yüzücü vücudu gibi dimi,sevmiyorum ben.kollarımda çok kalın olduğundan,vücyt geliştirme yapıyorum sanıyorlar hep beni
günaydınnn canımm sabah sabah iyi güldürdün beni
günaydın kaptanım.valla çok eülenceli görünüyordu senin zumba ama çok zor görünüyordu.çok da zorlama kendini Allah korusun kalbine zarar
günaydın canım
aaah aahh yarama tuz basmaaabenim de günüm 24 ünde başlıyor ve ilk gün ben de.Bizim günümüzde hepimiz çocuklu olduğumuz için ev sahibine zorluk olmasın diye,herkes bir çeşit yapıp getiriyor.oluyor mu sana 10-12 çeşit,hepsi birbirinden nefis.gel de nefsini kontrol et :78:
günaydın tontişim
Allah Allah niye gitmiyor acaba ya?? aa ama 1 dk,sen yeni kortizon almadın mı tatlım?ondan gitmiyor işte.tuzu sıfırla canım,hatta ekmek de bile zararlı tuz olduğu için iyi değil.tuzsuz ekme satılıyor fırınlarda.Bir de biberiyeyi tavsiye edebilirim.Benim eskiden beri bildiğim bir şey biberiye çayı ama henüz bu diyetimde yapmadım.sanırım buün yapıcam ben de.1 tatlı kaşığı biberiyeyi,1.5 bardak suda 2-3 dk kaynat,içine limon sık iç.tadı adaçayına benziyor.hem ödem söktürücü hem çok ciddi yağ yakma özelliği var.bir arkadaşım hiç diyet yapmadan,günde 8-10 bardak biberiye çayından içerek zayıflamıştı.he 8-10 bardak ne kadar sağlıklıdır orasını bilemiyorum.sen 2-3 bardak dene istersen
afferin sanaheheyt kilo da neymiş be,sen de bu azim,inat olduktan sonra
oyyy kolay gelsin canımm
herkese günayydın günayydıınnn :79:
canım benim bunları sevmeseydik burada ne işimiz olur ki,dilerim en kısa zaman da partinizi yaparsınız.saphiracim..mesajini bir turlu alinti yapamadim..tam cvp yazmaya basliyorum sayfa yenileniyor cvp verme sayfasindan cikip topige giriyorum..anlamadim ne oldu..bende boyle cvp yazim dedim
ekmek'i cok aramaman ne guzel...bazen insanlar yerken icim gidiyor..hele dedigin gibi makarna..bol salcali ..offf..ayy sustummm..ekmege birkac gunum kaldi ya ondan ekmek istedigim artti galibaama ben ekmek idisinda hamur isleri..tatlilar kurabiyeler..yani anlayacagin nekadar zararli seyler varsa..hepsini cok severim...hele katmere hiccc dayanamam..oyuzden yazik annemlerde kilo vermemi bekliyorlar..buradan mezun oldugum hafta katmer partisi olacak tabi ben doya doya yiye bilmek icin birkac kilo fazladan vermeyi dusunuyorum
Maşallah,iç stres yapma Mihrace'cim,5 kg fazlalık inan hiçbirşey rahatça verirsin,ama bu kiloda bu şuurda olman çok güzel;düşün ben 50 kilo vermek hedefi ile başladımteşekkürlerr canımm :))) bende 65 kg dım geçen hafta bugün başladım diyete bugün sabah 63,500 üm ama inş. istikrarlı devam edebilirim. hedefim 60 olmak.
Teşekkür ederrizzzzzzşöyle bir bakındımda takımınıza maşallah nekadar güzel kilo verenler olmuş herkesi tebrik ediyorummmm.
Çok şükür canım ya,dediğin gibi benim de saçım zaten ince telli,dökülürse hoş olmaz,hemen tedbirimi alıyım sağol bitanemnevim şu an ısırgan otlu tresan diye bi şampuan taksiye etti doktor ama onun yanında sabah akşam çinko ve magnezyum destekli bi sprey kullanıyorum minoksil diye kel kalıcam diye acayip korkmuştum tepem ciddi açılmıştı zaten azdı saçlarım iyce mahvolmuştu ama şükür 1 aydır dökülme durdu minik saçlarım cıkmaya başladı
Hişşşttt,yakışıklıkahvaltımı yaptım yumurta domates salatalıkk dukanı aldattım dünden beri ama sağlık malum herşeyden önce gelioo
evde çok sıkılıyom ben yaaa ama dışarı çıkıp az yürüyüncede kendimi hiç iyi hissetmiyorumm
yatmak bana göre değil yaa saabah 7,30 da kalktım gezziyorum hala biraz daha iyiyim ama şükür inşallah pazartesi başlayabilirim işee
kuaföre gitmem lazım sacımı boyatmam lazımmm kaşlarım gözüme girecek nerdeyseçok yakışıklıyım şuan görmeniz lazımm...
