Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yatak ve baza aldık bugün onlar gelecek birde kış yaklaştı artık salondan oturma odasına geçiş yapıcaz her yeri döktüm ortaya şu an evin içinde taşınıyo gibiyiz bit pazarı misali çok işim var bugün

kızlar nasılsınız.....
bende 2 günlük detoks diyetini bitirdim bakalım yarın sonuç ne olacak.
hadi bakalim pabyacim...bugun hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
ohhh ohh masallahh kizlarrr hep boyle sonuclar alalimm insallahhh
hainn ganfed kaçmışşşş ben seni yarın sıkıştırmammı bi köşe başındaaaa
noluyor len kim kimi sikitiyor...olmaz ama aile var burda
Allah yardimcin olsun canim.. Allah hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah

ayyy ne guzel canim ya..okurken ben bile duyguladim...insallah hep oyle ogretmenlerle karsilasir butun cocuklar...
Yine özel günümdeyim,yine sancım dorukta.İnsanın kilo verince metabolizması bu kadar değişir mi ya Çok şükür 5 aydır düzene girdi ama,sancısı çok işte
nilosumm..allaha bin sukur yine..bak bana iki ay once anca ilacla adet gorebildim ...bu ayda birkac gun sadece oda adet denecek kadar cok degildi bile... yani sen bu zamanlarda al ilaci gir yorganinin icine uyu dinlen..baska yolu yok cunku
aaa senin karatay diyetide benimkine benziyor ozaman canim..bende ekmek yemiyorum..haftada bir gun serbet oda 3 dilim tam bugday olmak sartiyla..ama ben bazen ekmegi cok ariyorum

iyi geceler canım,amma kaynatmışsınız oku oku bitmiyor.

bende de durum aynı,bide benim omuzlar çok geniş zayıf olsam bile belli etmiyor.
yüzücü vücudu gibi dimi,sevmiyorum ben.kollarımda çok kalın olduğundan,vücyt geliştirme yapıyorum sanıyorlar hep beni
Hükümet gibi kadın derler Ona,bayılırımmmmmmmm
Günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canları [/B]
günaydınnn canımm sabah sabah iyi güldürdün beni
günaydın kaptanım.valla çok eülenceli görünüyordu senin zumba ama çok zor görünüyordu.çok da zorlama kendini Allah korusun kalbine zarar
gunaydin kizlar benim bugun arkadas toplantim var bana dua edinki cok yemeyim .insallah ogleden sonra gorusuruz
günaydın canım
aaah aahh yarama tuz basmaaa benim de günüm 24 ünde başlıyor ve ilk gün ben de.Bizim günümüzde hepimiz çocuklu olduğumuz için ev sahibine zorluk olmasın diye,herkes bir çeşit yapıp getiriyor.oluyor mu sana 10-12 çeşit,hepsi birbirinden nefis.gel de nefsini kontrol et :78:
günaydın kızlar

bi geçmiş yapıp geliyim
günaydın tontişim
Allah Allah niye gitmiyor acaba ya?? aa ama 1 dk,sen yeni kortizon almadın mı tatlım?ondan gitmiyor işte.tuzu sıfırla canım,hatta ekmek de bile zararlı tuz olduğu için iyi değil.tuzsuz ekme satılıyor fırınlarda.Bir de biberiyeyi tavsiye edebilirim.Benim eskiden beri bildiğim bir şey biberiye çayı ama henüz bu diyetimde yapmadım.sanırım buün yapıcam ben de.1 tatlı kaşığı biberiyeyi,1.5 bardak suda 2-3 dk kaynat,içine limon sık iç.tadı adaçayına benziyor.hem ödem söktürücü hem çok ciddi yağ yakma özelliği var.bir arkadaşım hiç diyet yapmadan,günde 8-10 bardak biberiye çayından içerek zayıflamıştı.he 8-10 bardak ne kadar sağlıklıdır orasını bilemiyorum.sen 2-3 bardak dene istersen
dün 1 saat yürüyüş yaptım
birazdan kalkıp 1 saat daha yürüycem hiç bişey farketmiyo ama yılmıycam kilolar inatsa ben onlardna daha inadım
afferin sana heheyt kilo da neymiş be,sen de bu azim,inat olduktan sonra

oyyy kolay gelsin canımm

herkese günayydın günayydıınnn :79:

