Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam için fırın poşetinde tavuk yaptım ev halkına birde kadayıf sarma istediler onu yapıcam
ayyy nefsimi nasıl körlediysem artık ucundan tadına bakmak bile gelmiyo içimden
bana ne küfürler ediyodur kim bilir

selam bitanem nasılsın
tuzu sıfırladım canım dün bugün hiç tuzlu bişi yemedim
üfff ammada içiyomuş arkadaşında herşeyin fazlası zarardır yaaa:26: ama 2 3 bardaktan zarar gelmez yarın veya diğer gün çarşıya gidince alayımda içeyim..demliycemmi bunuda nasıl hazırlıycam peki :26:
sağolasın canımcım

selam kızlar,dün gece uyuyamadım sabah saat 6.30 kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşime, kafam 1500 başım ağrıyor halim yok,sabah 1 dilim ekmek ve peynirimi yedim domates,salatık ve çay ara öğünde 1 salatalık yedim...

biraz sonra öğlen yemeğimi yicem kuşbaşı et ve salata ...

canım benim bunları sevmeseydik burada ne işimiz olur ki,dilerim en kısa zaman da partinizi yaparsınız.

teşekkürlerr canımm :))) bende 65 kg dım geçen hafta bugün başladım diyete bugün sabah 63,500 üm ama inş. istikrarlı devam edebilirim. hedefim 60 olmak.
Maşallah,iç stres yapma Mihrace'cim,5 kg fazlalık inan hiçbirşey rahatça verirsin,ama bu kiloda bu şuurda olman çok güzel;düşün ben 50 kilo vermek hedefi ile başladım

şöyle bir bakındımda takımınıza maşallah nekadar güzel kilo verenler olmuş herkesi tebrik ediyorummmm.
Teşekkür ederrizzzzzz

Çok şükür canım ya,dediğin gibi benim de saçım zaten ince telli,dökülürse hoş olmaz,hemen tedbirimi alıyım sağol bitanem

Hişşşttt,yakışıklı

Canım inan ki normal bir süreç,nolur canını sıkma

Hayırdır canım,keyifsiz mi uyandın moralin mi bozuk?

selam kızlaaar dukanla kilo verme maceram 124. 5 le devam ediyor ve tuvaletede çıkamadım üstelik 2 gündür...eski kiloma indim şükür.....taaammmm 3.800 gram oldu dukan atakta verdiğim kilooooo....

spora başlamana sevindim,bende eve gideyim koşu bandının üzerinden inmeyeceğim.

bende yarın aktara gidip bakayım varsa bunları alayım,haftada bir kere yaparım.

Allah kolaylık versin,şükür iyiyiz.

yap canı çok faydalı görürsün.......

yeter geariiii bu seferde güllü çalmış kupamııııııı................:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

afiyet olsun bayılırım bamyayaaaa...küçükkende ağzıma sürmezdim ablam hep zorla yediridi....

inş..olur canıım.....

immm nevcim sen nasılsın cnm

cnm nişan fln yok biz 1 aydır ayrı idik daha 3 gün oluo barışalı suan düşünmüorum nişan

barıştınız demek hayırlısı olsun canım....

iyice eğlan canım inş..iyiçe dinlenip dönersin .............

oo çok güzel şeyler var kimse bakmasın..............

izne ayrıldığımda 78 kiloydum 3 kilo artıyla döndüm,şükür 1.200 gitti,bu günde çok az yemeye bakıyorum,akşamıda salatayla geçircem inşallah listeyi kötü etkilemem.

oooo ganfedim dogumgünleri pespese deseneeee

benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.

alllllaaaaaaaaaaahhhımmmm sana geliyorummmm....oyoyoyoyoyyyyy....
çokkk tehlikeli ama bi o kadarda mikemmelllll şeyler gördümmm....sen yeme onlarıı annemmmm....ben yiyimmm diycemmm ama olmaaazzz...kırmızı beni yerrr....ellerine sağlık hepsi muhteşem gözüküoo....
benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.

aynı illet bazen bizdede oluo ufacık bi ayrıntı dünyanın cezasını getirio bide işin garip tarafı cezayı kesende resmi kurum cezayı yiyende...ben bu ayrıntıya takılıyorum....

ganfedimmm fosilimmm naber hayatımmm??
bomba gibiyim canim nasil olayim .keyfim yerinde sadece biraz okul sikintisi var o kadar simdiden kizlari sikistiriyorum ki yazili zamanlari geldiginde cok zorlanmasinlar duzenli calismak her zaman iyidir .bir meslek sahibi olsunlar diye kendimi paraliyom iste simdiden yoksa gec kalmis olurum
ganfed kaçma biyere cayımla bi sigaramı içiyim balkonda geliyorumm hemenn....az muhabbet edekk...evde otur otur patladım yaww...
oy kurban olurum seni yardana canim ya yazini gormedim dunde esim geldi diye kapattim .birde kizima ders calistiriyordum ikisi bir arada zor olur dedimyoksa beklemmemmi seni
hainn ganfed kaçmışşşş ben seni yarın sıkıştırmammı bi köşe başındaaaa
kiz fazla sikistirma daha korkar kacarim bak
kızlar faceye resimekledim yorumlarınızı bekliyorummmm
hemen bakayim guzele bakmak sevap
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa,nev81+,

oooooo nevim gelmişş naber tatlım nasıl gidioo...kavuştun kuzularınaa keyfin yerindeee...:86:
evet nev cok iyi bir ogretmen bana ilk okul ogretmenimi hatirlatiyor.oda nev gibi bizi hep bagrina basardi.nasil cok severdik biz ogretmenimizi .okullarin acilmasini dort gozle beklerdik
haklisin canim aciklama senden karar kendilerinin sen mesul olamazsin .elinden geleni yapiyorsunn demi ama
Hemen bakıyorum balım çıtırıma

Pazartesi kavuşucaz bitanem,şu an seminer dönemindeyiz.Özledim miniklerimi

rabbim hayirla kavusmayi nasip etsin tatlim insallah iyi bir ogretim yili gecirirsiniz hepbirlikte

bugün lapa diyeti yapiyorum kizlar.hatta su an önümde birtaraftanda yiyorum

afiyrt olsun canıım..mezuniyete hazırlanıyorsun demeeeek...................

geçmiş olsuun.......
sütlü kahvemi içtim kendime geldiimmm birazzz...nerelerdesinizzz hatunlarrr.....

afiyet olsun...bende öğle yemeğimi yiyoruum..1 tabak yoğurt +yulaf keğpeğiiii...............
sabah taa...

2 yumurta +peynirle omlet....

annemde senelerce ablamla bana sürekli çalışın tekrar yapın okuyun derdi ozaman sinir olurdum ama ne iyi yaparmışş eminim kızlarında yıllar sonra iyki annem varmış bize telkinlerde bulunmuş diyceklerdirr..

dukan tam gaz devammm yasasınnn zayıflamaakkkkk

bence deeeeeeeeeeeeeee............

[ı]bence deeeeeeeeeeeeeee............[/ı]

tartıda eksilere inmek gibisi varmııı yaaa...insanın verdikçe veresi gelioo ama az yavaşlayınca moraallerrr bozuluo...yavaşlasada bırakma ablacımm dehşet azimli görüyorum senii dukanla maşallah süphanallaahhh rabbim nazarlardan korusun...yeni ev yeni eşyalarr yeniden baştan yaratıyosun kendinii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…