Canım inan ki normal bir süreç,nolur canını sıkmasüper yaaa bir saatte yarım kilo heeee
geçen cumaki kiloma gelsem razıyım
sağolasın canım benim ...evet bu yüzden çok sıkıntı yaşadığım için olsa gerek kendimi suçlu hissediyorum hemen
sütten ağzı yanan misali...
4 gün kaldı ilaçlarımın bitmesine bir an önce bitsinde bende eski tempoma döneyim dört gözle bekliyorum her gün tartıl tartıl aynı nevim insan 100 gramda olsa düşmezmi yaaa
bende sizleri sefiyom hayatım
Hayırdır canım,keyifsiz mi uyandın moralin mi bozuk?selam kızlar,dün gece uyuyamadım sabah saat 6.30 kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşime, kafam 1500 başım ağrıyor halim yok,sabah 1 dilim ekmek ve peynirimi yedim domates,salatık ve çay ara öğünde 1 salatalık yedim...
biraz sonra öğlen yemeğimi yicem kuşbaşı et ve salata ...
spora başlamana sevindim,bende eve gideyim koşu bandının üzerinden inmeyeceğim.
bende yarın aktara gidip bakayım varsa bunları alayım,haftada bir kere yaparım.
Allah kolaylık versin,şükür iyiyiz.
Vay gevezeler24 sayfa doldurup,140 mesaj yazmışsınız
13 eylül salı tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=16
SAFERAN=14
DOĞA3=13
NEV81=16
AZERİKIZI=6
GANFED=14
AYŞEN34=13
İPEKYOL51=1
ANŞAA=11
SAPHİRA=9
HULYAEYUP=7
ROSEBERRY=13
PABYA=7
Akşam yemeğimi hazırladım,çayımı demledim.Yarın protein+sebze günüm,akşam yemeğim pişerken yarın için ocağa kıymalı domatesli yağsız bamya yemeği koydum.Öğlen okuldan gelince hazır olsun diye.O pişene kadar da bulaşıkları yıkayım,çayımı alır yine gelirim canlarım
İnsan tedirgin oluyor bitanem,ben her bana sorana bunları anlatıyorum ki;Allah vermesin bir sıkıntı olduğunda hazırlıklı olmaları ya da olmadan tedbir almaları için.Rabbimiz hepimize sağlıkla zayıflamayı nasip eylesin Eki Görüntüle 256419
Bitanem gerçekten saati,günü tek tek planlamazsak;kaosun altından kalkmak daha zor oluyor.Ben tekim,bakmam gereken bir çocuk yemeği bekleyen bir eş olmasa da düzeni seviyorum ben,planlı yaşamayı.Diğer türlüsü beni geriyor Ayşe'm,fıtrat işteSizlerin işi çok daha zor,Allah kolaylık versin
Ayşemmmm,keşke yakın olsaydık.Şimdi karanfilli çaylarımızı içerken birer sigara yakardık.Günümüzün nasıl geçtiğini konuşurduk.Hala çok istiyorum seni görmek,inşallah mayıs gibi nasip olursaBiz 5 olduk bu yıl bitanem.Yeni bir okul açıldı burda,tayin istedim,ne olur dua edin canlarım hayırlısı ile çıksın.Her gün 25 km yol gitmekten kurtulucam çıkarsa,evimden gözükecek okulun camları.Tabi yine de hayırlı ise,biraz zor çok talep var ama,Mevlam dilerse olur Eki Görüntüle 256419
immm nevcim sen nasılsın cnm
cnm nişan fln yok biz 1 aydır ayrı idik daha 3 gün oluo barışalı suan düşünmüorum nişan
merhaba kızlar hazırlıklarımı tamamladım bu saate kadar 5 den sonra çarşıya gittim oğlanların okul kıyafetlerini aldım geldim çamaşır yemek çanta hazırla vs bu saat oldu yarın sabah erken yola çıkıyoruz beni aynı geçin pazartesi görüşürüz
harikasin canim ver ver kilolari lokman bekliyor.durmak yok .bende evde basliyacam deli gibi spora ama bu hafta sonu gecsin sonra .pasamizin dogum gunu varda cumarteside kizimin dogum gunu anlayacaginiz yogunumsanada basarilar canim pilateste ve zumbada
benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
torpilin tadını almak için ille o şekli vermen gerekmez canım milföyü boş olarak fırında pişir.ıkınca arasını aç,muhallebi koy.kapat.en üste de pudra şekeri serp tamamdır.aynı tad olur ama şekil olmaz tabi
benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
bomba gibiyim canim nasil olayim .keyfim yerinde sadece biraz okul sikintisi var o kadar simdiden kizlari sikistiriyorum ki yazili zamanlari geldiginde cok zorlanmasinlar duzenli calismak her zaman iyidir .bir meslek sahibi olsunlar diye kendimi paraliyom iste simdiden yoksa gec kalmis olurumganfedimmm fosilimmm naber hayatımmm??
oy kurban olurum seni yardana canim ya yazini gormedim dunde esim geldi diye kapattim .birde kizima ders calistiriyordum ikisi bir arada zor olur dedimyoksa beklemmemmi seniganfed kaçma biyere cayımla bi sigaramı içiyim balkonda geliyorumm hemenn....az muhabbet edekk...evde otur otur patladım yaww...
