Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bitanem 52-54 giyiyordum kıyafetine göre,şu anda 44-46.44 daha rahat gibi artık.Aslında boylarımız da aynı,demek senin yağlar dağınık değilmiş.Bende hareketsizlik de vardı,bir de hep karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum,bu yüzden oldukça şiş görünüyordum.Bir de kemikli değilimdir hep yağ ve etti,el bileğim şu anda 16 cm,kemik durumun nasıldır;kemikli isen bedenin daha küçük olması doğal.

kendime nescafe lif aktif light prebiotikli yaptım içerken kalorisine baktım 49 kalori çok yüksek değil mi kızlar bu nasıl light ya milleti kandırıyorlar...

kendime nescafe lif aktif light prebiotikli yaptım içerken kalorisine baktım 49 kalori çok yüksek değil mi kızlar bu nasıl light ya milleti kandırıyorlar...

spora başlamana sevindim,bende eve gideyim koşu bandının üzerinden inmeyeceğim.
bende yarın aktara gidip bakayım varsa bunları alayım,haftada bir kere yaparım.
arkadaşalr daha öncede sölediğim gibi muhasebeye geçmiş bulunmaktayım yeni bir benim için biraz zorlanıyorum birazda yogunum ancak uğrayabildim yanınıza.herkes nasıl.
Allah kolaylık versin,şükür iyiyiz.

evde karanfil yok çubuk tarçın var top karabiber yok onları alıp geleyim aktardan sonra akşam yemeklerini hazırlamaya başlıyayım erkeklerimin ....

Canım 49,nescafeye göre makul bir kalori.Normal 3'ü biradalar 74 kalori.Ama ben light nescafe içiyorum cafe crown'ın 35 kalori,onu öneririm.Bunlardan az kalorilisi yalnızca şekersiz kremasız saf kahve olur,0 kaloridir ama sert gelir.

Son düzenleme:
Vay gevezeler 24 sayfa doldurup,140 mesaj yazmışsınız

13 eylül salı tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.

KIRMIZIGÜL=16

SAFERAN=14

DOĞA3=13

NEV81=16

AZERİKIZI=6

GANFED=14

AYŞEN34=13

İPEKYOL51=1

ANŞAA=11

SAPHİRA=9

HULYAEYUP=7

ROSEBERRY=13

PABYA=7

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız.....
bende 2 günlük detoks diyetini bitirdim bakalım yarın sonuç ne olacak.
İyiyiz canım,sen nasılsın?Yüksek ihtimal etki gösterecektir.Ben de bu sabah regl dönemine girdim,tartıya nasıl yansıyacak bilmiyorum hafta başı eksideydim ama bakalım cuma sabahı nasıl olacak

afiyet bal seker olsun balli kurabiyem. yediklerin cok iyiymis insallah kilolardanda tez zamanda kurtulursun. oy kmiyamam 32 gunluk he cok tatli olurlar yaallah bagislasin canim anali babali buyusun .ben salatalarda yag,sirke,tuz uclusunu severimde ondan sormustum

aaayyyyyy canim yaaaaa,utandim vallaaaaaaaaaaa:78::78:
insallah senide mezun edicez zamani gelince.Allah herkese o günü göstersin insallah
inşallah balım yaa hep beraber inşallahh....
birazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii
inşallah umutsuz olma hakkında hayırlısı olsun...
ben 4 lt suya yapıp işe falan da götürüyodum su niyetine onu içiyodum 1 lt de normal suyumu ekleyip 3lt tamamlıyodum tabi sen sana hangisi uygunsa ona takıl hayatımm...

iyki katılmışsınızz iyki tekrar toplaşmışızzz kuzularım benimmm...

heheeeeyyyyttttt maşallllahhh....

İyiyiz canım,sen nasılsın?Yüksek ihtimal etki gösterecektir.Ben de bu sabah regl dönemine girdim,tartıya nasıl yansıyacak bilmiyorum hafta başı eksideydim ama bakalım cuma sabahı nasıl olacak
inşallah etkilemez,sen onundan üstesinden gelirsin.

Akşam yemeğimi hazırladım,çayımı demledim.Yarın protein+sebze günüm,akşam yemeğim pişerken yarın için ocağa kıymalı domatesli yağsız bamya yemeği koydum.Öğlen okuldan gelince hazır olsun diye.O pişene kadar da bulaşıkları yıkayım,çayımı alır yine gelirim canlarım

Son düzenleme:

sen gerekebn aciklamayi yapiyorsun canim eger biseyde olursa kisinin kendi sorumludur.hic endisen olmasin

düzene bak maşallah...çalışanların kaderi neyi ne zaman yapacağın planlanmalı yoksaaaaa yetisemiyoruz hayata....gerçi evdeykende aynı kadınların kaderi mi deseydim yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…