[COLOR="#008080 [COLOR="#008080"]aaa senin karatay diyetide benimkine benziyor ozaman canim..bende ekmek yemiyorum..haftada bir gun serbet oda 3 dilim tam bugday olmak sartiyla..ama ben bazen ekmegi cok ariyorum [/COLOR]

ben kahvaltı dışında çok ekmek tükatmezdim zaten canım.ben en çok makarnayı özlüyorum.çokkk severimm de

gunaydin canim..oluyorum resmenn sahab yataktan zor kalktim...yere bastikca baldirlarim sizliyor..bugunde pilatese gidicem..insalla iyi gelir biraz..zumba felaket birseymis...sacimin ici suyduuu resmen.. airco olmasa hamam gibi piserdik herhalde orada
günaydınnn şekerimmm...vallaaa geçmiş biraz uzunnn..
oku oku bitirebülürsün inşallaaaahhh
valla felakettt ne cene yapmislar..oku okuu anca bitirebildim...vicdansizlar..insan der yazik kaptan ogleden sonra ayrildi..birde aksama spor yapacak..nasil okuyacak bunca ceneyi
eminim yarina farki goreceksindir canim...moral bozmak yoll..yola devammmm

Maşallah sana Gülüm Gerçekten çok bilinçli gidişatın bitanem,hele ki düzenli sporun inanki çok takdir ediyorum,gurur duyuyorum seninle

gunaydin kizlar benim bugun arkadas toplantim var bana dua edinki cok yemeyim .insallah ogleden sonra gorusuruz
Önce tedbir sonra takdir Ganfed'im Misafirliğe gitmeden önce evde ara öğün yemek,1 bardak süt ve 1 lt kadar su içmek zaten arkadaş toplantısında yapılacak kaçamakların önüne geçiyor.Ya da yanımıza küçük diyet ürünlerimizi alarak gitmek arkadaşımıza.Ama aç gidersek,facia kaçınılmaz oluyor diyet anlamında.Sonradan üzülmemek için,önceden tedbirimizi almamız lazım değil mi çıtırım

Bitanem bu magnezyum gerçekletirdiğimiz en az 300 metabolil eylemdeki kilit mineral.Vücutta devamlı doldurulması gereken bir magnezyum rezervi varmış ve bu doldurulmazsa vücut varolan depolardan çalmaya başlarmış.Bu da vücutta işte stres,psikolojik değişimler,deri ve saç dökülmeleri,konsantrasyon ve dikkat dağınıklığına sebebp olabiliyormuş.Bunu ortaya çıkaran temel sebep protein ağırlıklı ya da tek tip beslenme imiş.Eczanelere sorarsan mutlaka verirler,Almanyada adı da farklı olmasa gerek latince olduğu için.Sua çözünen magnezyum kullanıyorum canım ben.Bugün de çinko içerikli şampuan alıcam eczaneden,bir de benim saçım zaten ince telli,çok üzülüyorum iyice azalmasına.Zaten diyetim bitsin saç ektirmeyi de düşünüyorum,şu an çok şükür beni idare ediyor ama daha da dökülürse insanı gerer Gülüm.

günaydın kızlar
bi geçmiş yapıp geliyim
Günaydın bitanem

Günaydın balım,senin o şampuanın adı neydi bitanem?

senin bu bilginliğini yerim ben
Canımsın

hayy maşallahhhhhh
bu ne ki anacım benim misafir olayım bitsin artık mesajlarımı saya saya bitiremezsin nevim
Eminim canım

