2 lt de 2 güne bölünerek içilmek zorundaymış,Enderim Saraç'ım öyle diyor

birazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii
Kısmetse döner gelir yemenden,kısmet değilse ne gelir elden derler ya,hakkında hayırlı ise olur canım inşallah

ben de halsizlik falan yok valla 3 . günde yim çok iyi gidiyoor......
Maşallah canım,bu Dukan'ın kilo verdirmekten öte öyle bir incelme etkisi var ki,10 gün sonra 1 beden küçülürsen hiç şaşırma

Kusursuz bir Dukan menü Şifa olsun bitaneme

ne güzel başladınız dukana darısıda benim başıma s dukana başlamanın inşallh.
Hülyam sen kitabı almıştın,bitirdin mi bitanem

arkadaşalr daha öncede sölediğim gibi muhasebeye geçmiş bulunmaktayım yeni bir benim için biraz zorlanıyorum birazda yogunum ancak uğrayabildim yanınıza.herkes nasıl.
İnşallah huzurla çalışırsın yeni biriminde canımın içi

Esra'cım belinde ve kalçanda problem olduğunu hocana mutlaka önceden bildir olur mu

aynen katılıyorum sana canım bende 2 gün yaptım bir ara 1 kilo felan verdim hemen geri aldım birde çok halsiz kalmıştım
Kesinlikle bitanem.Kalıcı çözüm isteyen kişiler,bu tür diyetlere rağmet etmemeli kesinlikle.Biz artık yeni bir hayat hedefi ile yola çıktık,bir n değil her an için.Sağlıklı ve kalıcı olsun,yavaş olsa da olur

o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:

sakin ol güzelim vücudun direniyordur belki ama bir anda gidecek buna emin ol bozma moralini...

saphiracım sende sıkma canını ara sıra böyle oynamalar olabilir tartıda insanız su tutarız vs.vs bunlar moralini bozmasın ...

kızlar kilo vermek istiyosanız dukandan şaşmayın nevden sonra bende burda canlı örnek daha ne diyim..bi deneyin hiç olmazsa...
Saferan'ım her diyetin olduğu gibi Dukan diyetinin de zaafları var aslında.Mesela fazla protein alımı kaslardaki magnezyum depolarını boşaltıyor,bu sebeple Dukan diyeti yapan bir insanın mutlaka ve mutlaka magnezyum destekli vitamin alması lazım..Ben suda çözünenlerden kullanıyorum,sen de geciktirmeden al olur mu.Bir de çinkoyu eksilttiği için vücutta,ciddi saç dökülmesi yapıyor.Bunun için de çinko içerikli şampuan kullanmak gerekiyor.Böbreklerde ürik asit miktarını arttırarak böbreklere yüklenme yapıyor,bu diyeti yapan 2 lt den az su içerse muhakkak sorun yaşamaya meyilleniyor.Protein yüklenmesinin sakıncaları olduğu için ben pek kimseye yapın şeklinde yönlendirme yapmak istemyorum ama,20 kilo verdiğimde bile kimsenin farketmediği zayıflama,Dukan'ın 1. ayında tanımadığım insanlar tarafından bile dile getirilmeye başlandı.İşte mucizesi de bu.Her diyet gibi artı ve eksileri var muhakkak.Okuldaki çok sevdiğim arkadaşım başladı,zaaflarını Ona da anlattım diyetin,iyi düşün dedim.5 günde 4.5 kilo verdi,hemen inceldi sürekli yanımızda olmasına rağmen farkettik.Ama işte tavsiye edemiyorum net olarak,bi zararı olursa azaptan kurtulamam diye Saferan'ım,ama inan incelme başlayacak 1 hafta içinde

hadi bakalım hayırlı olsun diyet listen diyelim.canım sen 77 kilodan şimdiki kilona kaç ayda düştün neler yaptın.

hülyacım nev ile takıma kabul edilmemiz yani önce ki takımımıza aynı haftaydı yaklaşık yedi ay ben biraz diyetisyene gittim biraz kendim gayret ettim bu arada bir bel fıtığı ameliyatı geçirdim burası bana çok moral oldu hedefim 55 o kiloya inene kadar burdayım inşallah...

Evet 7 ay önce bu yola beraber çıkmıştık Ben o zamanlar 105 kilo,hayattan bağı incelmiş,herşeye umudunu kaybetmiş biriydim.Nasıl da rengi değişti herşeyin o günden beri şükürler olsun,kilo insanın hayatını her yenden karartıyormuş meğer,o günler bir daha dönmesin inşallah canım.

bilge şirinem harikasın,işte bende bunları bildiğim için korkuyorum eşimde proteinin fazla alınımı böbreklerime zarar verebileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak istemedi esasında ben 2 litreden bile fazla su içiyorum ama çocukluğumda geçirdiğim nefrit böbreğimi küçültmüş korkuyorum ama şu inceltme olayıda aklımı çeliyor hiçde öyle kolay bir diyet değil allah yardımcınız olsun canım ....

nilom söyledim hocamıza ona göre özel çalıştıracak beni teke tek çok sevindim ....