kiz fazla sikistirma daha korkar kacarim bakhainn ganfed kaçmışşşş ben seni yarın sıkıştırmammı bi köşe başındaaaa
hemen bakayim guzele bakmak sevapkızlar faceye resimekledim yorumlarınızı bekliyorummmm
evet nev cok iyi bir ogretmen bana ilk okul ogretmenimi hatirlatiyor.oda nev gibi bizi hep bagrina basardi.nasil cok severdik biz ogretmenimizi .okullarin acilmasini dort gozle beklerdikToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
anşaaa,nev81+,
oooooo nevim gelmişş naber tatlım nasıl gidioo...kavuştun kuzularınaa keyfin yerindeee...:86:
haklisin canim aciklama senden karar kendilerinin sen mesul olamazsin .elinden geleni yapiyorsunn demi amaİnsan tedirgin oluyor bitanem,ben her bana sorana bunları anlatıyorum ki;Allah vermesin bir sıkıntı olduğunda hazırlıklı olmaları ya da olmadan tedbir almaları için.Rabbimiz hepimize sağlıkla zayıflamayı nasip eylesin Eki Görüntüle 256419
Bitanem gerçekten saati,günü tek tek planlamazsak;kaosun altından kalkmak daha zor oluyor.Ben tekim,bakmam gereken bir çocuk yemeği bekleyen bir eş olmasa da düzeni seviyorum ben,planlı yaşamayı.Diğer türlüsü beni geriyor Ayşe'm,fıtrat işteSizlerin işi çok daha zor,Allah kolaylık versin
Ayşemmmm,keşke yakın olsaydık.Şimdi karanfilli çaylarımızı içerken birer sigara yakardık.Günümüzün nasıl geçtiğini konuşurduk.Hala çok istiyorum seni görmek,inşallah mayıs gibi nasip olursaBiz 5 olduk bu yıl bitanem.Yeni bir okul açıldı burda,tayin istedim,ne olur dua edin canlarım hayırlısı ile çıksın.Her gün 25 km yol gitmekten kurtulucam çıkarsa,evimden gözükecek okulun camları.Tabi yine de hayırlı ise,biraz zor çok talep var ama,Mevlam dilerse olur Eki Görüntüle 256419
Hemen bakıyorum balım çıtırıma
Pazartesi kavuşucaz bitanem,şu an seminer dönemindeyiz.Özledim miniklerimi
bugün lapa diyeti yapiyorum kizlar.hatta su an önümde birtaraftanda yiyorum
geçmiş olsuun.......benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
sütlü kahvemi içtim kendime geldiimmm birazzz...nerelerdesinizzz hatunlarrr.....
annemde senelerce ablamla bana sürekli çalışın tekrar yapın okuyun derdi ozaman sinir olurdum ama ne iyi yaparmışş eminim kızlarında yıllar sonra iyki annem varmış bize telkinlerde bulunmuş diyceklerdirr..bomba gibiyim canim nasil olayim .keyfim yerinde sadece biraz okul sikintisi var o kadar simdiden kizlari sikistiriyorum ki yazili zamanlari geldiginde cok zorlanmasinlar duzenli calismak her zaman iyidir .bir meslek sahibi olsunlar diye kendimi paraliyom iste simdiden yoksa gec kalmis olurum
Oy kurban olurum seni yardana canim ya yazini gormedim dunde esim geldi diye kapattim .birde kizima ders calistiriyordum ikisi bir arada zor olur dedimyoksa beklemmemmi seni
Kiz fazla sikistirma daha korkar kacarim bak
hemen bakayim guzele bakmak sevap
Evet nev cok iyi bir ogretmen bana ilk okul ogretmenimi hatirlatiyor.oda nev gibi bizi hep bagrina basardi.nasil cok severdik biz ogretmenimizi .okullarin acilmasini dort gozle beklerdik
Haklisin canim aciklama senden karar kendilerinin sen mesul olamazsin .elinden geleni yapiyorsunn demi ama
rabbim hayirla kavusmayi nasip etsin tatlim insallah iyi bir ogretim yili gecirirsiniz hepbirlikte
[ı]
afiyrt olsun canıım..mezuniyete hazırlanıyorsun demeeeek...................[/ı]
[ı] geçmiş olsuun.......[/ı]
[ı]
[ı]afiyet olsun...bende öğle yemeğimi yiyoruum..1 tabak yoğurt +yulaf keğpeğiiii...............[/ı]
sabah taa...
2 yumurta +peynirle omlet....[/ı]
annemde senelerce ablamla bana sürekli çalışın tekrar yapın okuyun derdi ozaman sinir olurdum ama ne iyi yaparmışş eminim kızlarında yıllar sonra iyki annem varmış bize telkinlerde bulunmuş diyceklerdirr..
dukan tam gaz devammm yasasınnn zayıflamaakkkkk
[ı]bence deeeeeeeeeeeeeee............[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?