Bebeğim neden senin yüzünden gerilsin takım kuzum benim.Biz bazı şeyleri aylarca beraber yaşadık,sen benm bu konudaki fikrimi çok iyi bilirsin.Biz azmetmeyip,çaba vermeyip,iradesine hakim olmayıp,haftalar boyu kilo alıp takım demorolize edilince geriliriz biliyorsun,beraber yaşadık herşeyi.Yoksa kiloda dalgalanmalar olur muhakkak.Hele ki sen tedavi sürecindesin ve bütün takım senin nasıl çaba gösterdiğini biliyor.Çaba göstermeyenler her şekilde zaten kendini belli ediyor Ayşen'im,sen içini rahat tut Takımın seni çok seviyor ve sana çok güveniyor Versen de alsan da biz seni biliyoruz

birazdan kalkıp 1 saat daha yürüycem hiç bişey farketmiyo ama yılmıycam kilolar inatsa ben onlardna daha inadım
Aslanım benim,azimli Ayşen'im

Elhamdülillah bitanem,dediğin gibi düzene girmesi öyle bir mutluluk ki sancıya da dayanıyorum,ilaç da almıyorum doğası bozulmasın diye.Gülüm senin de düzene girecek inşallah prensesim

Son düzenleme:
saphiracim..mesajini bir turlu alinti yapamadim..tam cvp yazmaya basliyorum sayfa yenileniyor cvp verme sayfasindan cikip topige giriyorum..anlamadim ne oldu..bende boyle cvp yazim dedim
ekmek'i cok aramaman ne guzel...bazen insanlar yerken icim gidiyor..hele dedigin gibi makarna..bol salcali ..offf..ayy sustummm..ekmege birkac gunum kaldi ya ondan ekmek istedigim artti galiba ama ben ekmek idisinda hamur isleri..tatlilar kurabiyeler..yani anlayacagin nekadar zararli seyler varsa..hepsini cok severim...hele katmere hiccc dayanamam..oyuzden yazik annemlerde kilo vermemi bekliyorlar..buradan mezun oldugum hafta katmer partisi olacak tabi ben doya doya yiye bilmek icin birkac kilo fazladan vermeyi dusunuyorum

sayfa yenilenmesi kk da otomatik olmaz hiç aslında ama şaşırdım.teknik sorunlar için adminimiz curly ye başvurabilirsin canım.onun dışında önerebileceğim şey mozillayı yükleyip,oradan girmen olabilir.
sen ne diyosun,hamur işleri,börekler,pastalar vs.. gözümde uçuşuyo yemin ediyorum bir de ben mutfağa çok meraklıyımdır.yemeklerim genelde beğenilir.hatta yemek bloğum da var. :78:
15 günde 1 bizim günümüz.çok abartmadan,15 günde 1 kendimi ödüllendirmiş olarak görücem ama kesinlikle abartmadan.2-3 börek,2 dilim pasta,10-15 tane sarma vs.. yemicem.hepsinden yarımşar tabağıma alıp yicem.bir de masaya koyuyoruz hepsini,açık büfe.herkes diledi kadar yiyor.günlerimiz olduğungünün akşamı hiç birimiz akşam yemeği yiyemiyoruz

insallah...bukadar spor yapiyor olmain yan etkisi olmaz..kilo vermem duracak diye cok korkuyorum..malum birde 4 hafta sonra amcamin kizininn dugunude var ya..onu dusundukcede baya stress oluyorum..
magnezyumuda dedigin gibi bir eczaneye sorim..hemen gidim alim...insanin saci dokulunce fizik manken gibi olsada fayda etmez...Allah korusun..ama sen sac ektirmeyi nerde yaptiracaksin hic bakindinmi? benim ablaminda cok dokuluyor saci ve malesef onun saci incecik kel olack boyle giderse..hani bildigin iyi bir yer varsa oraya goturum ablami...insallah dedigin gibi benim reglimde duzene girer canim,

