Bitanem 52-54 giyiyordum kıyafetine göre,şu anda 44-46.44 daha rahat gibi artık.Aslında boylarımız da aynı,demek senin yağlar dağınık değilmiş.Bende hareketsizlik de vardı,bir de hep karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum,bu yüzden oldukça şiş görünüyordum.Bir de kemikli değilimdir hep yağ ve etti,el bileğim şu anda 16 cm,kemik durumun nasıldır;kemikli isen bedenin daha küçük olması doğal.nevim başlangıç kilolarımız aynı ama senin başlangıç bedenin beni şaşırttı hatta 20 kg verdikten sonraki bedenin daha da şaşırttı çünkü ben şu anda 48 bedenim.20 kg verdiğimde muhteelen 44 beden olacağım.spora rağmen çok incelme olmamış
Rica ederim canım benimtamam o zaman sevindim :87:
tamam canım öyle yapayım.
teşekkür ederim
spora başlamana sevindim,bende eve gideyim koşu bandının üzerinden inmeyeceğim.sporumu yaptım geldiim ..bide ablamla yazıldık beraber daha güzel oldu ..nisanda spou bırakırken 135 kiloymuşum kartımı buldu hoca tartıldım 1 kilo fazla gösteriyor evdekinden 126 çıktım hocada maşallah dedi 7 kilo yağdan ermişim 9 kilo farketmişim...
bende yarın aktara gidip bakayım varsa bunları alayım,haftada bir kere yaparım.canım bir tutam sinameki bir tutam mısır püskülü bardağa koy üzerine kaynar su sıcak yada soğutup içebilirsin ..ben akşam içerim sabaha etkiler dönüşümlü kiraz sapıyla mısır püskülünü değiştirebilirsin ben 10 günde bi yaparım daha sık bağışıklık yapabilir....
Allah kolaylık versin,şükür iyiyiz.arkadaşalr daha öncede sölediğim gibi muhasebeye geçmiş bulunmaktayım yeni bir benim için biraz zorlanıyorum birazda yogunum ancak uğrayabildim yanınıza.herkes nasıl.
Canım 49,nescafeye göre makul bir kalori.Normal 3'ü biradalar 74 kalori.Ama ben light nescafe içiyorum cafe crown'ın 35 kalori,onu öneririm.Bunlardan az kalorilisi yalnızca şekersiz kremasız saf kahve olur,0 kaloridir ama sert gelir.kendime nescafe lif aktif light prebiotikli yaptım içerken kalorisine baktım 49 kalori çok yüksek değil mi kızlar bu nasıl light ya milleti kandırıyorlar...
arkadaşalr daha öncede sölediğim gibi muhasebeye geçmiş bulunmaktayım yeni bir benim için biraz zorlanıyorum birazda yogunum ancak uğrayabildim yanınıza.herkes nasıl.
ayyyyyy inşallh canım beniim söle 58 olduğum günleri görebilecekmiyim acaba en son 6 yıl önce feln görmüştüm
İyiyiz canım,sen nasılsın?Yüksek ihtimal etki gösterecektir.Ben de bu sabah regl dönemine girdim,tartıya nasıl yansıyacak bilmiyorum hafta başı eksideydim ama bakalım cuma sabahı nasıl olacakkızlar nasılsınız.....
bende 2 günlük detoks diyetini bitirdim bakalım yarın sonuç ne olacak.
selam kızlar annemide alıp geldim diyetimin ilk günü yani diyetisyenim verdiği diyetin ilk günü çok enteresan diyetisyene gidince psikloljik olarak hiç acıkmıyorum çooook şükür,sabah 1 dilim ekmek 1k.k peynir ve domates salatalık yedim ara salatalık öğle yağsız 90 gr. et teflon tavada pişiridim ve salata az önce salatalık yedim 1 bardak uludağ şekersiz limonata içtim kesmedi light sütle nescafe yapıcam kendime......
pazartesi günü b-fitte pilatese başlıyorum haftada 3 gün inşallah hem ağrılarıma iyi gelir hemde form tutarım....
ganfedim aslı melike benim 32 günlük yeğenim erkek kardeşimin 3.çocuğu onu kastetmiştim dün akşam birde salatalık bildiğin salatalık soyup yiyorum salatalarda sirke ve limon serbest yağ yasak canım.....