tamam canım aldım notumu.bu mısır püskülünü aktarda bulurum herhalde

canım şimdi hemen yapmak istiyorum.düdüklüm serviste 25 temmuzdan beri cuma günü alacakmışız.Karabiber tane yok şu anda,toz olmaz mı?bir de toz tarçını benim küçük cadı almış her yere dökmüş.Çubuk tarçınla olmaz mı?
kızlar kilo vermek istiyosanız dukandan şaşmayın nevden sonra bende burda canlı örnek daha ne diyim..bi deneyin hiç olmazsa...

bende dukana mı geçsem

şimdilik karataydan memnunum.1 ay kadar deniyeceğim.memnun kalmazsam dukana geçeceğim sizin yardımlarınızla

bir akşam üstüydü ben kilo geçmişi yazmıştım sende yazdıklarımdan yani 95 kilo ile hamile kalıp 105 kilo olduğumu sanmıştın kilolarımız aynı yazmıştın canım maşallah sen bizi solladın seni bekliycem beraber mezun olalım ama sen benden önce olacaksın inşallah bu azim bu araştırma rabbim gönlünde kinin daha fazlasını versin iyi ki o akşam yarışmaya katılmak için girdik buraya ve aynı takımda beraber devam ettik ve şuan burdayız...

viçdan yükü çekme canım benim için ..çünkü ben bu halimle kalsam kilom daha tehlikeli sonuçlar doğurabilir..suyuma dikkat ediyorum ..saçlarım çok gür kolay kolay bitmez..magnezyumda alabilirim canım üzülmee......

Ben ilk 20 kilomu kolari sayımı diyeti ve müsli diyeti ve sporla verrmiştim hatırlarsın canım,hem çok sağlıklı hem de çok istikrarlı bir şekilde.Ama incelme olmadı,yani 20 kilo gitmiş gibi olmadı.Mesela ben 52 bedenle diyete başladım,20 kilo verdiğimde yalnızca 48 bedene düşebildim.Dukanla ise 1 ayda 46 bile bol gelmeye başladı,artık 44 alıyorum kıyafetlerimi.Bu gerçekten mucize,ve gidenin yağ olduğu uzmanlarca ispatlandı.Bunu Mehmet Öz de doğruladı ve Dukan diyetine kefilim dedi geçenlerde tv'de.Ama eğer kilo vermem durmasaydı Dukan diyeti yapmazdım açık söyleyim,kalan kilomun az olması beni yönlendirdi Dukan'a,çünkü Dukan test benim ideal korunabilir kilomu 65 olarak belirledi,yani aslında mezuniyete 13 kilom kaldı.Ben 55 hedefledim ama,65'ten sonrasını yine kalori sayımı diyeti ile yapıcam Dukan'ın 4 evresini tamamladıktan sonra.Yani Dukan yalnızca 13 kilo için yürüdüğüm bir yol olacak,bu anlamda biraz içim rahat.
Hocanın senle birebir ilgilenecek olması çok güzel,içim rahatladı bitanem

nilom ödem attırıcı çay yapıcamda limonu kaynadıktan sonra mı sıkıcaz yoksa limonu tam olarak mı atacağız tencereye ve günde ne kadar içicem ?

Canım Karatay,çok daha sağlıklı bir diyet.Eğer birgün kilo vemen durursa,kalan az kilon için Dukan düşünürsün,sana önerim budur.Ben 13 kilom kalmasaydı,Dukan yapmazdım.Top karabiber yoksa acı olmaması için yarım çay kaşığı toz karabiber,toz tarçın yoksa 3 çubuk tarçın,düdüklü tencere tamirdeyse normal tencerede 15 dk kaynatarak uygulayabilirsin canım

Bu yola hala beraber devam ediyor olmamız beni öyle mutlu ediyor ki,Allah sağlıklı yolun sonunu da görmeyi nasip eylesin

Haklısın bitanem,işte DUKAN da diyetini bu şekilde savunuyor.Eğer hastalarım az ve sık yeme alışkanlığına sahip olsalardı,zaten içinde bulundukları kiloya gelmezlerdi diyor.Gerçekten bilnçli yapılırsa zararları safdışı bırakılabiliyor,bir de ben 1 ayda bir check up a giriyorum canım,haftaya cuma check up ım var mesela,Dukan'dan bir gün önce yaptırdığım tahlilin sonuçları ile sonuçları karşılaştırıcaz,zarar varsa alternatif bir çözüm bulucaz.Check up ı ihmal etme ciğerim,magnezyumu da,almazsan kramplara sebep oluyor.

nevim başlangıç kilolarımız aynı ama senin başlangıç bedenin beni şaşırttı hatta 20 kg verdikten sonraki bedenin daha da şaşırttı çünkü ben şu anda 48 bedenim.20 kg verdiğimde muhteelen 44 beden olacağım.spora rağmen çok incelme olmamış

nilom ödem attırıcı çay yapıcamda limonu kaynadıktan sonra mı sıkıcaz yoksa limonu tam olarak mı atacağız tencereye ve günde ne kadar içicem ?
Ben malzemeleri atarken içine sıkıyorum bitanem,içine limonu atınca acı oluyor çünkü

tamam o zaman sevindim :87:
tamam canım öyle yapayım.
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…