hadi bakalım darısı başıma inşallhhh.sileri canı gönülden tebrik ediyorum bu arada süper kilolar verdiniz.bende doğuma giderken 91 kiloydum çççok verdim gibi ama zaten ben vuucudum gebelik zehirlenmesinden dolayıı ödem olmuştu.eve geldiğimde 82 kiloydum.2 yılda ancak 14 kilo verebildim malesef ama suda sevindirici bir olay 73 kilo ile amile kalmıştım ben 68 im yani doğum kilolarımı fazlasıyla verdim :)

ayyy canımcım valla o nasıl bir popo sallamaktır öyle ben izlerken bile yoruldum yani
bi saatte kaç kalori verdirir o insana yaaaawww
hahaha..ya bir saatte 1 kilo yaktirabiliyormus...ki airco olmasaydi o sicakta terlemekten bizde 1 kilo verirdik..ama dun ben sadece 500 gr vermistim..sacimin ici suydu ama..bugunde bacaklariminda zorlaniyorum valla
fayda eder canim sen merak etme..olumsuz dusunme...yarina eminimm ekside olacaksin

Yalan mı ama

Sen bir de o mesajları sayan zavallı Nev'in halini düşünsene

o cene calanlardan biride nev ama

birde ben ne kiloyu neden çook zayıflığı seven bir insan değilim hafif bir şekilde balık etli olmayı severim.58 oluncada aynen öyle oluyorum 50 de felan gözüm yok 58 olsa yeter bana yaaaa hatta 60 a bile razıyım :)

ben hemen gidim sikayet edim ozaman.. kk'nin bu yeni halinden hic memnun degilim..smiller zor oluyor habire sifre kullan..uzun msj yazarken yazdigin pencere otomatikmen yukariya cikiyor...en iyisi ben direk sikayet edim

aaa ne diyosun blogun bile mi var...adresini banada versene..biraz goz atim...bende cok seviyorum birseyler yapmayi..ozlellikle pastayd borek hamur isleri felan cok merakliyimdir..hem erkegin kalbine giden yol migdeden gecermis..aci banada bir iki tarif ogrenim senden..lokmani tavlamam lazimm hos bu gidisle ben cabucak kilo veremezsem adam zaten gidecek elden ya neyse

deli

işte yemek bloğum

Bitanem şu an şekil alıyor çok şükür,daha da dökülürse ilerki vadede düşünüyorum,bi araştırıyım olmazsa,bulursam yazarım sana da

Hülya'cım sen de hep azmini çok takdir ettiğim bir insansın,maşallah bitanem

o cene calanlardan biride nev ama
Demi.Hatta 5 gündür en çok çene çalanı

günaydın kızlar
2günlük detoks diyetiyle 1.200 eksideyim.
Maşallahhhhhhhh

hulyacim super ya...91 kilodan 68 dustugunu dusunursek harikaa....insallah bende gorurum o rakamlari..benim yolum daha cokkkk uzun..sen varmissin neredeyse
günaydın kızlar
2günlük detoks diyetiyle 1.200 eksideyim.
harika canim...cogu kisi eksilerde..yarin guzel sonuclar alacagiz desene..dereceler bizi beklerrr
ne guzel canim ben hayatimda hic gormedim o rakamlari..gorudugumdede fazlalik olarak gordum..oyuzden benim hayalim 50 olmak ama fizigimede bagli 55 ince durursa 55tede kalmak isterim..Hayirlisiyla Allahim bizlerede o gunleri nasib etsinde..ozaman ne yaparim bilmiyorum..mutluluktan havalara ucarim herhaldee

Günaydın kızlarr ben 14. tkaımdayım ama bugün hiç kimsecikler yokk ((( misafir kabul edermisiniz beni biraz takılsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…