inşallah balım yaa hep beraber inşallahh....aaayyyyyy canim yaaaaa,utandim vallaaaaaaaaaaa:78::78:
insallah senide mezun edicez zamani gelince.Allah herkese o günü göstersin insallah
inşallah umutsuz olma hakkında hayırlısı olsun...birazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii
ben 4 lt suya yapıp işe falan da götürüyodum su niyetine onu içiyodum 1 lt de normal suyumu ekleyip 3lt tamamlıyodum tabi sen sana hangisi uygunsa ona takıl hayatımm...2 lt su,2 elma,1 yemek kaşığı tarçın,2 ad. karanfil, ? karabiber,? limon, bal koyamıyorum. unutmuşum canım diğer miktarları.yazabilir misin.bu kez bir kağıda not alayım da unutmadan yapayım şu çayı
çok teşekkürler teyzesi :))
Evet 7 ay önce bu yola beraber çıkmıştıkBen o zamanlar 105 kilo,hayattan bağı incelmiş,herşeye umudunu kaybetmiş biriydim.Nasıl da rengi değişti herşeyin o günden beri şükürler olsun,kilo insanın hayatını her yenden karartıyormuş meğer,o günler bir daha dönmesin inşallah canım.
Vay gevezeler24 sayfa doldurup,140 mesaj yazmışsınız
13 eylül salı tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=16
SAFERAN=14
DOĞA3=13
NEV81=16
AZERİKIZI=6
GANFED=14
AYŞEN34=13
İPEKYOL51=1
ANŞAA=11
SAPHİRA=9
HULYAEYUP=7
ROSEBERRY=13
PABYA=7
inşallah etkilemez,sen onundan üstesinden gelirsin.İyiyiz canım,sen nasılsın?Yüksek ihtimal etki gösterecektir.Ben de bu sabah regl dönemine girdim,tartıya nasıl yansıyacak bilmiyorum hafta başı eksideydim ama bakalım cuma sabahı nasıl olacak
Vay gevezeler24 sayfa doldurup,140 mesaj yazmışsınız
13 eylül salı tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=16
SAFERAN=14
DOĞA3=13
NEV81=16
AZERİKIZI=6
GANFED=14
AYŞEN34=13
İPEKYOL51=1
ANŞAA=11
SAPHİRA=9
HULYAEYUP=7
ROSEBERRY=13
PABYA=7
Çok şüküriyki katılmışsınızz iyki tekrar toplaşmışızzz kuzularım benimmm...
İnşallah canım benim,aşırı su topladım yine.Yarın akşam sıkı bir ödem çayı yapmam lazıminşallah etkilemez,sen onundan üstesinden gelirsin.
Saferan'ım her diyetin olduğu gibi Dukan diyetinin de zaafları var aslında.Mesela fazla protein alımı kaslardaki magnezyum depolarını boşaltıyor,bu sebeple Dukan diyeti yapan bir insanın mutlaka ve mutlaka magnezyum destekli vitamin alması lazım..Ben suda çözünenlerden kullanıyorum,sen de geciktirmeden al olur mu.Bir de çinkoyu eksilttiği için vücutta,ciddi saç dökülmesi yapıyor.Bunun için de çinko içerikli şampuan kullanmak gerekiyor.Böbreklerde ürik asit miktarını arttırarak böbreklere yüklenme yapıyor,bu diyeti yapan 2 lt den az su içerse muhakkak sorun yaşamaya meyilleniyor.Protein yüklenmesinin sakıncaları olduğu için ben pek kimseye yapın şeklinde yönlendirme yapmak istemyorum ama,20 kilo verdiğimde bile kimsenin farketmediği zayıflama,Dukan'ın 1. ayında tanımadığım insanlar tarafından bile dile getirilmeye başlandı.İşte mucizesi de bu.Her diyet gibi artı ve eksileri var muhakkak.Okuldaki çok sevdiğim arkadaşım başladı,zaaflarını Ona da anlattım diyetin,iyi düşün dedim.5 günde 4.5 kilo verdi,hemen inceldi sürekli yanımızda olmasına rağmen farkettik.Ama işte tavsiye edemiyorum net olarak,bi zararı olursa azaptan kurtulamam diye Saferan'ım,ama inan incelme başlayacak 1 hafta içinde
Akşam yemeğimi hazırladım,çayımı demledim.Yarın protein+sebze günüm,akşam yemeğim pişerken yarın için ocağa kıymalı domatesli yağsız bamya yemeği koydum.Öğlen okuldan gelince hazır olsun diye.O pişene kadar da bulaşıkları yıkayım,çayımı alır yine gelirim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?